Maile Gelen İKV Mesajı
Maile Gelen İKV Mesajı
Merhaba tıkladım ama pişmanım çarım çalınır diye korkuyorum gelmiş maile diyorki bir süredir ikv oynamıyormusun filan altta ikonlar var em filan var fakat hergun bu çardayım hemenşifremi dğeiştirdim linke tıkladım www.istanbuloyun.com geldi hatta giriş yaptım :S sorun olurmu yoksa resmimi ?
Re: Maile Gelen İKV Mesajı
Resmi merak etme
Orada söylenen her şey doğru
Adres bölümünde www.istanbuloyun.com yazıyorsa güvenebilirsin.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Hayır eğer yönelndirği site http://forum.istanbuloyun.com sa sorun yok o bir süre online olmayan hesaplara gönderiliyor .

eğer mail bu şekilde ve adres
www.istanbuloyun.com.....
ise güvenilir demektir
Not: Resme tıklamadan önce sağ alt köşede çıkan adrese iyi bakın www.istanbuloyun.com seklinde gitmiyorsa tıklamayın
yani tıkladıktan sonra adresin bi önemi kalmıyor öyle şöyleyim iş tıklamadan önce
Aynen buydu fakat her gün bu hesaptayım ve o exyerine tıkladım baktım www.istanbuloyun.com diye başlıyordu sonra giriş yaptım bir şey vermedihalilumit yazdı:
eğer mail bu şekilde ve adres
www.istanbuloyun.com.....
ise güvenilir demektir
Not: Resme tıklamadan önce sağ alt köşede çıkan adrese iyi bakın www.istanbuloyun.com seklinde gitmiyorsa tıklamayın
yani tıkladıktan sonra adresin bi önemi kalmıyor öyle şöyleyim iş tıklamadan önce
Hediyeyi vermesi lazımbilinmez yazdı:Aynen buydu fakat her gün bu hesaptayım ve o exyerine tıkladım baktım www.istanbuloyun.com diye başlıyordu sonra giriş yaptım bir şey vermedihalilumit yazdı:
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
o hesapla girdim hesaba birşey olmasında zaten kasıcak karakter yok.XTIMURX yazdı:Hediyeyi vermesi lazımbilinmez yazdı:Aynen buydu fakat her gün bu hesaptayım ve o exyerine tıkladım baktım www.istanbuloyun.com diye başlıyordu sonra giriş yaptım bir şey vermedihalilumit yazdı:Başka bir hesap ile girdiysen vermez. O mesajın geldiği e-posta adresin ile giriş yapacaksın.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Günde en az 4 saat oyundayım banada geldiYasinKocamanca yazdı:Hayır eğer yönelndirği site http://forum.istanbuloyun.com sa sorun yok o bir süre online olmayan hesaplara gönderiliyor .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya