Böyle Saçmalık Tek İKV de olur ( yönetici acil bak)
Böyle Saçmalık Tek İKV de olur ( yönetici acil bak)
Arkadaşlar bugun öğlen saat 13.00 gibi oyuna gırdım 5 dakka durudm cıktım aksam eve geldim saat 20.44 gibi oyuna girdim car bloklanmıs sebebi ne bilmiyorum ama hiçbir kötü davranıs,söz,hakaret vb. davranışlarda bulunmadım . Nedir bu ban sebebi ??? *** JuaNes***
Re: Böyle Saçmalık Tek İKV de olur ( yönetici acil bak)
oyun içinde akçe alım / satım gibi bi şeyler yaparken şikayet edilirsen yemen doğaldır
Aynen saçmalık ya 2 çarımda susturuldu ne bu ya küfür etmedim bişey yapmadım saçmalık ya .
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
aynen benimde çarlar susturuldu.Sekox yazdı:Aynen saçmalık ya 2 çarımda susturuldu ne bu ya küfür etmedim bişey yapmadım saçmalık ya .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

benimde susturrulmuş noluo laCanceazi yazdı:aynen benimde çarlar susturuldu.Sekox yazdı:Aynen saçmalık ya 2 çarımda susturuldu ne bu ya küfür etmedim bişey yapmadım saçmalık ya .
hacı çok zor bişi değil sebebini öğrenmek ikv anasayfadan desteğe gir ordan en alttaki linke tıkla(diğerleri) ordan ceza-itiraz bilgilendirme yazıyor orayı tıkla niye banlandım diye sor hotmailine 24 saat içinde sebebi gelir hatta biraz bastırım msj yağmuruna tutarsan çarını açabilirler:D
Yok böyle bişey yaw 3 gün önce blok yedim bugün 11.04'de açılacağı söylendi saat 13.30 hala açılmadı .. sadece para kazanmakla bitmiyo adamlar yan gelip yattığı yerden para kazanıyo sesiniz çıksın biraz !!
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
HAKLISIN kardeşim banada 28.04.2011 10:30 tarihine kadar hesabınız bloklanmıstır diyordu. Bugun Tel. sobeeden gelen mesaj ise 999 gün ban yedınızz nedır buuu ???
Geçmiş olsun kardeşim, umarım bir yanlışlık olmuştur.namev0 yazdı:Arkadaşlar bugun öğlen saat 13.00 gibi oyuna gırdım 5 dakka durudm cıktım aksam eve geldim saat 20.44 gibi oyuna girdim car bloklanmıs sebebi ne bilmiyorum ama hiçbir kötü davranıs,söz,hakaret vb. davranışlarda bulunmadım . Nedir bu ban sebebi ??? *** JuaNes***
:arrow: 28.04.2011 Tarihinde saat 15.00 da Çarım açılması gerekiyordu.Tekrar baktım şimdide 2012 Ocak ayına ceza uzatılmıs böyle bi saçmalık olmaz hata ise bu hatanın düzeltilmesini rica ediyorum. :!:
Deathxreqion ...