PASAXVARYEMEZ yazdı:CaptainATX yazdı:bilinmez yazdı:CaptainATX
Yozgatlı çarlarının neden blok aldığını söylermisiniz desteğe mesaj atıyoruz ama cevap yok onu öğrenelim nedense MECX ler o gece maraşele kaç kp kaldı 500 bin diyince sabah blok bu mesajımdan sonra bende blok alırsam şaşırmam senelerdir İKV oynuyoruz böyle bir şey olmadı gelin lütfen bakın. Mecxbellisma hileyle hasekide herkesi doğradı fotoları gönderdik hala oyunda :S
İlk paragrafta belirtiğim üzere karakter üzerinde bazı şüpheler varsa inceleme sebebiyle karakter bloklanır. Oyuncumuzun karakterleri bugun 13:00 da iade edilmiştir.
HIMHERHALDE T.C ONLİNE OYUNLARI HAKINDAKİ KURALLARI OKUMADINIZ.
BEN ANLATAYIMDA ÇEKİDÜZEN VERİN YOKSA ŞİKAYET EDECEM
ONLİNE OYUNLARINDA BİLGİME DAYANARAK SANA CEVABINI VERİYORUM.
ANAYASA MADDESİNDE; BAĞIMLILIK YAPAN OYUNLAR VE KÜÇÜK YAŞTAKİ ÇOCUKLARIDA BU TÜR BAĞIMLILIK (ZARAR VEREN) OYUNLAR VAR İSE KAPATILIR.
Sana sadece bu cevabı verecem ve bi sorunu dile getirecem
%60 %20 şans artıcı ile tam 35 kez junon kestik eğer o junondada bir zırh veya şahaser düşmüyorsa bende sizi ŞİKAYET EDECEM edemezsiniz diyiyiyorsan burda sen yaz bende savcılığa gideyim. SİZ BAĞIMLILIK YAPAN OYUNLARI 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE OYNATIRYORSANIZ BEN SİZE SADEEC ŞUNU SÖYLİM
GÖRECEKSİNİZ:lol:
İKV yönetimi içeri girebilir misiniz??
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: İKV yönetimi içeri girebilir misiniz??

SİNCE 2007...
-
- Kadim 999
WhiteDewil,
Yaklaşık 8 sunucuda 100 ün üzerinde bu hata ile karşılaştık ve hepsi aynı şekilde 1 günlük uzaklaştırma ile uzaklaştırıldı..
Yaklaşık 8 sunucuda 100 ün üzerinde bu hata ile karşılaştık ve hepsi aynı şekilde 1 günlük uzaklaştırma ile uzaklaştırıldı..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Diğer konuya da gerekli bildirimleri yapmıştım buraya da yapmam yerinde olacak sanırım.
Şimdi en baştaşunu sormak istiyorum:
Bu oyunda yada bu sunucuda hiç kimse mi Karakterlerini satarsa süresiz olarak sunucudan yasaklandığını bilmiyor. Hiç kimse mi kullanım sözleşmesini okumuyor da suçsuz bir oyuncu ya da sizin tabirinizle Lonca haftalardır zan altında bırakılıyor ?
Bahsi geçen oyuncular ne sebeple ceza aldığını gayet iyi bildiği halde neden suçsuz oyuncuların üzerine gidiliyor..? Tek sebep karşı klan üyesi olmaları olmasın?
Bunlara cevap verebilir misiniz peki ?
Tekrar ben de hatırlatıyorum, hiç bir denetmen, kendi oyun sunucusunun şikayetleri ile ilgili işlem yapamaz. Ancak ve ancak gözlemlemiş olduğu bir olayı gerekli formatlar dahilince rapor eder ve gerekli incelemeden sonra gerekli işlemler yapılır; gereksiz hiçbir işlem yapılmaz ve gereksiz yere hiç bir oyuncu mağdur edilmez.
Bunları unutmadan yorumlara devam edelim.
Not: Bunları tarafsız bir oyuncu ve Denetmen Ekip üyesi sıfatı ile yazıyorum.
İyi forumlar.
Şimdi en baştaşunu sormak istiyorum:
Bu oyunda yada bu sunucuda hiç kimse mi Karakterlerini satarsa süresiz olarak sunucudan yasaklandığını bilmiyor. Hiç kimse mi kullanım sözleşmesini okumuyor da suçsuz bir oyuncu ya da sizin tabirinizle Lonca haftalardır zan altında bırakılıyor ?
Bahsi geçen oyuncular ne sebeple ceza aldığını gayet iyi bildiği halde neden suçsuz oyuncuların üzerine gidiliyor..? Tek sebep karşı klan üyesi olmaları olmasın?
Bunlara cevap verebilir misiniz peki ?
Tekrar ben de hatırlatıyorum, hiç bir denetmen, kendi oyun sunucusunun şikayetleri ile ilgili işlem yapamaz. Ancak ve ancak gözlemlemiş olduğu bir olayı gerekli formatlar dahilince rapor eder ve gerekli incelemeden sonra gerekli işlemler yapılır; gereksiz hiçbir işlem yapılmaz ve gereksiz yere hiç bir oyuncu mağdur edilmez.
Bunları unutmadan yorumlara devam edelim.
İyi forumlar.
En son Parthenious tarafından 26 Nis 2011 14:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Mec loncasına yakın bir isim olan Awesome hakkında kimse kasarken görmediğini bir anda 49 olup full item dizdiği yönünde söylentiler dolaşıyordu bu konu hakkında bir çok kişi foruma konu açmıştı.
ismi geçen karakterin incelenmesini de rica ediyorum..
ismi geçen karakterin incelenmesini de rica ediyorum..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- llxHaRuNxll
- Salgın Koruyucusu
CaptainATX » 26 Nis 2011 14:28
WhiteDewil,
Sunucumuzda bulunan hata bi an önce düzeltilsin ..! Haksız yere bloklanan çarlarda acılsın artık ..!
-
- Kadim 999
Merhaba,
Son olarak şunu eklemek istiyorum dilerseni sizlerin sorunlarını dinlemek adına bir gün sözleşip antrepoda sohbet edelim zamanı ve günü sancak oyuncuları belirlesin...
Son olarak şunu eklemek istiyorum dilerseni sizlerin sorunlarını dinlemek adına bir gün sözleşip antrepoda sohbet edelim zamanı ve günü sancak oyuncuları belirlesin...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
CaptainATX yazdı:WhiteDewil,
YAZDIKLARIMA CEVAP BEKLİYORUM :lol: SİZCE SÖYLEDİKLERİMİ YAPABİLİRMİYİM :mrgreen: YAPARIM DİYİYORSAN
İKV YAZ BOŞLUK BIRAK EVET(ONAY) YAZIP 7979 GÖNDER :lol:
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Bu cümle ile ilgili hiç bir problem yoktur.Parthenious yazdı:
İyi forumlar.
Yalnız bir insan bayan olduğu halde neden bir adım önde oluyor ?
Neler bildiğimizi,biliyor musunuz ?
Not: Bu soru sana değildir Müfit Abi,bahsı gecen kişi ve onunla ilgisi olan söylediğim hakkın da yorum yapabilir.
KaraGumruK - IKGumruKI
Oyunda sohbet edemeyiz CAPTAİNATX çoğu kişi susturuldu ve susturulacak burdan devam edelim burda.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Bence sunucu sohbeti yerine konu genel sohbet kanalında sabitlenmeli. Hatırlarsanız TILSIM sunucusundada benzeri bir olaya meydana gelmişti böyle bir uygulama izlenmişti yanlış hatırlamıyorsam.