Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şaheser Silahlardaki Yanlıştan İvedilikle Dönülmeli..!

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

Benimde şaheser ve güncelleme için yaptıqım bir konu vardı.
Sildiler, silerler gercekler acıdır.

Şunu dıyorumkı 39 lvl zamanında benim deli gibi bir İKV aşkım vardı 49 lvl geldi oyundan soğudum.Ama yinede bırakmadım her şeyin inişi kalkısı vardır dedım.Düşmez kalkmaz bir Allah'tır.

Sonra reçeteler değiştirildi.Ben Ejder Asa üreticektim baktım ki Meran Mücevheri, Örümcek Gözü vb. materyaller vardı.Bunları görev sonunda aldım,evet ama satmıstım.Şimdi sattıklarımı 5 KATINA alıyorum.Umarım yönetim mutludur.

Tamam bunada katlatnırım dedim.5 katı fazla para veririm dedim, ama benim Ejder Asa gene yatıyordu.49 seviye toplama veya üretim istiyor.Ben bu oyuna ilk başldıqımda Ejder Asa mı üreticem dedim ? O zaman Ejder Asa'nın A'sı bile yoktu ve o kadar emek verdim uqrastım yönetimde gelen cevap '' Eqer toplama ve üretim konusunda UZMAN değilseniz bunda yapacqımız birşey yoktur.'' cevabıydı.Ben plus alırken bankada neden uzmanlıqın yok demedıler acaba.8,9 ay once deselerdi ya böyle olucak o zaman birini 49 yapardım.Öyle dağıttım suan şifacım lokman 49 da ben napim Ashab-ı Keyf i.

Ben cafeye gittiğimde arkadaşım yan masada oturuyordu benım ekranıma bakıp ''Sen hala bunu mu oynuyorsun yöneticiler kafasına göre bişiler cıkarıyolar sen ve senin gibiler EŞŞEK gibi onların dediğini oynuyorsunuz.'' Bende sustum kaldım ne diyeyim, doğru söze ne denir ?

Ben para verip (oyun parası) materyalları alırım tamam orda sorun yok.Peki nasıl üreteceqım bunları ? Yan çarda üretirim nasıl aktarıcam ? Piyasada milyonlarca oyun var.İKV suan batmıstı, batırmayan şey İKV oyuncularının oyunu sevmesi ve Türk oyunu olduqu için ayakta tutmasıdır ama yönetim bizi diğer oyunlara sevk edıyor.Türk oyunumuz sahip cıkalım dedikce tekme yiyoruz.Biliyorum belkı son mesajım ve biliyorum ki bi forum yetkılısı gelıp kacamak cevap verıp konuyu kilitlicek ama İKV BİTİYOR.Hep yönetimden, yanlıs yapılan güncellemelerden, adeletsizlikten.Umarım düzelir böyle güzel bi oyunu kaybetmek elbette kımse ıstemez...

Saygılarımla...
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Şaheser Silahlardaki Yanlıştan İvedilikle Dönülmeli..!

Mesaj gönderen Lastsamurai »

BU KONU NETLİK KAZANDIRILMADAN SİLİNİRSE DÜZENLİ OLARAK 28 AYDIR PLUS ALDIGIM GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI ÖNCELİKLE

BİZLERİN EN BÜYÜK HATASI HER HAKSIZLIGA TAHAMMÜL EDEBİLMEMİZDİR...

ÖYLE BİR DÜNYA YOK ARTIK MALESEF...

SIRTIMDAN PARA KAZANILIP EN UFAK DÜŞÜNCEM SIKINTIM GÖRÜLMÜYOR İSE BİZDE EFENDİ EŞŞEK DEGİLİZ HERHALDE
GEREKENİ NE İSE YAPARIZ BU SAATTEN SONRA...

YÖNETİM İYİ OYUNXCU SUSTURUR ANCAK BAŞARI İLE ( KENDİLERİNE GÖRE BAŞARI TABİKİ ) YÜRÜTEBİLDİKLERİ TEK MEZİYET...
Lastsamurai / Eminönü
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO

İyi güzel yazmışsında arkadaşım takan kim ?
Ver parayı sus işin ne (;
ses cıkarma rahatsızlık verme akıl verme para ver ses cıkarma...
Lastsamurai / Eminönü
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Para verin Arkadaşlar Ötesine ses cıkarmayın (;
Oyununuzu oynayın yeni çar kasın baska careler bulun care bulucular oyunculardır yöneticiler degil ((;
siz sadece para verin (;
Lastsamurai / Eminönü
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ŞAHESER SİLAHLARLA ALAKALI YANLIŞ..!

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Lathander 20 Oca 2010 14:57

Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize

YUKARIDAKİ MESAJI DAHA ÖNCE BU KONU İLE ALAKALI ACMIŞ OLDUGUMUZ KONUYA CEVABEN YAZMISSINIZ...

