MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rhxolumcul
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER

Mesaj gönderen rhxolumcul »

BU OYUNU ONLARIN ÜZERİNEMİ KURDUNUZ BİR KAÇ KİŞİ MECLERDEN DESTEK TAKIMINDA DİYE NİYE TARAF TUTULUYOR BU OYUNDA AYIN 24 DE ŞİKAYET ETMİŞ BİRİ 25 DE CEZA YOK DÜN MECXLERE SAVASIYORUM HOP SABAHSI BAN NE BİÇİM İŞLA BU BU OYUNU SADECE ONLARMI BİLİYOR BU SUNUCUNUN ARTIK TADI TUZU KALMADI 4 SENEDEN BERİ BU SUNUCUDAYIM BÖYLE TARAFTUTAN GMLER BU SENE MEYDANA CIKTI NEDEN ACABA GMREHA SIGINAGA GİRER BİRİ MECX OLUR NE İŞ BU QQ YERİNDE BURDAKİ DİGER KİŞİLER PARA VERMİYORMU BU OYUNA SADECE MECXLERDEN Mİ PARA ALIYORSUNUZ EMEK SARFETMİYORMU OYUNU YA ADİL SEKİLDE YÖNETİN YADA BIRAKIN BASKALARI YAPSIN
[TimxKOMANDO ] [ İzZy] [AtaxKoMaNdO]

[LONCA: ATA ]

BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..
Rowxtonyali
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: MECXLERLE SAVASAN NİYE BAN YİYOR GMLER

Mesaj gönderen Rowxtonyali »

ben sölimi gm amcalar mec lere özel torpil etmis olara slm da vereni banlarim diyler :D olarin dokunulmazligi var sanirim ondan sancak sunucusu sahipsiz kendini bilmez kisiler yönetici seciliy basarisiz oldugu gibide üyeleri baska taraflara kaydiriyler olay bu sanirim gm ler ikv nin dahada ileri gitmesini istemiyler gerilemesini istiyler sanirim
www.halitkandil.com Tonyalısancak[/size]
Urkha
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Urkha »

Yönetimden talebim var.. Haksız yere ban yediğini söyleyen arkadaşların neden ban yediklerinin açıklanma zamanı geldide geçti bile. Bu kadar çok yaygaranın haklımı haksızmı olduğu bence göz önüne serilmeli.

Bu oyunda sizler kadar mecx lerde emek sarfediyor, birbirlerini destekliyorlar. GB lere sürekli giriyorlar, item eksiği olanları tamamlamaya çalışıyorlar. Günde 4 -5 belki daha da fazla kere gb ye giriyorlar. Bir yandan maden topluyorlar, diğer yandan Lodos larla savaşıyorlar.

Haksızlık yapılıyorsa , kime olursa olsun, ortaya çıkmalı.
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ki Mec lerin sunucu içerisindeki davranışları da böyle bir adilik yapmış olabileceklerinin düşünülmesinde çok önemli bir etkendir. Bu kadar adam durduk yere gelip de forumda yakarış yapmaz.

Diğer yandan bir yöneticinin de bir lonca adı altında karakter açıp oyun oynaması çok garip. Önceden "takım" a alınan yeni üyelere yeni karakterler kastırıyorlardı, insanız sonuçta herkes çevresindekileri bir adım önde tutacaktır ki oda en iyi niyetli olanın yapacağıdır. Siz yıllardır birlikte gecenizi gündüzünüzü verdiğiniz oyunda ki arkadaşlarınız, birlikte oynadığınız oyuna birlikte başladığınız, aynı loncada bulunduğunuz adamlara ılımlı yaklaşmayacak mısınız ? Bence herkes biraz dürüst olsun. Mecx soytarılarının neler yapacaklarını düşünmek istemiyorum, kendi loncası hariç sunucuda pek sevilmeyen insanlar, şahsi görüşüm en azından o elemanın DENETMEN görevinden alınıp, şikayetlerin son bulup bulmayacağının kontrol edilmesidir. Akabînde gerekli işlem veya göreve iade zaten yapılır.

İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Urkha
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Urkha »

SerkanSerkan yazdı:Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ki Mec lerin sunucu içerisindeki davranışları da böyle bir adilik yapmış olabileceklerinin düşünülmesinde çok önemli bir etkendir. Bu kadar adam durduk yere gelip de forumda yakarış yapmaz.

Diğer yandan bir yöneticinin de bir lonca adı altında karakter açıp oyun oynaması çok garip. Önceden "takım" a alınan yeni üyelere yeni karakterler kastırıyorlardı, insanız sonuçta herkes çevresindekileri bir adım önde tutacaktır ki oda en iyi niyetli olanın yapacağıdır. Siz yıllardır birlikte gecenizi gündüzünüzü verdiğiniz oyunda ki arkadaşlarınız, birlikte oynadığınız oyuna birlikte başladığınız, aynı loncada bulunduğunuz adamlara ılımlı yaklaşmayacak mısınız ? Bence herkes biraz dürüst olsun. Mecx soytarılarının neler yapacaklarını düşünmek istemiyorum, kendi loncası hariç sunucuda pek sevilmeyen insanlar, şahsi görüşüm en azından o elemanın DENETMEN görevinden alınıp, şikayetlerin son bulup bulmayacağının kontrol edilmesidir. Akabînde gerekli işlem veya göreve iade zaten yapılır.

