NOT:
AYRICA ÖLDÜRÜCÜÜ BENİM SINIF ARKADAŞIM OYUNDAKİ PARAYA E-PİN SATILIR YAZDIĞI İÇİN BANLANMIŞ
tüh ya yazık olmuş kardşeim gibiydi kerata xDStrongxsifa yazdı:arkadaşlar dün susutruldum ve tamda denk geldi büyücüm 39 lwl en çok görevin olacağı zamana şimdi arkadaşlar ben konuşamayacağım için sizden yardım istiyorum özellikle görevleri iyi bilen birinden bana yardımcı olursa çok sevinirim buradanda bilgilendirmek istedim
NOT:
AYRICA ÖLDÜRÜCÜÜ BENİM SINIF ARKADAŞIM OYUNDAKİ PARAYA E-PİN SATILIR YAZDIĞI İÇİN BANLANMIŞO KAŞINMIŞ
CEZA MESAJI GİTMEMİŞTİR BANADA AYNISI OLDUĞUNDA 3 YIL BAN YEMİŞTİM AMA SORADAN AÇILMIŞTI ÖLDÜRÜCÜÜ DİREK SUÇ OLDUĞUNDAN 2013 kadar giremeyebilirt aşıkxpavyoncuda olacakmış artık
sizin başkanınız kimdi sen onu bi sölesenedestanxteam yazdı:Strong zaten sana Yakışanda Bu
Strongxsifa yazdı:sizin başkanınız kimdi sen onu bi sölesenedestanxteam yazdı:Strong zaten sana Yakışanda Bu
destanxteam yazdı:Ben Direk LAfımı Söyledim Başkanda Benim Zeydan Bunu Kafana Sok velet Hatta Canın Ws istiyorsa Her
Zaman Oyundayım Tek Pm İle Gelirim Wsye