ÇARLARIM ÇALINDI :(
Re: ÇARLARIM ÇALINDI :(
bune herkesin çar çalınıyo :S
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:bune herkesin çar çalınıyo :S
Ama GM ler Ortada Oyunun kontrolunu saglıyoruz dıye dolanıyo bumu sızın adaletınız boyle adaletın qq
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- ozgur145353
- Cin Avcısı

- Lonca: Anadolu Nefesi
Geçmis olsun tayfun özelden olayı anlatımısın bekliyorum.
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Bu oyunda şifreni kimseye vermeyeceksin , yok kankaymış , yok loncadan arkadaşmış , yok hemşerimmiş , verirsen çar gider , sonra başlarsınız gelip forumda ağlamaya , senin şifreni kimler biliyorsa , çarınıda onlardan biri çalmıştır buna emin ol , sonuçta şifreni bilmeden kimsenin o çarı çalması mümkün değil.
ÖnCelikle gözüm geçmiş oLsun...senı carını calan kımse yanına kalmaz bunu bıl yeter... ALLAH yar ve yardımcın olsun hayatında başarilar...
RaiNxFeLHaN (2390)
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

EkSeLaNS53 yazdı:Bu oyunda şifreni kimseye vermeyeceksin , yok kankaymış , yok loncadan arkadaşmış , yok hemşerimmiş , verirsen çar gider , sonra başlarsınız gelip forumda ağlamaya , senin şifreni kimler biliyorsa , çarınıda onlardan biri çalmıştır buna emin ol , sonuçta şifreni bilmeden kimsenin o çarı çalması mümkün değil.
Şifremi kimse bilmiyor işte sorun orda bılen bırı olsa tamam o çaldı dıcem ama yokkk kımse bılmıyoo
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- Hakxrazejam
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Tayfun bi destege başvur yardımcı olabılrlr
Ne KraLına qiDeriM Ne aLaYıNa Bi DuRuM VarSa KraLıda qeLiR aYaqıma aLaYıDa...
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
Geçmiş olsun.
Not : Klavuzu karga olanın burnu .o.tan çıkmazmış, arkadaşlarını iyi seçmen temennisiyle...
Not : Klavuzu karga olanın burnu .o.tan çıkmazmış, arkadaşlarını iyi seçmen temennisiyle...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

aRkadaşlar çarımı geri aldım çalan kişi insafa gelip şifremi aynı yapmış
her zaman denerken bi deniyeyim dedim ve Meteor bankada oldugunu gordum Ejder malzemelerim ve ustum v.b itemlerim gitmişti çar bi işe yaramasada bende sonunda