BAKAR SANİZ SİZİN İCİN İYİ OLUR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: BAKAR SANİZ SİZİN İCİN İYİ OLUR

Mesaj gönderen erdinc »

Bu isin sonu kotu olur. Herkesin iyiligi icin dikkat edilmeli..

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
SevemediMsnden
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevemediMsnden »

CaptainATX 26 Nis 2011 13:41

Merhaba,

Sistemin işleyişi ile ilgili bir kaç açıklamada bulunacağım..

*Destek ekibi kimdir?
Destek ekibi tamamen gönüllüler tarafından kurulmuş bir birimdir.
*Destek ekibi nasıl çalışır?
Destek ekibine katılan bir kişi öncelikle sabit ip alır ve bu ip sobee ekibi tarafından panele girilmeden panele erişim sağlayamaz.
*Destek ekibi üyeleri kendi sunucusunda ceza verebilir mi?
Hayır veremez destek ekibindeki tüm oyuncular farklı sunucularda kişilerin nicklerini görmeden hareket eder.
*Destek ekibindeki bir kişinin kendi sunucusuna bakmadığı nasıl anlaşılır.?
Destek ekibini kontrol eden üst birim DES ekibi ve Denetim ekibi sorumlu GMleri sık sık logları kontrol eder, art niyetli bir durum varsa kişinin ekiple bağlantısı o an kesilir.
*AR-Ge ekibi kimdir ne işe yarar?
Ar-ge oyun hatalarını konu alan gönüllü bir birimdir.
*Ar-ge ekibinin yetkileri nelerdir.?
Arge ekibinin oyun içi herhangi bir yetkisi yoktur. Ar-ge ekibi test sunucusunda test lideri tarafından verilen görevleri yapıp test liderlerine raporlar.
*AR-GE ekibi cezalara hükmedermi?
Arge ekibi hiçbir şekilde denetim paneline erişememektedir.
*Falanca kişiyi kestim blok aldım , gmler kafasına göre blok atıyor?
GM ekibi oyun dünyasında yüksek yetkilerle donanmış bir birimdir. Fakat hiç bir sebep veya kanıt göstermeksizin herhangi bir oyuncuyu banlayamaz. Herhangi bir hata şüphesi taşıyorsa bunu sobee ye bildirir gerekli araştırmalar yapılır karakterde herhangi bir illegal durum yoksa karakter iade edilir.
*GM ekibinin bu işi doğru yaptığını nerde bileceğiz?
Gm ekibinin yaptığı tüm işlemler [DEV] ekibi tarafından titizlikle incelenmektedir.

Ekibimizin işleyişi tam olarak yukarıda bahsettiğimiz esaslara dayanır. Bir kaçgündür forumda gördüğümüz tepkiler üzerine sizlere madde madde açıklamayı uygun gördük.. Gerekli gördüğünüz durumda bu konu ile ilgili başka sorularınız varsa cevaplanacakdır bu sebeple konuya kilit konulmamıştır bilginize...

İyi Oyunlar
SeVeMeDiM SenDen SonRa...
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

Merhabalar.

Son zamanlarda özellikle Sancak sunucusunda bir furya baş göstermiştir.
Ağır bir fiil nedeni ile (Telif hakları ihlali / Karakter yada hesap ticareti) süresiz yasaklanan hesap sahipleri, özellikle karşı klan üyesi olan ve oyun içi moderasyonla hiç bir ilişkisi bulunmayan bir oyuncuyu hedef göstererek haksız ithamlarda bulunulması; hem tarafsız bir oyuncu, hemde Denetmen Ekip üyesi olarak söyleyebilirimki kişileri ve Ekibimizi haksız yere ziyadesiyle yıpratmaktadır.

Konu sahibi suçunu gizleyerek haksız ithamlarda bulunmakta ve yine yandaş ve arkadaşları da bu yanlışı desteklemektedir.

