Toplantıya 5 dakika var ama kimseye ulaşamıyorum . emre.senn@hotmail.com birisi eklerse sevinirim..CelalYILMAZ yazdı:Yaşadığım sağlık problemi ve iş yerindeki yoğunluktan ötürü Bu gün 14:00 da yapılacak olan toplantı akşam 21:00 sularında yapılacaktır.
Toplantıya katılım serbesttir.
Toplantıda ki ana maddelerimiz ;
*Çemberlitaş'a hazırlık.
*Nasihat ( Fatih ) 'in vereceği ceza.
*Üyeler arasında ki dayanışma ve problemler.
Alınan kararlar toplantıya katılmayan arkadaşlara mail yoluyla bildirilecektir.
Hepinizden özür diliyorum.
Ama hepinizi seviyorum![]()
ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Toplantıda ki aksaklıktan dolayı sizlere mahçubum.
Peş peşe yaşadığım olaylardan dolayı bir türlü bilgisayar başına geçemedim.
En kısa zamanda daha geniş çaplı bir toplantı yapacağız.
Ertürk ; Rebels Loncası hakkındaki tavrımızı Fatih belirleyecek.
Aralarında olan dava Loncasal mevzuya döndüğünden dolayı sergileyeceğimiz tavırı Fatih'in belirlemesi daha uygun.
Onunda senin gibi düşündüğünü umuyorum.
Fatih en kısa zamanda kararını bu başlık altında paylaşır bizde nabza göre şerbet veririz
Peş peşe yaşadığım olaylardan dolayı bir türlü bilgisayar başına geçemedim.
En kısa zamanda daha geniş çaplı bir toplantı yapacağız.
Ertürk ; Rebels Loncası hakkındaki tavrımızı Fatih belirleyecek.
Aralarında olan dava Loncasal mevzuya döndüğünden dolayı sergileyeceğimiz tavırı Fatih'in belirlemesi daha uygun.
Onunda senin gibi düşündüğünü umuyorum.
Fatih en kısa zamanda kararını bu başlık altında paylaşır bizde nabza göre şerbet veririz
.
.
.
Toplantı gayet güzel geçti. Harun abi ve yunus abinin moderatörlüğünde 1.5 saat sürdü 
Yani celal eksikliğini bilmedik desem yeridir
Şu rebels loncasına gelince artık midemi bulandırmaya başladı, Benim amacım bu adamın neler yaptığını Tüm tılsıma göstermekti. Bazıları inandı bazıları inanmadı. Bu durum benide , Loncamıda ilgilendirmeyeceğinden herhangi birşey taleb etmiyorum. Ayrıca kişisel bir meselemde değil. Sadece olayların tek şahidi olmamdan böyle bir girişimde bulundum. Tabi kursağımızda kaldı
Ben Loncamı(ailemi), Ve samimi olduğum dostlarımı bilgilendirdim bu bana yeter..!
Herkese iyi günler, İyiki varsınız. :!:
Yani celal eksikliğini bilmedik desem yeridir
Şu rebels loncasına gelince artık midemi bulandırmaya başladı, Benim amacım bu adamın neler yaptığını Tüm tılsıma göstermekti. Bazıları inandı bazıları inanmadı. Bu durum benide , Loncamıda ilgilendirmeyeceğinden herhangi birşey taleb etmiyorum. Ayrıca kişisel bir meselemde değil. Sadece olayların tek şahidi olmamdan böyle bir girişimde bulundum. Tabi kursağımızda kaldı
Herkese iyi günler, İyiki varsınız. :!:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü ( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Rejenarasyon & Lordfactor => Üye ( Gökhan ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye ( Hakan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ezdarem => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye ( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxhayal ß MonarCy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )
=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
Lonca Sitemiz :
http://amisos.forumh.net
Lonca başvuru formu için
/color]
http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru
http://amisos.forumh.net
Lonca başvuru formu için
http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bu resimden anlayacağımız şu dur ;Louster yazdı:![]()
Sağlık sektöründe hiç bir iş temiz değil
.
.
.

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı