Hanedan Loncası
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Karizma çizilmedi , yıkıldı bum bam bom oldu kanka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Zaten Bilgin ABi Bende Bunu Oguz İçin Söylemiştim Ama Fazla Açıklama YapmamıştımReverence yazdı:bilgin abi ayıp ama ha niye rezil ediyonki şimdi beni milleteHanedanxbilgin yazdı:Hayırdır ayselcim bizim 23 nisanlık bir halimiz mi varda kutluyorsun hepimiz eşşek kadar insanlarız düşünde tekrar yaz içimizde bir tek Oğuz var çocuk bayramı kutlayan)) neyse herkese bol selamlar allahdan boll sağlıklı günler dilerim lonca ardaşlarıma ve annelerime babalarıma biz bir aileyiz...THE BEST OF HANEDAN
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
aysel sen benle yaşıtsın hatırlatırım:DHanedanxBisus yazdı:Zaten Bilgin ABi Benden Bunu Oguz İçin Söylemiştim Ama Fazla Açıklama YapmamıştımReverence yazdı:bilgin abi ayıp ama ha niye rezil ediyonki şimdi beni milleteHanedanxbilgin yazdı:Hayırdır ayselcim bizim 23 nisanlık bir halimiz mi varda kutluyorsun hepimiz eşşek kadar insanlarız düşünde tekrar yaz içimizde bir tek Oğuz var çocuk bayramı kutlayan)) neyse herkese bol selamlar allahdan boll sağlıklı günler dilerim lonca ardaşlarıma ve annelerime babalarıma biz bir aileyiz...THE BEST OF HANEDAN

- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
Olabilir Ama Burda Bilgin Abi Sana Laf Söyledi Yana Burda Bana Söylenen Bişi YokReverence yazdı:aysel sen benle yaşıtsın hatırlatırım:DHanedanxBisus yazdı:Zaten Bilgin ABi Benden Bunu Oguz İçin Söylemiştim Ama Fazla Açıklama YapmamıştımReverence yazdı:bilgin abi ayıp ama ha niye rezil ediyonki şimdi beni milleteHanedanxbilgin yazdı:Hayırdır ayselcim bizim 23 nisanlık bir halimiz mi varda kutluyorsun hepimiz eşşek kadar insanlarız düşünde tekrar yaz içimizde bir tek Oğuz var çocuk bayramı kutlayan)) neyse herkese bol selamlar allahdan boll sağlıklı günler dilerim lonca ardaşlarıma ve annelerime babalarıma biz bir aileyiz...THE BEST OF HANEDAN
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
evt oyüzden herşeye atlama aysel 2 kişinin arasına kara kedi girermiş:DHanedanxBisus yazdı:Olabilir Ama Burda Bilgin Abi Sana Laf Söyledi Yana Burda Bana Söylenen Bişi YokReverence yazdı:aysel sen benle yaşıtsın hatırlatırım:DHanedanxBisus yazdı:Zaten Bilgin ABi Benden Bunu Oguz İçin Söylemiştim Ama Fazla Açıklama YapmamıştımReverence yazdı:bilgin abi ayıp ama ha niye rezil ediyonki şimdi beni milleteHanedanxbilgin yazdı:Hayırdır ayselcim bizim 23 nisanlık bir halimiz mi varda kutluyorsun hepimiz eşşek kadar insanlarız düşünde tekrar yaz içimizde bir tek Oğuz var çocuk bayramı kutlayan)) neyse herkese bol selamlar allahdan boll sağlıklı günler dilerim lonca ardaşlarıma ve annelerime babalarıma biz bir aileyiz...THE BEST OF HANEDAN

- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
[Oguz Hemen Bişi Bulamayınca Böyle Deme Biliyosun Ben Herzaman Bilgin Abinin Tarafını Tutarım 
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
sen her zaman beni kötülemek için söylenirsin bilgin abiyi işin gelince tutarsın;)

- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
Oguz Anlamadım Burda Kötülemenin Ne alakası VarkiReverence yazdı:sen her zaman beni kötülemek için söylenirsin bilgin abiyi işin gelince tutarsın;)
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
senin içinde war kötülük çünki elinden gelse bi kaşık suda boğucaksın biziHanedanxBisus yazdı:Oguz Anlamadım Burda Kötülemenin Ne alakası VarkiReverence yazdı:sen her zaman beni kötülemek için söylenirsin bilgin abiyi işin gelince tutarsın;)