Mec grubundan olduğu kadar Trkstyl grubundan da, yNçR grubundan da denetmen ekibimizde başarı ile görevlerini yerine getiren arkadaşlarımız mevcuttur. Ama hiç bir şekilde, hiç bir denetmen ekip üyesi kesinlikle kendi sunucusuna moderasyon uygulayamaz. Uyguladığı taktirde uyarıya yer olmaksızın ekip ile ilişkisi kesilir.

Bu konunun devamına yorum yapacak olan olan arkadaşlar bu geerçekleri göz ardı etmesin.

İyi forumlar.
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erdinc »

Merhabalar,
Kendi sahsını Sancak sunucu acıldığı ilk günden beri bilirim.. Hiç bir art niyet bulunmamaktadır. Hanzala ve diğerleri gibi.. Yalnız Öyle biri var ki sunucu da adı cıkmıs.. Yazık günah değil mi ? o kadar emeğe.. Benim hiç bir sorunum yoktur yalnız adam kayırma olayına karşıyım.. Mec Loncası'n da bulunan Cazgır isimli sahış görevini kötüye kullandığı için görevinden alınmalı herkes rahat etmeli..
Diğer destek ekibinin basarılarının devamını dileriz.
Saygılarımla..

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Konuyu acan arkadasın neden bant aldıgını kendisi ve lonca arkadaslarının bildigi halde hangi ahlak ile savunuyorsunuz ben bu kisinin kac defa bölgeden car alma satma akce olaylarına sahit oldum ama bunu bildiginiz halde onu savunuyorsun öyle degilmi erdinç sen yapma bari
Maxsifa

Bedelesareti
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erdinc »

ozgur145353 yazdı:Konuyu acan arkadasın neden bant aldıgını kendisi ve lonca arkadaslarının bildigi halde hangi ahlak ile savunuyorsunuz ben bu kisinin kac defa bölgeden car alma satma akce olaylarına sahit oldum ama bunu bildiginiz halde onu savunuyorsun öyle degilmi erdinç sen yapma bari
Özgür Abi biliyorsun az cok beni.. Bir insan kaydebilmeli mi geri mi kazandırılmalı ?
Mec loncası ile tartışıldığın da ceza alınıyor ben bunu anlamıyorum..
Seninle hiç bir sorunum oldumu sunucu açıldığından beri.. Her konuyu da konusurum seninle bir büyüğüm olarak ama adaletsizlik yok mu be..
KaraGumruK - IKGumruKI
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Tekrar Merhaba,

Ataxborabeyy konuyla ilgili açıklamayı incelemeyi forum denetmeni arkadaşımız yapmıştır ,listeler güncel değildir belirttiğimiz üzere . Arge ekibi denetim ekip paneline ulaşamamaktadır bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

CaptainATX yazdı:Tekrar Merhaba,

Ataxborabeyy konuyla ilgili açıklamayı incelemeyi forum denetmeni arkadaşımız yapmıştır ,listeler güncel değildir belirttiğimiz üzere . Arge ekibi denetim ekip paneline ulaşamamaktadır bilginize...

YEME BİZİ :)
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erdinc »

Bir konu hakkında tartışılırken seviyeli olalım.

Tek bir görüşe bağlı değiliz biz sorunun ortadan kalkması taraftarıyız.
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen x5ve »

Lathander 26 Nis 2011 14:55

Doğru iletişim ile çözülemeyecek bir konu yoktur.

Pek çok örneğini 4 yıllık İKV deneyimimde (gözlemci, yardımcı GM, GM vs vs vs) şahit oldum. Ama bu çözümlerin hiç birisi forumda olmamıştır.

Forum yapısı gereği birden fazla kişinin sağlıklı iletişim kurabileceği bir yer değildir.

Bir olay olur,

Olayla ilgili olan da gelir bir şey yazar, başka sunucudan olan birisi de alakasız bir şey yazar.

