Büyük bağırışlar sonucu gerçekten büyük bir kitleyi facebookta topladınız.Tamam..
90 menekşeyi bir şekilde dağıttınız.Tamam..
Ama bu kadar menekşe veriyorken ve verirken hiç bir şeyiniz eksilmiyorken neden adam kayırıyor ve yapılan yorumlarda değişiklik yapılıyor."Yaşamda ve ölümden sonra" sırf su baştaki saçmalığı yazmadığım için 7. olarak yaptığım yorum kabul edilmiyor.E tamam onu yazmadık kabul edilmesin.Doğrudur.
İlk 2 sorunun ardından neden 3. sorunun cevabı 45 dk da açıklanıyor ve benden önce aynı "Yaşamda ve ölümden sonra" yazısını eksik olarak yorum yapan ve ödül alan Hakan Vasiliyeviç adlı kişinin önceki yorumu siliniyor ve daha sonra doğru yaptığı yorum ( ki ne zaman yaptı bilinmez ) kabul ediliyor ve ödül alıyor.Hani 1'den fazla yorum yazan kabul edilmiyordu.Hayran toplama adına boşuna insanları oyundan soğutuyorsunuz başka bir şey değil.O bazı akıl almaz sorulara 5 saniye içinde doğru cevabı veren arkadaşlara bir şey demek bile istemiyorum :!: Acaba nasıl yapıyorlar :roll: diyerek bir bil-kazan sorusuda ben sormak istiyorum ...0
Amacım 3 menekşe için bağırış çağırış yapmak değil.Ama bu etkinlik altında birilerinin birilerini kaydırdığını düşünüyorum.Bu ödüllerle oyunun içine ediliyor zaten.Menekşe piyasası düşsün diyemi veriliyor menekşe yoksa kaydırdığınız adamları zengin etmek için mi bilinmez.Lütfen inceleme yapılsın.Desteklerinizi bekliyorum.... :!:
Demedende geçemicem hiç bir bilgiye gerek yok.Neti hızlı olan kopyala yapıştırını yapar madenini alır gider.
23 NİSAN REZİLLİĞİ !!!
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
23 NİSAN REZİLLİĞİ !!!
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 23 NİSAN REZİLLİĞİ !!!
Yazıklar olsun yönetim.
İlk doğru cevabı yollayanlardan biri bendim.Saydığımda 3. dogru cevabı ben yollamıstım.Ama yorumumu neden sildiniz ? bu sadece bana yapılmadı birçok arkadaşımızın dogru yorumları silindi.Haksızlık yapıldı.Ayrıca tüm sonuçlar 5 dk içinde geliyorken bu neden 45dkda geldi burda da bir soru işareti var.Lütfen bir açıklama yapın.
İlk doğru cevabı yollayanlardan biri bendim.Saydığımda 3. dogru cevabı ben yollamıstım.Ama yorumumu neden sildiniz ? bu sadece bana yapılmadı birçok arkadaşımızın dogru yorumları silindi.Haksızlık yapıldı.Ayrıca tüm sonuçlar 5 dk içinde geliyorken bu neden 45dkda geldi burda da bir soru işareti var.Lütfen bir açıklama yapın.
Re: 23 NİSAN REZİLLİĞİ !!!
Bahsini ettiğiniz soruda çevirinin tamamı istenmekteydi.
Cevap: "Yaşamda ve hatta ölümden sonra, Philotheos'a bağlı kalacağım, bozmaya gelen için tılsımı, yıkmaya gelen için kenti, her nerede olursam olayım, geri döneceğim."
Sadece tam cevabı yazan kullanıcılarımız ödül sahibi oldular.
...
Hiç bir etkinlikte kullanıcılarımızın yorumları silinmemiştir. Uygunsuz içerikteki yorumlar hariç. Bazı kullanıcılarımızın spam olarak işaretledikleri iletileri sizler silinmiş zannedebilirsiniz. Yetkililer harici kimse spam olarak işaretlenen mesajları göremezler. Ancak spam olarak işaretlenen mesajları da görebildiğimiz için bu durum kazananların belirlenmesine etki edemiyor. Mesajların silinmesi söz konusu değil, yalnızca spam olarak işaretlenmişler ise sizler göremeyebilirsiniz. (Spam olarak işaretlenen iletiler incelendikten sonra spam işaretleri kaldırılmaktadır.)
3. sorunun kazananları geç açıklandı, çünkü cevabı oldukça uzundu ve inceleme sırasında hata yapılmaması gerekiyordu. Haksızlığın yaşanmaması için ilk 10 doğru yanıtı buluncaya dek gönderilen tüm yanıtları okuduk. Sadece tamamını gönderen kullanıcılarımız ödül kazandı. Aralarda çevirinin tamamını değil de sadece bir kısmını gönderen bir çok kullanıcımız vardı; fakat yukarıda da dediğim gibi sadece çevirinin tamamını gönderen kullanıcılar ödül kazandı.
Bilginize.
Cevap: "Yaşamda ve hatta ölümden sonra, Philotheos'a bağlı kalacağım, bozmaya gelen için tılsımı, yıkmaya gelen için kenti, her nerede olursam olayım, geri döneceğim."
Sadece tam cevabı yazan kullanıcılarımız ödül sahibi oldular.
...
Hiç bir etkinlikte kullanıcılarımızın yorumları silinmemiştir. Uygunsuz içerikteki yorumlar hariç. Bazı kullanıcılarımızın spam olarak işaretledikleri iletileri sizler silinmiş zannedebilirsiniz. Yetkililer harici kimse spam olarak işaretlenen mesajları göremezler. Ancak spam olarak işaretlenen mesajları da görebildiğimiz için bu durum kazananların belirlenmesine etki edemiyor. Mesajların silinmesi söz konusu değil, yalnızca spam olarak işaretlenmişler ise sizler göremeyebilirsiniz. (Spam olarak işaretlenen iletiler incelendikten sonra spam işaretleri kaldırılmaktadır.)
3. sorunun kazananları geç açıklandı, çünkü cevabı oldukça uzundu ve inceleme sırasında hata yapılmaması gerekiyordu. Haksızlığın yaşanmaması için ilk 10 doğru yanıtı buluncaya dek gönderilen tüm yanıtları okuduk. Sadece tamamını gönderen kullanıcılarımız ödül kazandı. Aralarda çevirinin tamamını değil de sadece bir kısmını gönderen bir çok kullanıcımız vardı; fakat yukarıda da dediğim gibi sadece çevirinin tamamını gönderen kullanıcılar ödül kazandı.
Bilginize.