Evet arkadaş ben diyorum bu ezik loncada beni yenebilecek bir savaşçı yok diye !!
İşte madara İlyas'ın hali, WS 5'de biter diye başladık; Bu 1 :mrgreen: Bu 2 :mrgreen: Bu 3 :mrgreen: Bu 4 :mrgreen: Bu 5 :mrgreen:
Ve yenilen pehlivan güreşe doymaz diye buna derlermiş... ''WS 7'de biter dedi İlyas Bey'' Bu 6 :mrgreen:
Bu 7 :mrgreen:
Bizim Pehlivan hızını alamadı ''10'' dedi.. Tamam dedim Bu 8 :mrgreen: Bu 9 (bu ws de İlyas Latif'imin tadına baktı) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ve Bu da 10 :mrgreen:
Bir başka sefere madara İlyas'ın yeni fotolarıyla görüşmek ümidiyle...
Haa bu arada İlyas benden kaç el mi aldı?!!!...
Bunun ne önemi var... Ezik her yerde ezik :lol: :lol: :lol:
Hayırdır ayselcim bizim 23 nisanlık bir halimiz mi varda kutluyorsun hepimiz eşşek kadar insanlarız düşünde tekrar yaz içimizde bir tek Oğuz var çocuk bayramı kutlayan )) neyse herkese bol selamlar allahdan boll sağlıklı günler dilerim lonca ardaşlarıma ve annelerime babalarıma biz bir aileyiz...THE BEST OF HANEDAN
''BİR İNSANIN YAŞAMINDAN DAHA DAHA DEĞERLİ BİR ŞEYİ YOKSA,O İNSANIN YAŞAMININDA BİR DEĞERİ YOKTUR...
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
Hanedanxbilgin yazdı:Hayırdır ayselcim bizim 23 nisanlık bir halimiz mi varda kutluyorsun hepimiz eşşek kadar insanlarız düşünde tekrar yaz içimizde bir tek Oğuz var çocuk bayramı kutlayan )) neyse herkese bol selamlar allahdan boll sağlıklı günler dilerim lonca ardaşlarıma ve annelerime babalarıma biz bir aileyiz...THE BEST OF HANEDAN
bilgin abi ayıp ama ha niye rezil ediyonki şimdi beni millete