SaLaMaR yazdı:Merhabalar..
Öncelikle eminönü sunucusunda'ki ikv'ye gönül veren arkadaşlarıma selamlar olsun..
Ben Teşkilat sunucusun'da ''ŞaLaMaR,şalamarIII,Tiesto,oOŞaLaMaROo,Çınar,Binboa'' Karakterlerinin sahibiyim..
Biraz önce bir arkadaş eminönü sunucundan teşlikat sunucusuna gelerek bana eminönün'deki ŞaLaMaR sen misin _? diye
bir soru sordu hayır ben değilim bu tarz sorularla bana gelen bir çok insan var insanların kafasındaki soru işaretini
ebediyen ortadan kaldırmak için böyle bir açıklama yapmalıyım diye düşündum umarım yardımcı olabilirim..
Zamanında RoA ''raiders of anatolia'' teşkilat sunucusun'dan katılan bir üyeydim ayrılma sebebim askerlik dir
bundan 2 yıl önce olması lazım 3 de olabilir hatırlamıyorum..
Eminönü sunucusun'dan katılan üyeler ile irtibat'a geçmemiz gereken konular oluyordu o sebepten dolayı eminönü
sunucusuna ŞaLaMaRR adında 1 level bir karakter açmıştım farklı bir hesapta
bir zaman sonra çok sevdigim güvendigim bir kardeşime eminönün'deki hesabımı verdım tabi o hesap için de SonİsYaN
Adında teşkilatta da bir karakterim vardı Onu kullanmak istedigini söyledi güvendigim için buyur sende kalsın ben
askerde iken kullanırsın dedim.
Çok güvendigim kişi de benim haberim olmadan benim hesabımı bir başkasına vermiş ve o kişi şuan eminönünde
bilgidim kadarı ile ''ŞaLaMaRR'' (LONCA İÇİN AÇILAN KARAKTER) ''ŞaLaMaRII ŞaLaMaRIII'' (BENİM HABERİM OLMADAN AÇILAN İSİM DEGİŞTİRME KODU KULLANILARAK DEGİŞTİRİLEN KARAKTER İSİMLERİ)
BENİM İLE HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR...
Yaptığı insanlık dışı hareketler tamamen onun sorunudur beni ilğilendiren bir konu değildir sizden ricam basiniza bu
şahıs ile ilgili bir sorun geldigi taktirde kimse teşlikat sunucusuna gelipte oOŞaLaMaROo hırsızdır demesin teşkilat
sunucusun'da yine çalıntı bir Karakter ''KAUFMAN'' isimli karakter ile oynar Bilginize...
İYİ OYUNLAR...
ŞaLaMaR Hakkında ! ! !
- SaLaMaR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
ŞaLaMaR Hakkında ! ! !
BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR
Kimisinin Mutluluğu Bir Resim Kimisinin Dört Mevsim...
ŞaLaMaR
ŞaLaMaR
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Re: ŞaLaMaR Hakkında ! ! !
RoA teşkilat sunucusunda sizi nedense hatırlamıyorum. RoA da eski üyeliğiniz de bulunduğunu sanmıyorum. ŞaLaMar isminde hiç bir üyemiz olmadı.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- SaLaMaR
- Salgın Koruyucusu
Sen tanımıyorsun abilerin büyüklerin tanır...okan34 yazdı:RoA teşkilat sunucusunda sizi nedense hatırlamıyorum. RoA da eski üyeliğiniz de bulunduğunu sanmıyorum. ŞaLaMar isminde hiç bir üyemiz olmadı.
Polemiğe girmiyorum ayrıca bu lonca senin degil ÜYEMİZ diye hitap edemezsin lafini seçerek kullan benim amacım burada RoA değil farkındaysan bir yanlış anlaşılmaya çözüm getirmek için yazılmış birsey sen herşeyi göreçeksin bileceksin diye birsey de yok!!! Eminönü sunucusun'dan LOCMAN duruyor ise ona sorabilirsin...
Ayrıca şuan kullanılan formunuz ile başlanmadı üyelikler silinmiş olabilir kaldırılmış olabilir...
ŞaLaMaR
ŞaLaMaR
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
SaLaMaR yazdı:Sen tanımıyorsun abilerin büyüklerin tanır...okan34 yazdı:RoA teşkilat sunucusunda sizi nedense hatırlamıyorum. RoA da eski üyeliğiniz de bulunduğunu sanmıyorum. ŞaLaMar isminde hiç bir üyemiz olmadı.
Polemiğe girmiyorum ayrıca bu lonca senin degil ÜYEMİZ diye hitap edemezsin lafini seçerek kullan benim amacım burada RoA değil farkındaysan bir yanlış anlaşılmaya çözüm getirmek için yazılmış birsey sen herşeyi göreçeksin bileceksin diye birsey de yok!!! Eminönü sunucusun'dan LOCMAN duruyor ise ona sorabilirsin...
Ayrıca şuan kullanılan formunuz ile başlanmadı üyelikler silinmiş olabilir kaldırılmış olabilir...
