Yha nasıl bır oyundur bu
- RiVaLxReWiNsToN
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Yha nasıl bır oyundur bu
Yha kardeşım mynet'de sorun yok sobee'de sorun yok neden ttnetde sorun var yeter artık halletsenız şu ışı...
Laemtre ^ Ejder Asa
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
Re: Yha nasıl bır oyundur bu
RiVaLxReWiNsToN yazdı:Yha kardeşım mynet'de sorun yok sobee'de sorun yok neden ttnetde sorun var yeter artık halletsenız şu ışı...
Çarları Aktar Demiştim
Akçe ver aktarak.Rivalxmelodi yazdı:RiVaLxReWiNsToN yazdı:Yha kardeşım mynet'de sorun yok sobee'de sorun yok neden ttnetde sorun var yeter artık halletsenız şu ışı...
Çarları Aktar Demiştim
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
bilinmez yazdı:Akçe ver aktarak.Rivalxmelodi yazdı:RiVaLxReWiNsToN yazdı:Yha kardeşım mynet'de sorun yok sobee'de sorun yok neden ttnetde sorun var yeter artık halletsenız şu ışı...
Çarları Aktar Demiştim
O kadar Fakirmisin
Oyun sorunsuz asla durmuyor zaten . Ya item kaybolur yada sunucularda sorun olur . Oyunun bir kuralı gibidir bu 
Bu gibi oyunlarda bu gibi sorunlarla karşılaşılması gayet doğaldır. Sağlayıcıların sistemlerinin birbirlerinden farklı olması sebebiyle birbirlerinden farklı sorunların da zuhur etmesi söz konusu olabiliyor. Durumu bu açıdan değerlendirmenizi öneriyoruz.
Ayrıca yaşanan sorunlara anlık müdahale etmeye gayret gösteriyoruz. Şu an itibariyle sistemlerde herhangi bir sorunun olmadığı gerekçesiyle konu kapatılacaktır.
Ayrıca yaşanan sorunlara anlık müdahale etmeye gayret gösteriyoruz. Şu an itibariyle sistemlerde herhangi bir sorunun olmadığı gerekçesiyle konu kapatılacaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti