Arkadaşlar kimileri Karaköy hakkında bazı tahminler yürütüyor.Bende biraz araştırdım.Öncelikle Karaköy Bölgesinde Kesin Düşmanımız "FAREADAM"lardır.Bu kanıya nerden mi vardım?
Beyaz Köşk'ün Sonu ve Yükseliş Cemiyeti Dönemi (1972-1980)
1977 yılının ilk aylarına kadar, bu kısmi huzur ortamı süre geldi. Ancak 1977 yılının bahar ayında, Karaköy'de o zamana kadar hiç görülmemiş büyüklükte bir fare adam toplanması başladı. Aydemir Bey bu toplanmayı kaygı ile izliyordu. Ancak hemen sert tedbirler almadı. Sakin bir hareketle önce Karaköy bölgesinde yaşayan az sayıda insanı, dikkatleri çekmeden Eminönü'ne yerleştirdi. Ardından fare adamların önde gelenleriyle diyalog kurdu. Genel olarak fare adamlar, sayılarının çok artmasını gerekçe göstererek şu anda yerleştikleri iskele bölgesinin ihtiyaçlarını karşılayamadığını belittiler ve Karaköy bölgesine el koyduklarını ilan ettiler. Aydemir Bey fare adamlarla kurulan diplomatik temaslarda Ziya Bey'e güveniyordu. Ziya Bey, tutarlı bir ilişki yürütmeye çalışmasına rağmen fare adamların talepleri artarak devam etti. Karaköy bölgesi resmen olmasa da fiilen fare adamlara bırakılmıştı. Bu fare adamların çoğunu memnun etse de, Gizit adındaki bir fare adam oluşumunu tatmin etmedi.
Buda bize Fareadam Tehlikesinin o bölgede yaygın bir durumda olduğunu gösterir.
ALINTIDIR.
Gerçek karaköyde budur . Ben bunu aylar önce keşfettim..Bu fotoğraftakide bir arkadaşın çektiği. .
ben şifacı olduğunu sanmıyorum videoda makineler ve büyücüler diyor oda bir nevi boss olabilir ama şuna kanaat getirdim çemberlitaşta kapalı alanda olacak kandırmışlar bizi dışardan göstermişler hilebazlar :lol:
KaraXHayalet yazdı:Önemli olan silahı değil zırhı nerde ??? şifacının üstündeki zırhı göremedim
Yeni gelecek zırhların habercisi sanırım bu .Çünkü kaynaklara baktığımızda şifacının Nefsi Müdafa(Sarmaşık) haricinde diğer modelleride var.Bunlar şarmaşık gibi olmayıp daha ince desenli olabilir.
Arkadaşlar girilebilen grup bölgeleri güvenli bölgelerden girilmesi daha mantıklı örneğin sivri ada bekleme noktasında yaratık yok veya sığınaklarda mısır içi güvenli nokta ve böylece herkez grup toplaya biliyor
arkadaşın söylediği kütüphaneci girişi mantıklı veya mısıra yeni bir kapı ekliyebilirler neden olmasın .....
mayıs ayında geleceğine bende inanıyorum okulların kapanmasına az kaldı ve geçnlik bayramıda var ....
Arkadaşlar birşey belirtmek isterimki Orası test sunucusu ve gmler istediği zaman tek tuşla ıstedıgı hasarı verebılır yaratıga ... Yani seti olmasına felan gerek yok nerden cıkarıyosunuz bunları Yok ashab felan ıse yaramıcakmıs bosunamı urettık bız bunları öyle bırsey olursa herkes isyan eder aynı gözluklerde oldugu gibi ...
yeni şaheser gelmez getiremezler bu kadar oyuncuyu karşılarına alamazlar gelecek olanlar
yeni zırhlar örn : şifacı nefs-i müdafa (kayın) , nefs-i müdafa (meşe) gibi bunların hepsi datalarda mevcut büyücü içinde gbm türevleri
yeni giysiler örn : eksik mor itemler büyücü için bilge cevo mor pant , azat cevo mor asa gibi...
alicanowww yazdı:Arkadaşlar birşey belirtmek isterimki Orası test sunucusu ve gmler istediği zaman tek tuşla ıstedıgı hasarı verebılır yaratıga ... Yani seti olmasına felan gerek yok nerden cıkarıyosunuz bunları Yok ashab felan ıse yaramıcakmıs bosunamı urettık bız bunları öyle bırsey olursa herkes isyan eder aynı gözluklerde oldugu gibi ...
arkadaşlar çemberlitaş test aşamasında olduğu için değişik kıyafetler kiyafetler giyebilriler orda ve resme çok dikaaktlıce bakın şifasınını pantı 1 lv pat ve ceketi 18 lv ceket çok dikkatlı bakın anlarsınız