3.5 Yıldır RoA üyesiyim 2 yıldır RoA Teşkilat lideriyim. Teşkilattaki bütün gelmiş geçmiş üyeleri tanıyorum. Ayrıca LOKMAN şimdiki Lathanter olup RoA ile ilişiğini kesmiştir. LOKMAN da eminönu sunucusunda oynamakdaydı. Ayrıca o dönemleride hatırlıyorum ve hitap etme tarzınız hiç hoş değil.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- SaLaMaR
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşım ben yalanmı söylüyorum onu mu anlatmaya çalışıyorsun benim hitap şeklim bu yüzden degişmiş olamaz mi yalancı mı demeye çalışıyorsun_? dedim en başından POLEMİGE girmiyorum bilen tanıyan tanır kendimi ne size nede bir başkalarına ifade etmek zorunda degilim... ''SADECE OYUN OYNUYORUM''okan34 yazdı:SaLaMaR yazdı:Sen tanımıyorsun abilerin büyüklerin tanır...okan34 yazdı:RoA teşkilat sunucusunda sizi nedense hatırlamıyorum. RoA da eski üyeliğiniz de bulunduğunu sanmıyorum. ŞaLaMar isminde hiç bir üyemiz olmadı.
3.5 Yıldır RoA üyesiyim 2 yıldır RoA Teşkilat lideriyim. Teşkilattaki bütün gelmiş geçmiş üyeleri tanıyorum. Ayrıca LOKMAN şimdiki Lathanter olup RoA ile ilişiğini kesmiştir. LOKMAN da eminönu sunucusunda oynamakdaydı. Ayrıca o dönemleride hatırlıyorum ve hitap etme tarzınız hiç hoş değil.
iyi oyunlar...
ŞaLaMaR
ŞaLaMaR
kendini kimseye ifade etmek zorunda olmadığını düşünüyorsan bu konuyu buraya açman sencede saçma değil mi ? (!)
GeCe GüNDüZ DöNDüM SöYLeDiM "Hû"
KaZaNSaMDa "Hû" KaYBeTSeMDe "HÛ"
aRaDıM DeRDiMe "HaK"TıR ÇaReSi
BeN KiMiM BuRaDa?NeYiN BeKÇiSi?
AşKı iLe DeRBeDeR oLDuM,BiTaP oLDum
HaKiKaT aRaRKeN oL DeDi;qeLBeRî oLDuM
KaZaNSaMDa "Hû" KaYBeTSeMDe "HÛ"
aRaDıM DeRDiMe "HaK"TıR ÇaReSi
BeN KiMiM BuRaDa?NeYiN BeKÇiSi?
AşKı iLe DeRBeDeR oLDuM,BiTaP oLDum
HaKiKaT aRaRKeN oL DeDi;qeLBeRî oLDuM
- SaLaMaR
- Salgın Koruyucusu
Amaç_?Musibet yazdı:kendini kimseye ifade etmek zorunda olmadığını düşünüyorsan bu konuyu buraya açman sencede saçma değil mi ? (!)
ŞaLaMaR
ŞaLaMaR
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Yaklaşık 4 yıla aşkın bir zamandır bu oyunda az çok insan tanıdık gördük eskileri unutmak tabi ki de mümkün değil.Eski insanlar bu oyunda yürüdükleri yol çizgisiyle bile kolaylıkla fark edilir yıllardır boş vakitlerinde oyuna giren sadece eskiler olmuştur bırak gidenler ise boş vakitlerini başka tarz şeylerle real hayatla doldurmuşlardır kalan eskilerde hala aynı sebeple oynamaktadır.
ŞALAMAR benim bu oyunda tanıdığım eski çok eski insanalardan biridir nasıl ki bir yetkili bu oyna o kadar emek veriyorsa Yıllardır bizlerde aynı şekilde Yıllardır oyuna emek verenlerdeniz en azından ben olmasam oyunda olan arkadaşlarım iyisi ile kötüsü ile eski insanlar oyunda var olanlar daima yerleri ayrıdır benim için siz değil sizin gibi tonlarca adam dökülse bu oyna o muhabbeti geri getiremeyeceği için yazdığınız cümleleri forma açtığınız konuları sadece bakıp geçmekten başka birşey yapmıyorum yada yapmıyoruz şalamar kendi hakkında bir bilgiyi paylaştı akçe al diye slogan atan yetkililerden az sayıda konusu var Dikkat ederseniz o yüzden DÜN GİRDİĞİNİZ OYUNDA BUGÜN DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ İTEM İLE YARIN VS İSTEMENİZ tamamiyle çocukluk ve herkez kendi yerini çok iyi bilir sizin o insanlara yazdığınız cümleleri sadece okuyup geçiyorum ROA loncası KAOS loncası bilmem ne loncası diyerek ayırt etmiyorum Kiminle konuştuğunuzun farkına varın ne olursa olsun ne yaparsanız yapın bir beta olan hakiki insan ile nasıl konuşacağınızı öğrenin ayrım yapmıyorum olgunca düşünen insan sayısı 10 ise bundan 7 tanesi betadır.
