45 lv bır buyucum var ve uzurım ful elektırık (ceket haric) gözluk yok bugune kadar en çok 8m param oldu m2 ye 25m para istıyorlar nasıl bu kadar para yapılır onu da merak ediyorum 1.8 k 2 k krıktık 3k 3.5 k vuruyorum bu ne ne kadar iyi acabave bunu nasıl yukarılara cekebılırm yeteneklere gelince buz oku buz bilgisi elekrık bilgisi yıldırım bunlar 15 üstüm şöyle
Kehribarlı Kolye 177.000 elektırk max
Tesla Modeli Yüzük 166.000 elektırk max
Dogru Akım Destekli Eldiven 88.000 elektırk max
Zincir Modeli Şayak Pantolon 84.000 elektırk max
Zincir Modeli Pamuklu Ayakabı 84.000 elektrik max
Azat Efendi İçadi Topaz Güneş Asa 93.000 elektirk max
Dipsiz Kuyu Misalı Conk Usülü Kurt Kürkü Çeket 104.000 Kudret Max 6.940 Savunma
Üstum Böyle yedekte buz max lı ıtemlerım var ama hepsi elektık olsun diye böyle kulanıyorum vursunu artırmak ıcın ama en vazla 3,5 3,6 k krıkt bunu nasıl geliştirebılırm bırde nasıl para yapılır madencıyım madencılık 45 ne cekmem daha faydalı olur
Arkadaşklar ciddi yorumlarınızı beklıyorum konuyu başka yerlere saptırmadan yorumlar yaparsak sadece bana degil benım gibi bu konuda ne yapacagını bılmeyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz şimdiden yorumlarnız için teşekkurler iyi forumlar
Nasıl Daha Çok Hasar Verebilrim?
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Nasıl Daha Çok Hasar Verebilrim?
Merhaba,
Öncelikle nasıl para kazanabileceğin konusuna değineyim.Bu piyasada madenci şu anda iş görmüyor.Sen 20 lvl bi karakterini kas sarraf verip elmas çek.Menekşe elmasın fıyatı su anda 30ml civarında.
İtemlerin konusunda ;
Büyü hasarı efsunları yeteneğini arttırır.Hasar efsunlarıysa asayla vuruşunu arttırır.Büyücü de asayla hiçbirşey kesemeyeceğine göre hasarları üstünden atmalısın.Takılarını değiştir öncelikle.Elektriğe yönelmişsin fakat ejdersiz elektrik item pek iş görmüyor.Ama illa dizeceğim diyorsan takılarını mutlaka elektrik yap(40 lvl takısı olsun en az)Ceket ise görevden Bilge kagan vahşi veriyor.Onunla idare edebilirsin.Eğer buza yönelirsen hasarlarını daha arttırabilirsin.Bilge kagan cevrıye eldıven kenandan düştügünden 1m e falan satılıyor.Daha ucuza da bulabilrisin.Ceket zaten görev veriyor.Nitrojen asayı ise max 500 bıne alabılırsın.Bilge cevrıye ayakkabıyı kadim görevi veriyor.Satın almak istersen 2,5m e falan alabilirsin.Takıları da aynı sekılde bılge cevrıyenın tanesini 500 binden temin edebilirsin.
Yeteneklere gelince;
Direnç kırma 15
Buz oku ve bılgısı 15
Yıldırım ve bılgısı 15
Yapıp kalanları ise
1 Meditasyon
1 Kutup
1 büyü bozma
12 zihin saldırısı yapmalısın.
Seviye atladıkça zihin saldırısına puan verıp 15 yap.Yok beklemek ıstemıyorsan 1 puan verdıgım yeteneklere vermezsin.Ama zorluk cıkartabilir.Zihin saldırısı 47 de 15 olmuş olacak.49 olana kadar da 4 puan fazladan gelecek onu da meditasyona ver.
Öncelikle nasıl para kazanabileceğin konusuna değineyim.Bu piyasada madenci şu anda iş görmüyor.Sen 20 lvl bi karakterini kas sarraf verip elmas çek.Menekşe elmasın fıyatı su anda 30ml civarında.
İtemlerin konusunda ;
Büyü hasarı efsunları yeteneğini arttırır.Hasar efsunlarıysa asayla vuruşunu arttırır.Büyücü de asayla hiçbirşey kesemeyeceğine göre hasarları üstünden atmalısın.Takılarını değiştir öncelikle.Elektriğe yönelmişsin fakat ejdersiz elektrik item pek iş görmüyor.Ama illa dizeceğim diyorsan takılarını mutlaka elektrik yap(40 lvl takısı olsun en az)Ceket ise görevden Bilge kagan vahşi veriyor.Onunla idare edebilirsin.Eğer buza yönelirsen hasarlarını daha arttırabilirsin.Bilge kagan cevrıye eldıven kenandan düştügünden 1m e falan satılıyor.Daha ucuza da bulabilrisin.Ceket zaten görev veriyor.Nitrojen asayı ise max 500 bıne alabılırsın.Bilge cevrıye ayakkabıyı kadim görevi veriyor.Satın almak istersen 2,5m e falan alabilirsin.Takıları da aynı sekılde bılge cevrıyenın tanesini 500 binden temin edebilirsin.
Yeteneklere gelince;
Direnç kırma 15
Buz oku ve bılgısı 15
Yıldırım ve bılgısı 15
Yapıp kalanları ise
1 Meditasyon
1 Kutup
1 büyü bozma
12 zihin saldırısı yapmalısın.
Seviye atladıkça zihin saldırısına puan verıp 15 yap.Yok beklemek ıstemıyorsan 1 puan verdıgım yeteneklere vermezsin.Ama zorluk cıkartabilir.Zihin saldırısı 47 de 15 olmuş olacak.49 olana kadar da 4 puan fazladan gelecek onu da meditasyona ver.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Re: Nasıl Daha Çok Hasar Verebilrim?
önerilerın için teşekurrler