FELLAH bana ulaş
Re: FELLAH bana ulaş
Seni tanıdığım dakikalarada seninle yaptığım işede lane tolsun 56 lira paramı dolandırdın ama şunu bilki elimde faceden konuşma kayıtlarından tut telefondaki konuşmalarımıza kadar herşey var delil face konuşmalarını tek tek worde kopyaladım sen çok akıllısın Manisadasın arkadaşlarının isimleri gittiğin net kafedeki Serdar abine öğlen sonu Manisadaki arkadaşım uğrayacak ev adresin ve okul adresinde öğrenicez istedimki güzellikle hallolsun 50 lira için insan sicil yediğine adı hırsıza cıktıgına deymez okadar adama sordum güvenilir dediler dediğini yapar dediler güvendik sana ama hata etmişiz telefonunu kapalı bir vodafone hattına yönlendirmen inanki bir kaçış değil Aveadan savcılıka racılığıyla o konuşmaları tek tek çıkartırız istedimki bilişim suçlarına gitmeyelim düzgünce yaptığın hatayı gör derdimiz parada değil telefonu açsan desenki ya abi benimn kontöre ihtiyacım vardı kızla konuşamöıyordum yad aoyunda bişeyler yapamıyordum o yüzden sizi dolandırdım desen yemin ederimki o parayı sana helal ederdim Manisa bana çok uzak biryer değil ama biliyorumki 50 lira için oraya gelmem gelsemde bi sakatlık çıakr ömrümü ceza evindede sürdürmek istemiyorum O yüzden haram olsun adın Recepmi Ahmetmi bilmiyorum ama bir şekilde veline ulaşıcam inşallah babanlar duydugundada bukadar rahat olursun. Hadi bu dünyada telefonunu yönlendirdin oyunda yasakladın benden kaçtın peki diğer dünyada Allah'ın huzuruna çıktığımızda ne diyeceksin? nasıl kaçacaksın? bunları bir düşün telefonum açık birdüşün?
Şehrin azizleri

Telefonuma mesaj atmışsın borcumu 2 hafta içöerinde ödicem diye ben senden par aistemiyorum sadece telefonuma cevap ver ve o yönlendirmeyi iptal et daha yaşın küçük biz senin abiniz 50 lirayı gerekirse kardeşime verdim helal olsun derim sadece telefonunu aç ve diyeceklerimi dinle biz katil yada adma yiyen değiliz 50 lirayı sana helal edebilirim üzülme ama bu yaptığın yanlış bu kul hakkı ölücez abicim sende bende yarın çıkıcaz Allah'ın huzuruna nasıl kaçıcaksın belkide Fellahta Badyboys da senin çarın değildi arkadaşlarının çarına girip beni kandırdın aç telefonu ve bir açıklama yap par aumrumda değil bak bana burd amilletin kul hakkına girdirme
Şehrin azizleri

Ama sana kızmıyorum kendime kızıyorum herkezi kendim gibi sandığım için ben kendimden özür diliyorum
Şehrin azizleri

Tamadır arkadaslar murat abıle sorunumuzu hallettık sorun kalmamıstır
Telefonda ve mesajla borcunu ödeyeceğini belirtmiştir. Hatasını kabullenmiş ve görmüştür. Bundan sonra inşallah bu tarz şeylerle uğraşmaz buda bir ders olur Borcunu ödeyince tekrar bu konuya yazarım ödemiştir alacak verecek kalmamıştır diye herkeze iyi forumlar baş ağrıttıysam affola..
Şehrin azizleri

arkadaşım ben recep forum a pek takılmıyorum ben bu gün ark ım görüp söyledi konuyu girdim benim milletin vaktini harcayıp ugraştığı emekle oyunda hiç bişey yapmam benim çarıma benden hariç 4 kişi daha giriyo benim hakkımda bi daha ileri geri konuşma beni bilen çok iyi biliyo ve eğer zararın karşılanmadıysa söyle karşılayım kaynı amanda ben pek nete takılmam ve internet kafede gökan diye bi tanıdığım yok eğer sen benim FELLAH isimli çarından dolandırıldıysan bana ispatla ve çarının ismini ver zararını hemen karşılıcam

Bana FELLAH ve Badyboys çarından girilip gerkeen cümleler sarf edildi facebooktan gereken cümleler sarf edildi hepsinin tek tek fotoğrafı tek tek belgesi saati saniyesi belli sen senin çarına girenden mesulüm diyorsan bu beni mutlu eder ancak bana 2 hafta süre verildi 2 hafta içerisinde zararım karşılacağını telefonda mesajla ve konuşmayla belirtildi dün telefond akonuştum pazartesi veya salı günü gereken parayı hesabıma yatırcak şayet yatırmadığı takdirde gereken bilgileri istediğin bir ortamdan (Forum, Face,Msn) sana bildiririm. Tekrarlıyorum yukardada yazmışım belkide sen o çarların sahibi değilsin o çara giren ve benim bu çarlar diyen birisin bana burda milletin kul hakkını aldırma diye bir cümle kurmuşum ki bu cümlem seni zora sokmamak için yazıldı. Akabinde zaten telefonda abi o 2çarda benim değil Recepin denildi. Pazartesi yada Salı günü görücez bakalım ne kadar doğru eğerki 2 hafta içinde bu 2 hafta bu konunun açıldıgı günde başladı gelmezse alacağım sana telefonuma gelen mesajdan aradığımdaki konuşmalarımızın ses kaydına kadar tek tek hece hece yollarım. Senide çok araştırdım 1 kişi çıkıpta sahtekar demedi zaten burda güvendim ama öğrendimki çarına 4 kişi giriyormuş burdada senin hatan var diye düşünüyorum. Bekliyelim bakalım Recep kardeş.
Şehrin azizleri

sahtekarlık yapıy olsaydım şimdiye kadar çoktan yapardım ama merak etme FELLAH ın asıl sahibi recep benim forum üyeliğimi kimse bilmiyo oyunda bana ulaş konuşalım kimmiş onu yapan bi tam olarak anlat bana tel numarasını ver halledeyim ben onu eğer senin paran sana verilen süreye kadar yatmazsa ben sana tel numaramıda vercem bana ulaş ben karşılıcam zararını

Senin şu cümlelerin bana zaten parayı vermiş kadar oldu. Parayı aldığımda buraya yazacağım şayet alamazsam söylediğim bütün bilgileri senin eline ulaştıracağım konuyla ilgilendiğin ve güven tazelediğin için teşekkür ederim.
Şehrin azizleri