Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

YiLMaZ yazdı:
SeraxsTyLe yazdı:
YiLMaZ yazdı:Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz.Konu başlığı ile ilgili yorum yapıyorum ben.Siz sistemetik değilsiniz demedim zekanızda yok demedim.Başarın bir ilk yazın tarih olay bu kadar basit.Başaramazsınızda demiyorum.O zaman gelin açın tarih yazdık diye bi konu.Sizde takdir edersiniz ki şurda 3 grup lodos arz olalım bizde İsmet'i keseriz...

Neyse ya artık size bi şeyler anlatmaktan yoruldum.Kolay gelsin size .İyi oyunlar, iyi forumlar....
Yılmaz lafla peynir ekmek gemisi yürümez burada ne kadar cene çal sözden öteye gitmez bencil olma sencil ol daaima hayatta basarılı olursun ;)

Sorun Handan'sa merak etme herşeyin bi ilk'i vardir HANDAN'a da darbeyi biz vuracagiz size ihtiyacımızda olmaz vurunca ;)

Yukarıda yazdığım zekanız yok demedim cümlesini senin için değiştiriyorum.Be adam ben sana hakaret ettim mi ordan vır vır yapıp hakaret ediyorsun.Kesemezsiniz demedim idide senin için değiştiriyorum sen bu kafala ile cin bile kesemezsin.

Diğer arkadaşlar için yukarıda yazdıklarım gecerlidir.Kesersiniz.Kestiğinizde de sizleri ilk takdir de tebrikte edecek kişilerden biride ben olurum kuşkunuz da olmasın.Ama öyle bir etkiniliğin ardından sizi tebrik ve takdir ederim .İsmet'i kesmek tarih yazmak değil...
Yılmaz haddini aşan sözler kullanma ;) Boş oldugun belli oluyo ;) Yukardaki arkadas dedigin can dostum senin gibi sıradan birisi degil savunmam da gocunuyorsan seni savunacak birisini göster bana ;) Adamın canını boslarınla sıkma ;) Oyun için düstügünüz duruma bakin bide 3/4 yaş farkı var ama sende kapasite yok ;)
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
Novalgine
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Novalgine »

Selam arkadaşlar ;

Görüyorum ki oyun eğlenceden çıkı ego tatminine kadar dayanmış hatta adamlık seviyesinde sadece sünnet olarak kalan arkadaşlar var aramızda öncelikle serdar sözüm sana yılmaz diye hitab ettiğin adam 30 yaşını aşmış ticarette uzun yollar sarf etmiş 2 tane aslan gibi çocuk babası ve adamlık denen yolda geçtiğine bizzat gözlerimle şahit oldum , bu yüzden 3/4 yaş farkı kelimesi ne sana ne de o hakaret dolu ağzına yakışıyor !

İkincisi birilerinin isimleri ile dalga geçeceksen bunu tüm klanın üstünden bağıra bağıra yapma biri çıkar sana öyle bir lakap takar ki ölene kadar u isim aklından çıkmaz ! Örneğin Lodoş kelimesini bende kullanırım ama hiçbir zaman bir lodos klan mensubuna Lodoş demedim demem de !

Ve son olarak benim oyun içerisinde savunacağım ilk adamlardan birisde Yılmaz abidir.. Kimlerle samimi olur , kimlerle can dostu olur , kimlerle oyun içerisinde muhattab olur orası beni ilgilendirmez..Beni Yılmaz abi ilgilendirir...

O'nu savunacak adam arıyorsan bölgeye yazacağım 1 yazı ile onlarca adam bulurum bu konuda rezil olur gider , onun için bu konuyu yönetimden silmelerini bizzat isteyeceğim !

Yılmaz abiyi savunacak adam arıyorsan o adamların birinci sırada olanı benim....ve daha niceleri var bu konuyu okumayan !
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI

IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
Kullanıcı avatarı
SeLdaxBizanS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeLdaxBizanS »

Yılmaz'ın savunulacak bir şeyi olduğunu görmüyorum ben burda..
Bence sen kendini savunacak adam ara ama sanmıyorum senin gibi bi kişiliğe sahip çıkacak olmaz her halde..
Senin karşına alıp iki çift laf edemiyeceğin kadar gün görmüş geçirmiş biridir Yılmaz..
Her kesin karşısına her türlü çıkıp lafını yerinde kullanıp söyliyebilecek bir kişikte..
Senin gibi başkalarının hesabına girip başka nicklerin arkasına sığınıp laf konuşmıyan bir kişiliğe sahiptir..

Sen anladınmı benim yazdıklarımdan bir şey? ama yok nasıl anlıyasınki sana çok uzak şeyler bunlar..