Bence düşünce ve eleştirilerinizi hakaret etmeden yazın.
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadaşım ben içimden gelenleri yazıyorum, zaten verecekse forumdan uzaklaştırmayı vericek dert değil ki ağır hakaretler de içermiyor. Keşke onlar hakkında sadece böyle düşünüyor olan ben olsam da pişmanlık duysaydım şuan.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

Urkha
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Urkha »

Pişmanlık duymanız yada ceza almanız değil konu. Hakaretin ağırı yada hafifi fark eder mi? Aynı sözler sizin için söylensin ister misiniz?
Hakaretlere ve suçlamalara maruz kalan kişilerin suçlu yada kusurlu oldukları kanıtlanmış değil. Forumu takip ediyorum ve nedense hep aynı kişiler aynı konuları ısrarla açıyor. Açıkçası, bu konuları bu kadar ısrarla açmalarıda garip değil mi?

İşin içinde başka amaçlar olamaz mı? Mecx ler bu kadar haksızlık yapıyorda bu güne kadar denetçiler yada gm ler neden müdahale etmedi ? Yada hepsinin üzerindeki oyun yöneticileri neden müdahale etmedi ?

Benim fikrim yapılanların hepsi -- "Çamur at, izi kalsın."
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadaşım, sen öncelikle kim olduğunu yaz ki muhattabımızı bilelim. Tabi malum lonca üyesiysen ve böyle üstü kapalı laf yapıyorsan ki bence öyle, ona göre cevap verelim.

"Neden üst kademe yöneticiler ilgilenmedi, cezalandırmadı ?" sorusuna yanıt verecek olursak, kiminle böyle sesini duyurmak için yırtınmadan hangi GM oyuna gelip ilgilendi ? Hangi oyunun yönetim ekibine dahil birisi bizimle GB' ye girip muhabbet etti ? Hangi oyun yöneticisi loncam yok, lonca kavramını da sevmiyorum fakat başka bir loncaya girip de forum nick'i ile karakter açtı ? Sen konuları takip ettiğini söylüyorsun fakat ne okuduğunun neler olduğunun farkında mısın acaba ? Yoksa açıklamadığın kimliğinin başında "Mecx" mi yazıyor dersin...

Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

Urkha yazdı:i?

İşin içinde başka amaçlar olamaz mı? Mecx ler bu kadar haksızlık yapıyorda bu güne kadar denetçiler yada gm ler neden müdahale etmedi ? Yada hepsinin üzerindeki oyun yöneticileri neden müdahale etmedi ?

Benim fikrim yapılanların hepsi -- "Çamur at, izi kalsın."
Tam takip edememişsin sanırım, şikayetçi olanlarda neden müdahale edilmiyor diyor işte.

Hep aynı kişiler şikayetçi demişsin, forumu kullanmayan bir sürü kişi var dikkatini çekerim. Ayrıca şu an şikayetçi olanların sayısı da az miktar değil, bu milletin işi gücü yok yalandan 'çamur at izi kalsın' yaptığını düşünüyorsan olayın biraz daha içine girmen lazım.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Urkha
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Urkha »

SerkanSerkan yazdı:Arkadaşım, sen öncelikle kim olduğunu yaz ki muhattabımızı bilelim. Tabi malum lonca üyesiysen ve böyle üstü kapalı laf yapıyorsan ki bence öyle, ona göre cevap verelim.

"Neden üst kademe yöneticiler ilgilenmedi, cezalandırmadı ?" sorusuna yanıt verecek olursak, kiminle böyle sesini duyurmak için yırtınmadan hangi GM oyuna gelip ilgilendi ? Hangi oyunun yönetim ekibine dahil birisi bizimle GB' ye girip muhabbet etti ? Hangi oyun yöneticisi loncam yok, lonca kavramını da sevmiyorum fakat başka bir loncaya girip de forum nick'i ile karakter açtı ? Sen konuları takip ettiğini söylüyorsun fakat ne okuduğunun neler olduğunun farkında mısın acaba ? Yoksa açıklamadığın kimliğinin başında "Mecx" mi yazıyor dersin...
Ne Mecx miş .. Tek konunuz bu hem sunucuda hemde sancak ta .

Sizler devam edin yazmaya, ben sadece kanıtlanamayan tüm bu suçlamaların insanları bu kadar meşgul etmesine üzülüyorum. Hep dediğim şey , suçlamaların kanıtlanmasıydı o kadar. Kanıtlanamıyorsa asıl haksızlık yapılanlar Mecx ler olmuyor mu?

Susuyorum bundan sonra, Mecx ler gerekirse kendilerini savunurlar, allah hepinize akıl fikir versin..

“Genel Sohbet” sayfasına dön