Tam tüm mesajları okudum yanıt yazıyorum dersin göndereceğin zaman bakarsın birileri başka bir şey daha yazmış...

Daha da uzatabiliriz.

GM arkadaşımızın bu noktada en doğru teklifi yaparak sizlerle birebir konuşmak için sunucuya davet ediyor. Bunun adı ilgidir, eğer sorunun doğru bir dille aktarıp, çözüme ulaşmak isteyen arkadaşlarımız varsa bu fırsatı değerlendirmelerini önemle tavsiye ediyorum. Hatırlatırım ki CaptainATX, kendisini tanıyanlar tarafından sevilen ve oldukça cana yakın kabul edilen birisidir.

Parthenious, aranızdan yani Sancak sunucusundan gelerek Destek Takımımız içinde oldukça kritik bir role sahip ve sorumluluklarını başarılı şekilde yerine getiren bir arkadaşımızdır. Kendisi ile de doğru iletişimi kurabileceğinize inanıyorum.

Birbirimizi suçlamak yerine sorunlarımıza kontsanstre olup çözüm aramaya başladığımız an bundan herkesin fayda edeceğinden adım gibi eminim.

Konuya da başka bir mesaj atmayacağım, fakat uygun olduğum bir vakit Sancak'a zamansız bir ziyaret yapabilirim.

bygloyn yazdı:
Cezaları veren denetmen ekibi kendi sunucusuna bakamıyor derseniz bu bir palavradan baska birşey deişdir tam hadi nandık diyelimm.. ozman forum yöneticisi niye sancak sunucusundaki forum a bakabiliyor oralar ayrı mecralarmı 2 side tarafsıuz olması gerekmezmi forumdada ceza işlemdede char satmak 999 gün demişşiniz neden basta 3 günlük ban attınız milletede şimdi 999 a döndü bide Arge ekibine katılan kişiler bi kere bile susturma cezası almamıs olması gerekmezmı CAZGIR ın yağtıgı bölgeden 30 dk lık küfür resitali oldugu halde nasıl alındı oraya yeniçerixblack a .. ?

Bahsettiğiniz sunucu paylaşımı şu an görevlendirme ile yani sözle oluyor bizim kuralımız sen kendi olayına bakamazsın şeklindedir. Peki bu %100 kesin midir? Hayır tabiki istismar edenler geçmişte oldu şu an da olabilir. Fakat unutmayınız ki verilen cezalar ve denetmenler oyuncuların oluşturduğu sisteminin kontrolündedir. Sizlerin itirazı ile bu tip istismarları tespit edebiliyoruz. Yakında ise bu soruna %100 çözüm getirelecektir.

ARGE ekibi yada herhangi başka bir ekip için alımlarda ceza sorgulaması yapmıyoruz. Farklı kontrol yöntemlerimiz vardır ki bizler için önemli olan yetkili olduğu dönem içindeki hareketledir.

Yine inanıyorum ki birebir konuşmada kafanızdaki sorulara doğru yanıtları aldığınızda ikna olacaksınız.PASAXVARYEMEZ yazdı:
CaptainATX yazdı:
Merhaba,,

Gündüz saatleri bende uygun olmaya bilirim yoğun iş temposu sebebiyle dilerseniz yarın akşam 21:00 da buluşalım. Ayrıca alan antrepo olacağı için sohbet kanalından soruları alırız plussuz oyuncularımızda bundan faydalanır...

HERHALDE YAZILARINI OKUMUYORSUN KENDİN DEDİN BİZ BELİRLYECEZ dediğimiz saat'e 15:00 ' gir DENİLEN YERE...

YİYİYOSA GELME

Hiç hoş bir yaklaşım değil forum üyeliğinizi yedi gün yasaklıyor ve uyarı seviyenizi artıyorum

GÜZEL GÜZEL BEN GEREKENİ YAPACAM
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*

“Genel Sohbet” sayfasına dön