Sobe E-pin alma hakkında yardım :(
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Sobe E-pin alma hakkında yardım :(
Arkdşlar üyeliğimi Sobe'ye qeçirdim.. Plus alıcam ama bu E-pin midir nedir nerden nasıl alıcam hiçbi yerde bilqi yok lütfen bi yardımcı olun.. sevqili yönetici ve arkdşlar acil lütfn
Re: Sobe E-pin alma hakkında yardım :(
www.uyelikal.com dan alabilirsin 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Adamlar stok hakkında hiçbir bilqi vermyo.. para yatırıcam ödeme bildirimlerine cvp yok.. nasıl qüvenipte alıyım ki ordan ?
Ben hep ordan aldım hiç bir sorun olmadı
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
http://www.uyelikal.com/banka_hesap_no.php
bu adreste parayı yatıracağın hesap numaraları yazılı. sana uygun olanı seçersin. havale yapcaksan açıklama bölümüne giriş yaptığın e-mail adresini yazarsın. sonrası beklemek. ben de bu güne kadar hep ordan aldım.
tek sorun havale işlemini gece internetten ya da atm den kartsız işlemle yaptığınızda ortaya çıkıyo. eğer sabaha kadar bankaların açılmasını ve sizin gece verdiğiniz aktarım işlemini uygulamalarını beklemeden havale bildir butonuna basarsanız 2-3 gün minimum beklersiniz. önce paranızın ulaştığına emin olacak kadar bekleyin, sonra havaleyi bildirin.
bu adreste parayı yatıracağın hesap numaraları yazılı. sana uygun olanı seçersin. havale yapcaksan açıklama bölümüne giriş yaptığın e-mail adresini yazarsın. sonrası beklemek. ben de bu güne kadar hep ordan aldım.
tek sorun havale işlemini gece internetten ya da atm den kartsız işlemle yaptığınızda ortaya çıkıyo. eğer sabaha kadar bankaların açılmasını ve sizin gece verdiğiniz aktarım işlemini uygulamalarını beklemeden havale bildir butonuna basarsanız 2-3 gün minimum beklersiniz. önce paranızın ulaştığına emin olacak kadar bekleyin, sonra havaleyi bildirin.