Arkadaşlar neden anlamıyosunuz yönetimdeki arkadaşlar çalışıyorlar işte oyun yazmak sanat işidir hatta daha meşakkatlidir daha çok titizlik gerektirir gece gerektirir gündüz gerektirir hafta hatta ay ve yıl gerektirir bizim isteklerimiz bize göre küçücük birer istek olabilir ama onlar için başlı başına oyunun yazılımının tekrar gözden geçirilip bağlatı noktalarının belirlenip nasılbir çözüm yolunun bulunacağını tespit edip uygulayarak test edip yapmaları işte yukarıda söylediğim zamanlara ihtiyaç duyuruyor.
Hatırlasanıza eksik görevler yüzünden ifliss vb görevler alınamıyordu ve bu durum forum da defalarca yayınlanmıştı sonuç bi baktık aylar sonra mısır carsısında GB-anı diye bir makina.İşte böyle arkadaşlar zaman ve sabır bizler için en önemli araç olup amaça yani daha iyiye götüren yol olacaktır.Benim sizden arkadaş olarak ricam lütfen sabırlı olalım bende bir cok arkadaş gibi betadan beri oyunu oynuyorum aynı hataları bende yaptım ama bekleyip göreceğiz olmuyorsa çözümü bizler üretip gereğini yapacağız.Olay bundan ibarettir.i
Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>
LÜTFEN DESTEK OLUN :!: HERKEZ BİR İKİ BİŞEY YAZSINKİ YÖNETİCİLER ŞU ZEHİRİ MAX YAPSIN.GÖRÜYORSUN Dİ Mİ YÖNETİCİ HERKEZ ŞİFAYA MAXIN DAHA YARARLI OLDUĞUNU SÖLÜOR.NOLUR ŞU ASHAB-I DEĞİŞTİRİN PLS :!: :!: :!:
Eminönü = Xxkontxx
Eminönü = Xxkontxx
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Yetenek puanları ile İlgili oyuncu arkadaşlarımızdan rica
Yönetimdeki arkadaşlar çalışıyorlar ve gelişim için bizler için yapıyorlar bu işi işte oyun yazmak sanat işidir hatta daha meşakkatlidir daha çok titizlik gerektirir gece gerektirir gündüz gerektirir hafta hatta ay ve yıl gerektirir bizim isteklerimiz bize göre küçücük birer istek olabilir ama onlar için başlı başına oyunun yazılımının tekrar gözden geçirilip bağlatı noktalarının belirlenip nasılbir çözüm yolunun bulunacağını tespit edip uygulayarak test edip yapmaları işte yukarıda söylediğim zamanlara ihtiyaç duyuruyor.
Hatırlasanıza eksik görevler yüzünden ifliss vb görevler alınamıyordu ve bu durum forum da defalarca yayınlanmıştı sonuç bi baktık aylar sonra mısır carsısında GB-anı diye bir makina.İşte böyle arkadaşlar zaman ve sabır bizler için en önemli araç olup amaça yani daha iyiye götüren yol olacaktır.Benim sizden arkadaş olarak ricam lütfen sabırlı olalım bende bir cok arkadaş gibi betadan beri oyunu oynuyorum aynı hataları bende yaptım ama bekleyip göreceğiz olmuyorsa çözümü bizler üretip gereğini yapacağız.Olay bundan ibarettir.
Hatırlasanıza eksik görevler yüzünden ifliss vb görevler alınamıyordu ve bu durum forum da defalarca yayınlanmıştı sonuç bi baktık aylar sonra mısır carsısında GB-anı diye bir makina.İşte böyle arkadaşlar zaman ve sabır bizler için en önemli araç olup amaça yani daha iyiye götüren yol olacaktır.Benim sizden arkadaş olarak ricam lütfen sabırlı olalım bende bir cok arkadaş gibi betadan beri oyunu oynuyorum aynı hataları bende yaptım ama bekleyip göreceğiz olmuyorsa çözümü bizler üretip gereğini yapacağız.Olay bundan ibarettir.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- matraqqq
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Sıfırlama konusuna hiç katılmıyorum benim silahtar reçetelerim var ee sıfırlanırsa orada kalacakmı eğer kalmayacaksa kesinlikle katılmıyorum sıfırlanmasına bu seferde sıfırlanmasına tepkiler yağacak dediğim gibi en azından herkesin 1 satma hakkı olsun bitsin bu olay..
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
girayankara yazdı:şaheserler üretmek için uzman puan dağılımı gerekiyormuş bende öyle bir dağılım varki hiç uzmanaLathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
benzemiyor ama üretebiliyorum oyuna başladğım ilk karekterde üretim toplama puanalarını gösteriyimde
bi bakın çok uzmanca dağılım değil mi :?:
ama puanalrın 0 lanamsı yerine reçetelerin 0 seviye veya 1 .seviye olması ulaşımı kolaylaştırabilir veya demirci
Rüsteme şahaser üret seçeneği eklenip çantada meteryal varsa Rüstem üretrbilir veya MyneT , TTneT , Sobee
den herhangi ikisi arasında karekter aktarımı olmuş ise bunlar arası alışverişe şaheser silah alışverişi olabilir.
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Şu anda bütün malzemelerim tamam ama sarrafta lokmanda 48 olduğu için eceli üretemiyorum.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>
Yâlan söylüyôrsun.
Re: Üretim vee toplama puanları sıfırlansın [destek verin]
Kesinlikle sıfırlansın sonuna kadar destek veriyorum.. Bu konunun önceden yada sonradan açılmış olması fark etmez.. Mühim olan başarıya ulaşmasıdır bence lütfen sıfırlayın..
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
girayankara yazdı:şaheserler üretmek için uzman puan dağılımı gerekiyormuş bende öyle bir dağılım varki hiç uzmanaLathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
benzemiyor ama üretebiliyorum oyuna başladğım ilk karekterde üretim toplama puanalarını gösteriyimde
bi bakın çok uzmanca dağılım değil mi :?:
ama puanalrın 0 lanamsı yerine reçetelerin 0 seviye veya 1 .seviye olması ulaşımı kolaylaştırabilir veya demirci
Rüsteme şahaser üret seçeneği eklenip çantada meteryal varsa Rüstem üretrbilir veya MyneT , TTneT , Sobee
den herhangi ikisi arasında karekter aktarımı olmuş ise bunlar arası alışverişe şaheser silah alışverişi olabilir.
harbi ya yönetim lütfen sıfırlansin ya sunlar