Arkadaşlar..
Ecel Getiren
Latif
Ejder Asa
Ashab-ı Kehf gİbi silahlara yeni malzeme konması dışında ASHAB-I KEHF'in MAXİMUM HASARI ZEHİR OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ.Şifacıya ne yarasın şimdi ona yarayan en ii max dı orda...
Ayrıca Kadim Hidra Pençesi İstiyor BU bi kükrüyor öldük zaten dieri kafa atıo hiç diilse 1 kere...
Ayrıca bu reçeteleri daha önceden hidra gelmeden önce alanlarında aldıklarına YaZIK OLUYOR...Silahtar olurum başka bi çarla die alıolar ama madenci yada lokmansanız veya diğerleirdnn tırtalıosun şimdi
Ohooo Bune Ya
Ohooo Bune Ya
Mcteam
Gelişmiş Meranın Gelişmiş Loncası "McTeam"
Re: Ohooo Bune Ya
McTeam yazdı:Arkadaşlar..
Ecel Getiren
Latif
Ejder Asa
Ashab-ı Kehf gİbi silahlara yeni malzeme konması dışında ASHAB-I KEHF'in MAXİMUM HASARI ZEHİR OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ.Şifacıya ne yarasın şimdi ona yarayan en ii max dı orda...
Ayrıca Kadim Hidra Pençesi İstiyor BU bi kükrüyor öldük zaten dieri kafa atıo hiç diilse 1 kere...
Ayrıca bu reçeteleri daha önceden hidra gelmeden önce alanlarında aldıklarına YaZIK OLUYOR...Silahtar olurum başka bi çarla die alıolar ama madenci yada lokmansanız veya diğerleirdnn tırtalıosun şimdi 2.si Her gün güncelleme yeter ama artık ha
Mcteam
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
aynı mesajla post kasanını ilk defa gördüm
banada oluyor moralini bozma
msj gitmedi diyor aslında gitti bida yoluyon 2kez yollamıuş oluyo

herkesi kendinle karıştırma adamın amacı post kasmak deil olsa o kadar post mu olurmuşStrongxsifa yazdı:aynı mesajla post kasanını ilk defa gördümbanada oluyor moralini bozma
![]()

bana diyene bak post kasmak için yapmadım onu düzenleye basmak istedim Bilp bilmeden atlama herşeyeStrongxsifa yazdı:aynı mesajla post kasanını ilk defa gördümbanada oluyor moralini bozma
![]()
Mcteam
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Gelin ben size üretim Ecel Lafit
Ben 100-150 Ecelin lafını yapmam 
para bol herhalde xDVandervaart yazdı:Gelin ben size üretim Ecel LafitBen 100-150 Ecelin lafını yapmam

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

MORDuMan yazdı:para bol herhalde xDVandervaart yazdı:Gelin ben size üretim Ecel LafitBen 100-150 Ecelin lafını yapmam
Yakın tanıdıklarım bilir bnde para sorun olmaz kasmaktan yana sıkıntım var
oyuna girebilsem kasardım valla kanım kaynadı sana xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:para bol herhalde xDVandervaart yazdı:Gelin ben size üretim Ecel LafitBen 100-150 Ecelin lafını yapmam

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

MORDuMan yazdı:oyuna girebilsem kasardım valla kanım kaynadı sana xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:para bol herhalde xDVandervaart yazdı:Gelin ben size üretim Ecel LafitBen 100-150 Ecelin lafını yapmam