ŞİMDİ SORARIM SİZE MADENCİSİ 57 OLAN SARRAFI 17 KİMYACISI 6 LOKMANI 6 ZIRHCISI 10 OLAN BİRİ BU KONUDA UZMANMIDIR ? ((;
AMA BU KİŞİ ŞAHESER SİLAH ÜRETEBİLİYOR
PEKİ OYUNDA 45 SEVİYE ÜSTÜ MADEN OLMADIGI HALDE BENİM TOPLAMA YETENEKLERİMİ İHTİYACIMA GÖRE DAGITMAM ÖNGÖRÜLMEZMİDİR ? 45 MADEN 45 SARRAF OLAN CARIMA 45 SEVİYENİN ÜSTÜ ABES GÖRÜNDÜGÜNE GÖRE TOHUM TOPLAYABİLMEK İCİN 6 DA LOKMANA PUAN VERMEM UZMANLIK DIŞIMIDIR...
NEDENSE SİZLERE GÖRE HATADA OLAN YANLIŞ DÜŞÜNEN YANLIŞ YORUMLAYAN HER ZAMAN OYUNCULARDIR. SİZLER ASLA HATALI İŞLER YAPMAZSINIZ (;

BİR SIKINTIMIZI DİLEGETİRDİGİMİZDE VERDİGİNİZ CEVAP DALGA GECER Gİİ YOK UZMANLIK GEREKTİRİR FELAN BUYUR YUKARIDA ÖRNEKLERİ İLE MESELEYİ ÖZETLEDİM SİZLER UZMANSINIZ YA ACIKLAYIN LÜTFEN...

BİZLERDEN VAR OLAN BİR SİSTEMDE BİZLERİN SIKINTILARINI BOŞ BELEŞ CÜMLELERLE GEÇİŞTİRMEYE SAVUŞTURMAYA BAŞTAN SAVMAYA CALIŞMANIZDA AYRICA KOMİKTİR...

KABUL EDİNİZKİ BU SİSTEM YANLIŞTIR VE BU YANLIŞTAN MAGDUR OLAN PEK ÇOK OYUNCU VARDIR...

YILLARDIR OYNADIGIM CARIMI BIRAKIP SIRF ECEL GETİREN ÜRETMEK İCİN YENİDEN CAR KASMAM BEKLENEMEZ HERHALDE
SİSTEMDE BEKLENTİLERİ OLAN VE BEKLENTİLERİNE CÖZÜM ÜRETİLEBİLMESİ İCİN ÇALIŞILMASI GEREKEN KİŞİLER ÖYLE ZANNEDİYORUMKİ AYLARCA DÜZENLİ OLARAK BİRAZ OLSUN EGLENMEK İCİN PARA ÖDEYEN BİZLER OLMALIYIZ..!
Lastsamurai / Eminönü
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Arkadaslar burda konu uzerınde durmak ıstedıgım sey bu esyaların duzenlenme seklının hatalı oldugunu belırtmekdı.. ama goruyorumkı konu baska yerlerede cekılıyor .. Bu en son ıstıyecegımız sey Bız dıyoruz kı bu oyun bız kullanıcılar ıcın yapıldı son yaptıgınız guncellemenın hatalı oldugunu ve bunu tekrar gozden gecırmenızın en dogrusu oldugunu soyluyoruz bundada yanlıs bır durum gormuyorum... Yorum yaparken bunlarıda dusunerek yorum yaparsak sevınırm amac en ıysını alabılmek yoksa karsıdakını karalamak degıl.............. SAYGILARIMLA.........
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
alp995
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>

Mesaj gönderen alp995 »

gerçekten haklısınız ya biz max istiyoruz................ :arrow:
IIaLeSTaII [(^)Ashab-ı Kehf]
Nowayout
amazonx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: ŞAHESER SİLAHLARLA ALAKALI YANLIŞ..!

Mesaj gönderen amazonx »

arkadaşlar demirci rüstemde reçetelere bakmanızı tavsiye ederim her uzmanlık alanı için istediğin reçete var.yani lokman 49 seviye ise ecel getiren reçeteside alıp üretebiliyorsun.
piri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Re: ŞAHESER SİLAHLARLA ALAKALI YANLIŞ..!

Mesaj gönderen piri »

Arkadaşlar çok haklısınız belkide İKV tarihinde yapılmış en büyük hatadır bu inş. yönetim bu hatadan bir an evvel döner en betadan beri bu oyunu oynuyorum ve en çok sevidğim büyücümle geldim buraya kadar şimdi ben bu karakterimi gözardı mı edeyim bu benim onurum göstergem oyunda.Yapılan bu hatadan dönülür inş....
Kullanıcı avatarı
selo46
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen selo46 »

xToRNaViDax yazdı:Merhaba

Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Bazı Recetelerde Kadim Hidra Pençesi Yoktu.Diğer Güncellemeler Ufak Tefek Materyal Güncellemelerdir.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı.
Buda sizin verdiğiniz emeklerin hiçe sayılması anlamına gelmez aksine İKV Yönetimi sizin çıkarlarınızı korumaktan yana eylemlerine devam ediyor.
Evet Şaheser Silah En İyilerin Silahı Ve En İyiler Sahip Olacak.
Eminim Sizlerde En İyi Oyuncularımızsınız ;)

İyi Oyunlar
cehaletin ve vurdumduymazlığın ve alaycılığın kaleme alınmış örneğidir :!:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön