Selamlar
Bilgi@istanbuloyun.com 'a Göndermiş Olduğumuz Mail'den cevap Ne zaman Alabiliriz?Lütfen Forumda Yetkili Varsa Bakabilirmi Mail'e Çok Acil Bir Konu.Şimdiden Teşekkürler .Herkeze İyi Forumlar.
Bilgi@istanbuloyun.com Cevap?
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Bilgi@istanbuloyun.com Cevap?
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
-
- Kadim 999
Re: Bilgi@istanbuloyun.com Cevap?
Merhaba,
bilgi@istanbuloyun.com şikayet ve bildirim adresimiz bir süre önce , www.istanbuloyun.com/ikvdestek adıyla form olarak hizmet vermeye başlamıştır bilginize...
bilgi@istanbuloyun.com şikayet ve bildirim adresimiz bir süre önce , www.istanbuloyun.com/ikvdestek adıyla form olarak hizmet vermeye başlamıştır bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Bilgi@istanbuloyun.com Cevap?
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adı altında değiştide önerilere hala cevaplar çok geç geliyor bazen hiç gelmiyor
örneğin benim geçen sene Kasım ayında gönderidğim oyun hatasına hala cevap gelmedi(teşşekkür bile) kanatma
rakibin iyileştirmeyeteneğini 3 kat kötüleştiriyordu ama lanetli meran & buz büyüsü vb. işe yaramıyor ama
Fare Adam Terbiyecide yarıyor ikisindede aynı iyileştirme resmi çıkıyor... Sonuçta hangi adrese gönderirsen
gönder cevap gelme ihtimali çok az
örneğin benim geçen sene Kasım ayında gönderidğim oyun hatasına hala cevap gelmedi(teşşekkür bile) kanatma
rakibin iyileştirmeyeteneğini 3 kat kötüleştiriyordu ama lanetli meran & buz büyüsü vb. işe yaramıyor ama
Fare Adam Terbiyecide yarıyor ikisindede aynı iyileştirme resmi çıkıyor... Sonuçta hangi adrese gönderirsen
gönder cevap gelme ihtimali çok az