cazgır konusunda arkadaslar bı gun laf dalasına gırdık mecx lerın hepsı kufur edıyo sıkayet edıyorum fakat ceza alan yoq ben cazgıra kasar dedım 1 dk gecmeden sus cezası aldım cazgır bence yandaslarını koruyo ...
asıl konuya geleım blok yeme olaylarında
sobee su sorularımın cevabını versın
mısal oyunu bırakan bı oyunncunn karakterlerı bosta duracagına bu karakterlerı reel paraya satsa bu oyuncu ne zararı varkı sızın bu yararınıza oolması gerekırken blok atıyonuz matıklı dusunursek bu satın alan kısı
1karakter transfer hakkı alacak
2ısım degstrme alcak
3+basacak sılaha
4 yagma yada sans paketlerı alcak
5 yardımcı hayvan alcak
.... sobe dukkanndan alacak bısıler
ama sız blok atmakla 999 gun o oyuncudan nah alacaksınız resmen
bı dıger soru bu karakter tıcaretlerıne sız sebep oldunuz plus paketlerı uczuladı tıcaret yaptılar aldı adam sattı oyun parasına İsım degstrme geldı gene aynı olay oldu reelı oyuna degstıler karakter transferı oldu karater satmalar oldu
vs bırcok olay oldu reelı oyuna degsrken suç (ceza ) verılmıyoda oyun parası yada karakterı reele satarken neden suç ( ceza)/blok atlıyo ...
bı baksanız ıı olur :) cevap beklıyorum sobee
Re: bı baksanız ıı olur :) cevap beklıyorum sobee
Çok doğru bi konu mehmet kardeşim. Yönetici yap açıklamanı.

ReBeLDexTRix ( Ejder Asa )
Rebelde ( Ejder Asa )
GÖKxReBeLDe ( Ashab-ı Keyhf )
GÖKxByTaBu ( Ecel Getiren )
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Karakter alım satımı sadece real parası ile değil oyun içi para ile de satılmalar oldu. Peki şunu merak ediyorum. Bu karakter alım satımında en büyük rolü karakter transfer uygulaması etkili olmadımı ? Karakter transfer işlemi TTnet ve Sobee üyeliklerinin açılması ile oyuna uygulanan bir uygulama oldu yanlış isem düzeltin. Peki bu uygulama yönetim tarafından oyuncuların talebi sonucunda karakter transfer hakkı oyunculara verilmeden gerçekleştirilemezmiydi? Tabiki gerçekleştirilebilirdi. Ancak karakter transfer hakkının oyunculara tanınması karakter alım satımda büyük bir rol oynadığı göz arda edilemez bir durumdur. Bence bu uygulama son derece gereksiz olmuştu ve olmayada devam edecektir. Karakter transfer uygulaması son bulmadığı takdirde karakter alım satım gibi olaylar gündemden düşmez. Benim düşüncelerim bu yönde. Suçu sadece kullanıcıdada aramamak lazım.
- efemehmet
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
sobeeen yaptıgı bazı seyler dogru ama karakterı reele yada oyuna satarken atılan bloklar sacmalık bence...
satınca sobeenn zararıa bısı yoq ortada bence yararına dıye dusunuyom ...
(benım karakterler blok lu 999 gun cok mu umrumda deıl ben oyundan almısım alcagım zevkı 999 deıll ahırete kadar atsan blok umrumda deıl ama bazı arkadaslar bu oyun ıcın cok emek vermıstr blok atıyosunz adamın pısıkolojısı bozuluyo sebebe sız sınız tamm hata olmustr ama af edıcı tarafınız yoq
ben 50 saat abartısız basında oldugumu bılıyom yer altı acıldıgında benım yaptıgımı yapan ınsan cok blok atılan arkadasların emeklerıyle oynamayın derım 3 yıl bu oyunu oynadım sırf TüRK ler yaptı dıye ....
bloklar konusunda bıraz mantıklı olması lazım sobeenn :evil:
satınca sobeenn zararıa bısı yoq ortada bence yararına dıye dusunuyom ...
(benım karakterler blok lu 999 gun cok mu umrumda deıl ben oyundan almısım alcagım zevkı 999 deıll ahırete kadar atsan blok umrumda deıl ama bazı arkadaslar bu oyun ıcın cok emek vermıstr blok atıyosunz adamın pısıkolojısı bozuluyo sebebe sız sınız tamm hata olmustr ama af edıcı tarafınız yoq
ben 50 saat abartısız basında oldugumu bılıyom yer altı acıldıgında benım yaptıgımı yapan ınsan cok blok atılan arkadasların emeklerıyle oynamayın derım 3 yıl bu oyunu oynadım sırf TüRK ler yaptı dıye ....
bloklar konusunda bıraz mantıklı olması lazım sobeenn :evil:
Her halde yolda taşa takılıp düşseniz bunu dahi testerımızdan bileceksiniz.
Burası oyuncularımız için bir eğlence ortamıdır, ticari bir ortam değildir. Sözleşme maddesi oldukça açık olup farklı yorumlar doğuracak bir anlatım bulunmamaktadır.
Bilginize.
NOT: İlgili kişinin ceza verme yetkisi yoktur.
Burası oyuncularımız için bir eğlence ortamıdır, ticari bir ortam değildir. Sözleşme maddesi oldukça açık olup farklı yorumlar doğuracak bir anlatım bulunmamaktadır.
Bilginize.
NOT: İlgili kişinin ceza verme yetkisi yoktur.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]