Arkadaşlar benim hem savaşçım hem büyücüm var. Ama ayı gerçekten çok güçlü. Sadece kanatması büyücünün 20-30 canını bırakıyor. Kendi hasarıda yüksek + kanatma kutup açınca falan durmuyor. Daha önce iyi kullanan sağlam kutup 15 olan büyücü savaşçı kesiyordu. Ama şimdi çok zor.
49 lvl gelince deparımız aldınız zihinle durdurmamızı aldınız kutupla ee bi dikkat kaldı oda buz krtik vurunca bile daha fazla durduruyor.Biz ne yapalım yani üstü full bi savaşcı üstü full bi büyücüyü kesemez anca zihinle keser o da belki.Bırakında birazda biz keselim gb ler geldiği günden beri büyücüler cirit atıyor artık savaşcılar gününü gün etsin zevk alsın.
xSagopaKajmerx yazdı:49 lvl gelince deparımız aldınız zihinle durdurmamızı aldınız kutupla ee bi dikkat kaldı oda buz krtik vurunca bile daha fazla durduruyor.Biz ne yapalım yani üstü full bi savaşcı üstü full bi büyücüyü kesemez anca zihinle keser o da belki.Bırakında birazda biz keselim gb ler geldiği günden beri büyücüler cirit atıyor artık savaşcılar gününü gün etsin zevk alsın.
Kardeşim düzgün bir şekilde Savaşçı kullanırsan kesersin. Büyücü ve savaşçı boz ayısız dengede boz ayı zorluyor sadece. Ben savaşçımla büyücü, büyücümlede savaşçı kesiyorum. Tabi arada şanssızlıklar olur. Savaşçı zihin tutar. Büyücü kutup yanlış açar. Kutup ve zihin 15 ise savaşçının deparı dolar. Savaşçı için şanssızlıklarda olabilir. Tesla yavaşlatır. Buz sürekli kritik gelir.
Demişsin ki 'üstü full bi savaşcı üstü full bi büyücüyü kesemez' tamamen yanlış bir düşünce.
Büyücü savaşçıdan biraz daha üstündü tamam ama boz ayı büyük üstünlük sağladı. Kanatması aşırı hasar veriyor sadece kanatması büyücünün 30 canı bırakıyor o sırada savaşçı zihinde desek zihini açılınca Savaşçı çifteyle bile keser o büyücüyü