Gramına göre adam al karşına muhattap ol...

Eğerki savunma gerekiyorsa emin olki köşkün %90'ı Yılmaz 'ın arkasında olur olmıyan kısmıda zaten hiç bir zaman çekememiştir...

Bu ilk ve son yazım buraya aslında Yılmaz'a kızıyorum seninle nasıl muhattap olabilmiş....
Seldaaxbizans

Önce Lafa Bakarım Lafmı Diye,Sonra Söyliyene Bakarım Adammı Diye...

...............................................................................................................
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Novalgine yazdı:Selam arkadaşlar ;

Görüyorum ki oyun eğlenceden çıkı ego tatminine kadar dayanmış hatta adamlık seviyesinde sadece sünnet olarak kalan arkadaşlar var aramızda öncelikle serdar sözüm sana yılmaz diye hitab ettiğin adam 30 yaşını aşmış ticarette uzun yollar sarf etmiş 2 tane aslan gibi çocuk babası ve adamlık denen yolda geçtiğine bizzat gözlerimle şahit oldum , bu yüzden 3/4 yaş farkı kelimesi ne sana ne de o hakaret dolu ağzına yakışıyor !

İkincisi birilerinin isimleri ile dalga geçeceksen bunu tüm klanın üstünden bağıra bağıra yapma biri çıkar sana öyle bir lakap takar ki ölene kadar u isim aklından çıkmaz ! Örneğin Lodoş kelimesini bende kullanırım ama hiçbir zaman bir lodos klan mensubuna Lodoş demedim demem de !

Ve son olarak benim oyun içerisinde savunacağım ilk adamlardan birisde Yılmaz abidir.. Kimlerle samimi olur , kimlerle can dostu olur , kimlerle oyun içerisinde muhattab olur orası beni ilgilendirmez..Beni Yılmaz abi ilgilendirir...

O'nu savunacak adam arıyorsan bölgeye yazacağım 1 yazı ile onlarca adam bulurum bu konuda rezil olur gider , onun için bu konuyu yönetimden silmelerini bizzat isteyeceğim !

Yılmaz abiyi savunacak adam arıyorsan o adamların birinci sırada olanı benim....ve daha niceleri var bu konuyu okumayan !
Ego diyosun SüperEgo'nu tatmin etmişssin ;) Seni mi yolladı ;)

Sana göre abi bana göre degil.. Kişisel durumlara saygı duyarım ;) Bu işin saygıylada alakası yok...

Ticaretle bende ugrasiyorum 12 senedir ;) Kendime Ait Restore Ettigim Bistro Cafe var ;) Görmek istersen özLem'in alanından bak ;)

Konu nerden nereye geldi. Ayranınız yok içmeye......

Neyse haklısınız der işime bakarım ;)

Bizans olana gelince söylücek laf bulamıyorm ... Adı bile belli degil daha ;) Asil adıyla gelsin ;) İş yaşanmiş tecrübeye gelirse sizin yapamadiginiz herseyi yapmısımdır ;) Do u understand ?

Yılmaz'da oyunda özelime geldi açık adres istedi verdim beklerim kahve içmeye yanında sizide getirsin Türkmenistan'dan Yeni kahve geldi eve ;)
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TAYFA »

Şu konuya artık "Konu hakkında" yorumlar yazılsın...

Ne çok polemik sever bir millet olduk biz...

Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Domestos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Domestos »

Hem gülüyorum hem de üzülüyorum aslında.Solucan ilk kesilirken bende lodostum ve Yılmaz'dır ilk kesenlerden biri.Hatta solucana giden grup Yılmaz olmadan gitmiyordu bi dönem.taaa ki Yılmaz çileden çıkana kadar.Ama helal olsun onca lafa, onca strese rağmen sabırlı davrandı yine.Amacı aslında yardım etmek ve yol göstermek ama insanların bakış açısı ve anlayış kabiliyeti farklı olduğundan istedikleri noktaya çekebiliyolar lafı.Herkesin abi diyerek saygı gösterdiği seviyeli konuştuğu bir İNSANA bu tür yakıştırmalar yapılması herşeyden önce yaşına yapılan saygısızlıktır.
Bir insana saygı göstermek için işi ve yaşını düşünmek cahillikten başka bişey değil.Akıllı bi insan kavga esnasında bile rakibine saygı gösterir.Senin 12 yıldır ticaretle uğraşman Yılmaz kadar tecrübeli olduğunu göstermez.Akıl yaşta değil baştadır.Kimseyi yargılamak değil aslında amacım.Herkez hata yapabilir.Ama hatanı anlayınca özür dilemeyi bilmek gerek.Asıl büyüklük budur bence.Tabi özür dilemek için bi kapın hala açıksa.
Ben Yılmaz'ın yerinde olsam beni bilen biliyo konuşan boş konuşur der buraya cevap bile yazmazdım.Ama o ısrarla hala kendini anlatmaya hatta yol göstermeye çalışmış.Ama anlayana tabi.Hiç kafanı yorma zaten yormuyosundur Yılmaz biliyorum.Seni bilen biliyo köşkün abisi olmuşsun.Sen olduğun sürece bizde varız.Köşk seni seviyor.........
oLD aND LeGeNDs HaNıMeLi
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Al bide burdan yak ;)

