İkv 'de son NokTa .
İkv 'de son NokTa .
Arkadaşlar ben MeGaxNeFReTiM karakterini küfür etmeden herhangi bir hakarette bulunmadan bıraktım ama ne dense çara girdigim zaman susturuldu ve Zamanxmyhate karakterimde aynı durumda şu an girdigimde ise 50 karizmam wardı 2 dk sonra tekrar girdim 100 ama şu durumda girdigim zaman 50 gözküor sonradan 100 LLenior MeGaxDeSCaRTeS 5 günlük susuturulması wardı 2haftaya yaklaşıor saçmalıgın sınırını zorluor ikv Şunlar düzeltilmeli en yakın ZAMAN da yapmadıgım bişey için susturma alıorum .
Re: İkv 'de son NokTa .
daha önce birine söverken foto alıp şimdi yolluolarsa normaldir sergan 
Yok hacı şuda war ben genellikle sekodayım bu ne ya Ddaha önce birine söverken foto alıp şimdi yolluolarsa normaldir sergan
Ayrıca Şu imzayı degiştir D D D D
format atınca yaptığım prog. da gittiSekox yazdı:Yok hacı şuda war ben genellikle sekodayım bu ne ya Ddaha önce birine söverken foto alıp şimdi yolluolarsa normaldir sergan
Ayrıca Şu imzayı degiştir D D D D
Aynen carım durduk yere oyuna gırmedıgım halde ban yiyor ne demek bu ??? Yok mu bir acıklaması ...
D yok birader ben hala böleyim arkadaş 2 hafta oldu hala böle 5 günlük susturma yemişti D
olm hala anlamadınız mı ? 
eskiden sus diyen char aktarılıomuydu ? HAYIRRR
pek ya şimdi 264 mü öle bi akçeye aktarılabiliyor ister blok ister sustuk olsun...
nerdeyse bütün ejderli ecelli ashabların charları durduk yere susturuldu nie ?
charlarını aktarmak için 264 akçeyi alsınlar diye sonra tabi tekrar eski charlarına aktarıcaklar.. bi de ordan 264 akçe
neden sadece şaheseri olanların ? çünkü onlar oyuna bağımlı mesela serkan gibi
işte bütün olan biten böle..
eskiden sus diyen char aktarılıomuydu ? HAYIRRR
pek ya şimdi 264 mü öle bi akçeye aktarılabiliyor ister blok ister sustuk olsun...
nerdeyse bütün ejderli ecelli ashabların charları durduk yere susturuldu nie ?
charlarını aktarmak için 264 akçeyi alsınlar diye sonra tabi tekrar eski charlarına aktarıcaklar.. bi de ordan 264 akçe
neden sadece şaheseri olanların ? çünkü onlar oyuna bağımlı mesela serkan gibi
işte bütün olan biten böle..
Ben bagımlıyım kabul ediorum hacı sende m2 bagımlısısın d
bende kabul ediyorumSekox yazdı:Ben bagımlıyım kabul ediorum hacı sende m2 bagımlısısın d