Çemberli Taş ile Bize gelcek Zararlar.
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

Re: Çemberli Taş ile Bize gelcek Zararlar.
yok arakdaş o değilde tamam parasını verelim itemleri alalım dicem ama yok itemde vermiyorlarki :lol: abim sığınak artırıcı aldı ama daha 1 item bile düşmedi sığınaktan hep bana düştü bendede plus yoktu
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ben geçtiğimiz ramazan ayında 1 aylık plus almıştım ve aldığım günden itibaren hergün sığınağa giriyordum(günde en az 2 defa) girdiğim sığınaklardan BAŞI alıp çıkıyordum. Plusum ay sonu bitti ve ilk motor kesişimde Fevzi cevriye asa / plus bitnce 5'nci motor kesişimde Maraton adam ayakkabı / yaklaşık 12'nci motr kesişimde(plus bitiminde) bilge kağan cevriye mor asa. o günden sonra bu oyuna hiçbir şekilde para yatırmadım/kaptırmadım. yani diğeceğim silah yükseltme dışındaki herşey sırf para tuzağıdır. Dikkat ediniz..! Neden silah yükseltme dışında diye sorarsanız misal elinizde ejderiniz var onu yükseltmeye yeterli bütceniz yok. Ama vakti olmayan sürekli işle uğraşan bir bay/bayan'ın elinde olan 112 yada 93 hasarlı bir asa oluyor.Vakti olmadığı için maden çekemiyor, maden satın almak için para biriktiremiyor vs. gibi nedenlerden bu kişiler oyunda bizim tabirimizle EZİK kalıyor. Ezik kalmamak için o kişilere 25 tl fazla bir para değil(bence). Umarım anlatabilmişimdir. Esen kalın.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
TechnOMafiA yazdı:ben geçtiğimiz ramazan ayında 1 aylık plus almıştım ve aldığım günden itibaren hergün sığınağa giriyordum(günde en az 2 defa) girdiğim sığınaklardan BAŞI alıp çıkıyordum. Plusum ay sonu bitti ve ilk motor kesişimde Fevzi cevriye asa / plus bitnce 5'nci motor kesişimde Maraton adam ayakkabı / yaklaşık 12'nci motr kesişimde(plus bitiminde) bilge kağan cevriye mor asa. o günden sonra bu oyuna hiçbir şekilde para yatırmadım/kaptırmadım. yani diğeceğim silah yükseltme dışındaki herşey sırf para tuzağıdır. Dikkat ediniz..! Neden silah yükseltme dışında diye sorarsanız misal elinizde ejderiniz var onu yükseltmeye yeterli bütceniz yok. Ama vakti olmayan sürekli işle uğraşan bir bay/bayan'ın elinde olan 112 yada 93 hasarlı bir asa oluyor.Vakti olmadığı için maden çekemiyor, maden satın almak için para biriktiremiyor vs. gibi nedenlerden bu kişiler oyunda bizim tabirimizle EZİK kalıyor. Ezik kalmamak için o kişilere 25 tl fazla bir para değil(bence). Umarım anlatabilmişimdir. Esen kalın.
Grup bölgelerindeki hertürlü şans arttırıcı sadece şansı arttırdığı için hüsran yaratıyor.Ama plusun faydaları çok bence plusu küçümseme.
Plussuz Şanssız = Alternator Kolye
Plussuz Şanssız İlk Junonumdan = Necleus Yüzük
Maden Şans Attırıcı = Aldıgım İlk Gün Akik ..
Daha sonra üst üste 3 mavi topaz. ..
Plussuz Şanssız İlk Junonumdan = Necleus Yüzük
Maden Şans Attırıcı = Aldıgım İlk Gün Akik ..
Daha sonra üst üste 3 mavi topaz. ..
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun para kazanacak ki sana yenilik getirsin , şu tek taraflı bakışlarınızı nir tarafa bırakın , artık iki taraflı düşünün. Ses çıkarmak için konu açmayın , sen çalıştığın yerde çalışıyorsun ay sonunda paranı alıyormusun ? alıyorsun. Bu adamlarda emeklerinin hakkını alacak ama az ama çok buna sen karar veremezsin. Baska online oyunlarda milyarlar harcayanlar var ikv tarihinde en fazla harcadığımız parayı baska online oyunlarda 1 haftada harcıyorlar.
Bizim millete yağmurlu havada su vermiceksin böyle nankörüz işte...
Bizim millete yağmurlu havada su vermiceksin böyle nankörüz işte...
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
darkorbit oyununu örnek vermek istiyorum. 140 tl'ye 330 bn uridyum geliyor. ve bu 140 tl sadece bir geminin yarısını karşılıyor. eğer gemini süper yapmak istiyorsan bir çara en az 2 milyar yatırman gerekli.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

Bence kafa yormak yersiz...
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.