Madem abi diyorsunuz Yılmaz'a abilik her lafa entel bi cevap vermekse kusura bakmayın üstü sizde kalsın ;) Reel'de de sanal'da çok gördüm görmeye devam ederim bu ayakları ;)

Ne desem boş ;)

Eşşege semeri vurmuslar.....
Kullanıcı avatarı
ihsannnxbizans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ihsannnxbizans »

konu nerdeeeen nereye uzamıs fakat serdar orda acıkca bellı oluyor kı yılmaz abi arzlara hiçbir sekılde hakaret etmemıs ve etmezde buna emınım.yılmaz abiyi savunan bircok kısı var bunu sende biliyorsun neden yazdın bende anlamadım ;) ithamların fazla sivrileşiyor dikkat et sivriler fazla kalmaz ucu kırılır bir gün ;) acıkcası senden bunu beklemezdım fakat görmüş olduk tanımıs olduk yıne neyse konuyu daha fazla uzatma anlamak ıstedığın gıbı anlama herseyi ;)
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Hımm anlaşıld senin yaran var gocunuyorsun ;) Entel cevaplarımın biri anlaşılan curt diye oturmuş sana ;)

Bu konuya artık yazacak bi şeyim yok.Herkes okuyup kimin altın semer vurulan eşşek olduğunu rahatlıkla görebilir.
Bak sende dikkat et sen hakaret edene kadar tek kelimem varmı hakaret içerikli.Yok dimi...E artık burdan kimin eşşek kimin eşşekoğlu eşşek olduğunu görebilirsiniz...

Yiğit umarım sende burayı okur ve bu adamın ne mal olduğunu anlarsın.Bak adam sanmış bi şey demişsin çok büyük ve gizlilik arzeden bi şey sanıp Selda'ya ordan sataşmaya çalışmış.Seraxstyle Selda'nın gercek ismi gizli değil.Bilmesi gereken herkes gercek kimliğini biliyor sadece senin gibi eşşeko..... lar bilmsede olurdu.

Ha birde adres istemişsin demişsin.Ben adres istemedim.Seni İstanbulda oturuyor diye tahmin etmişdim.Eğer benle yüz yüzede görüşmek istersen bu ayın sonunda İstanbul'da olacağım dedim.Sen bana direk adresini yazdın.Benim senin gibiler için kat edecek tek kilometrem yok.Değmezsin.Ama bilki eğer Altalya'ya yolum düşerse ve sen benimle tanışmak istersen haber veririm ;)
Hadi artık seni kum tepeciklerinle baş başa bırakıyorum oyanaya dur...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Zems
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zems »

:D :D

yılmaz olm sen varya hadi bırak bunları geç 35 yaşında evli 2 çocuklu birisin solcan kesmeyle yok onla yok bunla ne işin var bid egururlanıyo arada gazda veriyo siz yazın tarihi hadiiii siz yazın :D :D selda sen hepbi alemsin büyük alem 35 yaşına bişi kalmamış görüntün evli barlı bi kadın çiziyor bilmem ölemi ama o olgunlukda görünüyosun al seni vur yılmazın kafasına ne diim .biride alkış tutuyo eş.....oğlu yazmış diye adamın babasına ne laf atıyosunuz l ne dangalak birisin sen nasıl bi Sakıncalı içerik silindi/ uyarı seviyesidir anlamadım varmı anlayan ?bizim %90 arkamızda var diyenler arkanızda olmaları sakıncalı değilmi :D gerçek dostlar arkada değil karşında olur :D hepiniz hikaye sizin arkanızdada önünüzde de bişi var orası kesin ama sizi savunan yok hep palavra hikaya yalan dolansınız ..arkamızdalar arkamızdalar :DD

seraxmı nedir ama aklı başında olgun biri gibi terbiyesinide bozmamış arz lar hep böyle zaten efendi insanlar ..

ayrıca sazo gülmeden öncede sen yarılmışdın ezelden yarıksın ilan etme :Dsazo yarıldı :arrow: tepegözlerde öle yazardı :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön