nie böyle bişi yapıyorlarki :S aramasamda netten halletsem olmuyormu bugün hafta sonu ve her zamanki gibi telefon cuma günü saat 5.30 da aramalara kapandı :lol: hastayım bu adamlara yaa ulan 1 saat önce kapat baride pttye koşup yatırayım hayret bişiokan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.
SüperCan üyelik sitemi açıldı!!!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

Re: SüperCan üyelik sitemi açıldı!!!
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
nerden biliyorsun resmi bir açıklama yapıldı da biz mi duymadık ???okan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.
-
okan34
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Çok kısa bir süre için süpercan oyunu indirilmeye açılmıştı o ara denk gelip indirdim oynadım.halilumit yazdı:nerden biliyorsun resmi bir açıklama yapıldı da biz mi duymadık ???okan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
İndirip oynadıysan birkaç ekran görüntüsü koy da görelim şu oyunu nasılmışokan34 yazdı:Çok kısa bir süre için süpercan oyunu indirilmeye açılmıştı o ara denk gelip indirdim oynadım.halilumit yazdı:nerden biliyorsun resmi bir açıklama yapıldı da biz mi duymadık ???okan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
-
okan34
- Teşkilat Neferi

Oyun içerisindeki resimler nette mevcut. Data klasörünü yollayayım daha inandırıcı olur.XTIMURX yazdı:İndirip oynadıysan birkaç ekran görüntüsü koy da görelim şu oyunu nasılmışokan34 yazdı:Çok kısa bir süre için süpercan oyunu indirilmeye açılmıştı o ara denk gelip indirdim oynadım.halilumit yazdı:nerden biliyorsun resmi bir açıklama yapıldı da biz mi duymadık ???okan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.

Rapismylifee
-
GeceMavisi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Pek inanmadım ben bu fotoğrafaokan34 yazdı:Oyun içerisindeki resimler nette mevcut. Data klasörünü yollayayım daha inandırıcı olur.XTIMURX yazdı:İndirip oynadıysan birkaç ekran görüntüsü koy da görelim şu oyunu nasılmışokan34 yazdı:Çok kısa bir süre için süpercan oyunu indirilmeye açılmıştı o ara denk gelip indirdim oynadım.halilumit yazdı:nerden biliyorsun resmi bir açıklama yapıldı da biz mi duymadık ???okan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
-
okan34
- Teşkilat Neferi

Bugun oyun yayınlanınca daha çok inceleme şansın olacak. Kanıtlama amaçlı koymadım fotoğrafı sizlere bilgi amaçlı. Bu konudaki yorumlardan sonrada hiç bir şeyin oyuncularla paylaşılmayacağını anladım.
Rapismylifee
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Bedr-in Aslanları
Telefon ve diğer altyapı hizmetini türktelekom sağlamaktadırokan34 yazdı:Süpercan sadece TTNET lilerin faydalanabileceği bir oyundur. Oyunu yayınlandıkdan sonra indirip. 0800 411 41 41 numarayı ev telefonunuzla ÜCRETSİZ arayıp maceraya başlayabilirsiniz.İyi oyunlar.
Ttnet ise smile ,superonline ,turknet vs gibi sadece servis sağlayıcı (İSS) hizmeti veren bir firmadır.
BTK'nın 14 Temmuz 2010 tarih ve 2010/DK-07/417 sayılı kararıyla isteyen kullanıcılar telefon hizmeti almadan yalın internet kullanabilirler. Ttnet oyununu 0800 bilmemkaç bilmemkaç Nosunu türktelekom hizmetiyle aktive etmek
Aleni bir tröst vakasıdır.

leones non capit muscas
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Bu oyun kaçta yayınlanacak yav akşam oldu
valla ya sözde 23 Nisanda yayınlanacaktı :SKaraXHayalet yazdı:Bu oyun kaçta yayınlanacak yav akşam oldu