MYNETİ ÖZLÜORUM:(

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yaylaliosman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

MYNETİ ÖZLÜORUM:(

Mesaj gönderen yaylaliosman »

Sobe Sobe dediler sobeye geçtim tamam şifre çalınmaması baqımından müükemmel bir sistem var gerçi telime msj gelmesiide iiiide sobeye geçtimden beri bir türlü rahat rahat oynayamıorum günde en az 20 kere kopuo gm ler artık bu sorunları çözün he güncellemeri gece yapın mynetliyken hiç böle bi sorunum yoktu k.b yın ama oyun kalitesi düşüyor hidrada pek olumlu olmadı baya bişi beklioduk ama yok nese saygılarımla yaylaliosman
ZaR AtMam ŞaNsA İNaNmAm OrTadA ŞaNs VaRsA OnUda BeN YaRaTıRım
halil02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: MYNETİ ÖZLÜORUM:(

Mesaj gönderen halil02 »

Haklısın güzel kardeşim bende mynetten sobee ye geçtim aynı sorunları bende yaşıyorum YÖNETİCİLERİMİZ bu sorunada bir el atmaları lazım.
Sayın YÖNETİCİ ABİLEİRMİZDEN gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

SaYGılaRıMla...

:arrow: :arrow: Kapıkulu :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

bende sana katılıyorum ttnet kullanıyom bağlantı kopuyo giriş yapacam loding... yazıyo kalıyo giriş yapamıyorum bi de başka bişi var plus paket almadan önce hiç düşmeden oyunda akalabiliyordum plus paket aldım pat küt düşüyom item düşme şansı sıfırlanıyo ee ne anlamı kaldı plus paket almanın buna da bi çözüm gerek
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
yaylaliosman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

plus desen ayrı bir sorun o kadar allıştık ama yararı sadece klandan bölgeden mabbet işte o kdar :D
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

yaylaliosman yazdı:Sobe Sobe dediler sobeye geçtim tamam şifre çalınmaması baqımından müükemmel bir sistem var gerçi telime msj gelmesiide iiiide sobeye geçtimden beri bir türlü rahat rahat oynayamıorum günde en az 20 kere kopuo gm ler artık bu sorunları çözün he güncellemeri gece yapın mynetliyken hiç böle bi sorunum yoktu k.b yın ama oyun kalitesi düşüyor hidrada pek olumlu olmadı baya bişi beklioduk ama yok nese saygılarımla yaylaliosman

[*] Ben mynetteyken daha fazla düşüyordum sobee çok begendim yöneticileri tebrik ederim ... hidranın gelmesi çok güzel oldu sadece kesemediginz için size zor grliyor :D[*]
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
yaylaliosman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IxMehmetcikxI yazdı:
yaylaliosman yazdı:Sobe Sobe dediler sobeye geçtim tamam şifre çalınmaması baqımından müükemmel bir sistem var gerçi telime msj gelmesiide iiiide sobeye geçtimden beri bir türlü rahat rahat oynayamıorum günde en az 20 kere kopuo gm ler artık bu sorunları çözün he güncellemeri gece yapın mynetliyken hiç böle bi sorunum yoktu k.b yın ama oyun kalitesi düşüyor hidrada pek olumlu olmadı baya bişi beklioduk ama yok nese saygılarımla yaylaliosman

[*] Ben mynetteyken daha fazla düşüyordum sobee çok begendim yöneticileri tebrik ederim ... hidranın gelmesi çok güzel oldu sadece kesemediginz için size zor grliyor :D[*]
sanki sen kestin kadımı kesen yok daha
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

tılsımda kesil di ilk kesen sunucu olarak eminönünü beklerdim ama bencilliklerden dolayı kesilemedi oyunda en cok zevk aldığım sunucu eminönü tum sunucuları denedim ama eminönünden vazgeçmem ;)
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiLan »

Ne desen hakLısın ben Mynetliyim Su qunceLenme ve Oyunun kaLitesi düşmesi ve Hidranın qeLmesıne katıLıyorum
Zaten Hidra deıL LwLerın qeLmesı ıLe oyun iy oLmadı

SayqıLarLa

:!: Princeofmagic :!:
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Mynetin gözünü sevem hala yıllandıkça güzelleşiyor şarap gibi :D geçmeseydiniz sobeye-ttnet e şmdide gelmş isyan ediyosunuz hey koçum hey bitti bolunun pazarı sür eşşegini nigdeye demişler :D :lol:
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Mynet cidden güzeldi.Kolaydı ama işler karıştı sanırım .
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön