Yönetim Menekşe Madeninden Elini Çek!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yönetim Menekşe Madeninden Elini Çek!!!

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

Aklınızı başınıza devşirin yeter artık sabır taşı olsa çatlar sayenizde, Saçma sapan Etkinliklerinizde Menekşeleri Dağıtıyorsunuz diye madenleri kısırlaştırmaya ne hakkınız var ?
Yapılan etkinlikler danışıklı dövüş misali zaten, face deki etkinlik desen dillere desten maşallah 1 kişinin 5 face hesabından cevap verdiği bir etkinlik...
Sarraf Arttırıcı ile 850 elmasdan 2 menekşe çekeceksem SİZ YÖNETİM EKİBİ [içerik silindi]
Eğer Biraz onur ve Gurur sahibiysenizde bu paylaşımı banlamazsınız, eleştirileri kulak ardı etmeyin insanların emeklerini zamanlarını ve paralarını çalmayın !!!

Uygunsuz Uslup 1 günlüğüne forum hesabınızı kapatıyorum

Not: Hitap şekillerinize dikkat ediniz
TATLISU
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Re: Yönetim Menekşe Madeninden Elini Çek!!!

Mesaj gönderen xPrince »

Helal olsun kardeşim çok haklı yerlere değinmişsin.. cidden cevabı bilen 2 3 hesaplada söylüyo hepside ödülü alıyo, bide saniyede zaten 100 yorum doluyo çok saçma bi sistem bence cevabı bilenede bilmeyenede büyük haksızlıklar var bu etkinliklte.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen 9zaza »

şans kardeş ben %60 la 120 elmastan 2 menekşe 4 ywşil çıkardım sonra adadan abanoz çekım derken şah koıbranın ordakı meenkşeyı çektım tek çekışte menekşe çıktı hemde sarraf arttırıcı bitmişken xD
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

9zaza yazdı:şans kardeş ben %60 la 120 elmastan 2 menekşe 4 ywşil çıkardım sonra adadan abanoz çekım derken şah koıbranın ordakı meenkşeyı çektım tek çekışte menekşe çıktı hemde sarraf arttırıcı bitmişken xD
Sordukmu birader ?
Steam

Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

xPrince yazdı:
9zaza yazdı:şans kardeş ben %60 la 120 elmastan 2 menekşe 4 ywşil çıkardım sonra adadan abanoz çekım derken şah koıbranın ordakı meenkşeyı çektım tek çekışte menekşe çıktı hemde sarraf arttırıcı bitmişken xD
Sordukmu birader ?
Sen belanımı arıyon
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

KaraXHayalet yazdı:
xPrince yazdı:
Sordukmu birader ?
Sen belanımı arıyon
Aynen Belanızımı Arıyosunuz ..? Adam A Nie Menekşe Çıkıo O Zmn ..? Kardeşim Hç Bşy Bilmdn Oyunu Ve Yöneticileri Elştrmyn Onlar Bız Oyunu Dha Iyı Oynıyl mDha Cok Zevk Alalım Dıye Urstrylr ..
Tmm Bazı Kusurları Vrdır Elbet Ama Herkes Edebini Bilsin ..!
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

xPrince yazdı:
Sordukmu birader ?
Artık kıme laf sokacam diye imzandakı kuru kafa gibi beyınsız olmuşun süzme xD
benım demek istediği mşans işidir %60 la 120 elmastan 2 menekşe yanı %60 şansla 60 elmastan 1 menekşe %60 olmadan 1 elmanstan 1 menekşe xD
çekemıyorsan anten tak oda yenmıyorsa trafo getireyim
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

9zaza yazdı:
xPrince yazdı:
Sordukmu birader ?
Artık kıme laf sokacam diye imzandakı kuru kafa gibi beyınsız olmuşun süzme xD
benım demek istediği mşans işidir %60 la 120 elmastan 2 menekşe yanı %60 şansla 60 elmastan 1 menekşe %60 olmadan 1 elmanstan 1 menekşe xD
çekemıyorsan anten tak oda yenmıyorsa trafo getireyim
Ağır hitab ve içerik gerekçesiyle forum hesabınıza erişiminiz süresiz olarak engellenecektir!...
kızıl
bey
Steam

Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byreal »

Sarraf atrıcı plus felan hepsı yalan hiç birinde bişi yok artırıcı alırız zırh cıkmaz artırıcı alırız maden cıkmaz artık yeter kandırmayın şu milleti
alican1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alican1 »

Bazı kişiler madenleri yükselti onlarda zaten menkşeyi stoklamış kişiler bir maden 45 m olurmu yav aklnız alıyormu kadim pençe bilde daha az sizde sizin elindeki saf madenleri fiyatını yükseltin.(ÖRNK: ŞELİT 25 M) benim elimden bişey gelmiyor bunu bukadar fiyat yapanlar utansınlar 39 level zmanında madenler nasıldı şimdi nasıl bazı kişiler diyecekler ozman 39 leveldi .Sanki 49 level olan insanlar para yağıyor ejder üretmek için 1.hırsızlık oluyor malesef bono taktiği yaptılar yaşadı zaten karizma hilesinindede iyi para yaptılar adam gibi maden çekip kaç kişi adam oldu 10 kişiden 3 ü anca maden çekip para yapıyorlar diğerleri para yapamıyorlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön