emeklı olma vaktı geldı sanırım yaklasık 4 yıldır berı ıkv yi oynuyorum ... reelde belkı cok seyler aldı bu oyun fakat pişmanmısın dıye soracak olursanız pişman deılım ... çünki oyunda bırcok sima tanıdım cok guzel gunler gecırdık bazen muhabbetler oyle koyu gecıyodukı sabahlıyorduk ... neyse
oyunu bırakma kararı aldım yeter demenın vaktı geldı sanırım ... tüm sancak sunucusuna basarılar dılıyorum ...
Saygı duyduğum bir arkadaşımdın Ispartalı(belki karıştırıyor olabilirim kusurabakma) Arkadaşım bi gün madende tanışmıştık seninle imzamdaki charardan birini tanıyosundur... EFEmehmet Gerçek hayatta başarılar diliyorum... Umarım Hayatta herşey dilediğin gibi olur... oyun artık Para oyunu oldu en iyisini yaptın bir cok kişi bırakacak sanırım bu yüzden...
Saygılar Serkan
HARPUTLU Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..! ŞeHRiNaZiZLeRi AyIk Ol GaKKoŞuM
Kardeşim benim en doğru kararı vermişsin ama arada msn falan takıl her geldiğimde göremiyorum seni . Tanışmamız geç oldu ama keşke önceden tanısaydım dediğim 3-4 kişiden birisin . Selametle tosunum..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..