Saçma sapan konu diyerek yorum yazan arkadaşım saçma konuysa yorum yazmazsın okuyup geçersin.yada bir şekilde eleştirisin ESKİYİ geri getir Yeniyi koy gitsin
KENDİNİZİ YIRTSANIZDA ADAM OLAN ADAMA 1 KELİME SÖYLEMEDİKTEN SONRA BOŞ O YÜZDEN ŞALAMAR a YAZI YAZARKEN BİRAZ DAHA İNCE DÜŞÜNÜN ADAM KENDİNİ VE ADINI ÇIKARTAN İNSANLAR ADINA KONU AÇMIŞ SİZ ÖNCE GİDİN AKÇE İLE YOK BİLMEM BONO İLE PİYASA SÜREN İNSANLAR İLE KAPIŞMAYA DEVAM EDİN BIRAKINDA OYUNUN ZEVK OLAN KISMINI SİZ YOKKEN NASIL ALIYORSAK ÖYLE ALALIM
ŞALO KEKE SENDE BU GİBİ ÇOCUKLARLA MUHATTAP OLMA BRE BIRAĞ NE YAZARLARSA YAZSINLAR ROA DİYOR ADAM TEŞKİLAT KURUCUSU DİYOR NEDENSE BEN TANIMIYORUM.
hadi size iyi oyunlar keyif almaya bakın Benimle aylı benli konuşma dilini keserim :lol:
ŞALAMAR benim bu oyunda tanıdığım eski çok eski insanalardan biridir nasıl ki bir yetkili bu oyna o kadar emek veriyorsa Yıllardır bizlerde aynı şekilde Yıllardır oyuna emek verenlerdeniz en azından ben olmasam oyunda olan arkadaşlarım iyisi ile kötüsü ile eski insanlar oyunda var olanlar daima yerleri ayrıdır benim için siz değil sizin gibi tonlarca adam dökülse bu oyna o muhabbeti geri getiremeyeceği için yazdığınız cümleleri forma açtığınız konuları sadece bakıp geçmekten başka birşey yapmıyorum yada yapmıyoruz şalamar kendi hakkında bir bilgiyi paylaştı akçe al diye slogan atan yetkililerden az sayıda konusu var Dikkat ederseniz o yüzden DÜN GİRDİĞİNİZ OYUNDA BUGÜN DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ İTEM İLE YARIN VS İSTEMENİZ tamamiyle çocukluk ve herkez kendi yerini çok iyi bilir sizin o insanlara yazdığınız cümleleri sadece okuyup geçiyorum ROA loncası KAOS loncası bilmem ne loncası diyerek ayırt etmiyorum Kiminle konuştuğunuzun farkına varın ne olursa olsun ne yaparsanız yapın bir beta olan hakiki insan ile nasıl konuşacağınızı öğrenin ayrım yapmıyorum olgunca düşünen insan sayısı 10 ise bundan 7 tanesi betadır.
Saçma sapan konu diyerek yorum yazan arkadaşım saçma konuysa yorum yazmazsın okuyup geçersin.yada bir şekilde eleştirisin ESKİYİ geri getir Yeniyi koy gitsin
KENDİNİZİ YIRTSANIZDA ADAM OLAN ADAMA 1 KELİME SÖYLEMEDİKTEN SONRA BOŞ O YÜZDEN ŞALAMAR a YAZI YAZARKEN BİRAZ DAHA İNCE DÜŞÜNÜN ADAM KENDİNİ VE ADINI ÇIKARTAN İNSANLAR ADINA KONU AÇMIŞ SİZ ÖNCE GİDİN AKÇE İLE YOK BİLMEM BONO İLE PİYASA SÜREN İNSANLAR İLE KAPIŞMAYA DEVAM EDİN BIRAKINDA OYUNUN ZEVK OLAN KISMINI SİZ YOKKEN NASIL ALIYORSAK ÖYLE ALALIM
ŞALO KEKE SENDE BU GİBİ ÇOCUKLARLA MUHATTAP OLMA BRE BIRAĞ NE YAZARLARSA YAZSINLAR ROA DİYOR ADAM TEŞKİLAT KURUCUSU DİYOR NEDENSE BEN TANIMIYORUM.
hadi size iyi oyunlar keyif almaya bakın Benimle aylı benli konuşma dilini keserim :lol:
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

ŞALAMAR ı bilen bilir bende seni çıkaramadım ne olacak şimdi polemiğe devammı yaniokan34 yazdı:SaLaMaR yazdı:Sen tanımıyorsun abilerin büyüklerin tanır...okan34 yazdı:RoA teşkilat sunucusunda sizi nedense hatırlamıyorum. RoA da eski üyeliğiniz de bulunduğunu sanmıyorum. ŞaLaMar isminde hiç bir üyemiz olmadı.
KOZANOĞLU
Konu Kişisel tartışmaya dönüştügü için kapatılmıştır.
İyi Forumlar
Yalçınbey
İyi Forumlar
Yalçınbey