[G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CaptainATX
Kadim 999

Re: [G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Oyun hikayesinin en korkulanı Hidranın kolay olmasını beklemiyordunuz heralde ? :twisted:
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

CaptainAtx Güzel Söylüyorsn Fakat Ayrı Bir Sorun Var
Biz Bu Yola Bir Karakterle Başladık Fakat Bilemedğimizden Veya Zamanında İşimize Yaradğından Toplama Puanlarımızı Değişik Değişik Verdik Çoğumuz Lütfen Halledin Şu Şaheser Silah Probleminide Yeni Car Kasmak Basit Ancak Ne Anılarımız Geçti Ne Hayallermiz Vardı Kullandğımız Carlarda Lütfen Bizlerin Bu Sorununa Bir ÇÇözüm Yolu Bulun :idea:
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Oyun hikayesinin en korkulanı Hidranın kolay olmasını beklemiyordunuz heralde ? :twisted:

Evet kolay olmayacak tabi ama bu Sabah Gelen Güncellemeden Sonra Ne olduysa Kadım Hidra Kesilmiyor ... Kadım Hidra Güncelleme Gelmeden Önceki Haline Getirilmesi İsterm ...

-Siyah, Artık en temiz renk!
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Konu ile ilgili sıkıntını www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine yaparsan sevinirim.

İyi eğlenceler...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

Konu ile ilgili sıkıntını www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine yaparsan sevinirim.

İyi eğlenceler...

TeŞeKüR eDeRiM SagL :arrow: :?
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Hocam neresı zor bunun yaratıga basmıssın hp yı sıtem duzenek aynı ıflsı versıyonu yaa oyunun veya gorvevın dıyım ıcın gleıstırlıcek ne taktık stratejı var ne bır kafa yoracak bır durum ... SAGLAM arkadaslarla gıt organıze ol bırazda sabırlı ol.. her sıfacı zamanında can kurtaran her buyude kutup ve savascıda kendı korumasını etkınlestırsın ısın yoksa vur babam vur sonra bumu zor bumu kafa patlamak gerekn konu ::):) sız bu oyun harıcı baska oynlar gormedınız sanırm hıc cd oyunu oynamadınız galıba :):) bıraz stratejısı olan gorevler yapında tebrık edleım hocam .. gerısı yalan dolan palavra.... :evil:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

FromXXXhELL yazdı:

Hocam neresı zor bunun yaratıga basmıssın hp yı sıtem duzenek aynı ıflsı versıyonu yaa oyunun veya gorvevın dıyım ıcın gleıstırlıcek ne taktık stratejı var ne bır kafa yoracak bır durum ... SAGLAM arkadaslarla gıt organıze ol bırazda sabırlı ol.. her sıfacı zamanında can kurtaran her buyude kutup ve savascıda kendı korumasını etkınlestırsın ısın yoksa vur babam vur sonra bumu zor bumu kafa patlamak gerekn konu ::):) sız bu oyun harıcı baska oynlar gormedınız sanırm hıc cd oyunu oynamadınız galıba :):) bıraz stratejısı olan gorevler yapında tebrık edleım hocam .. gerısı yalan dolan palavra.... :evil:

Her oyuncuyu organize etmek zor olsa gerek.Ama sonucta bu bi onlıne oyun FPS değil.Amaç daha az kişiyle nasıl kesilebilir,stratejeside o :)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
uzguncocuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen uzguncocuk »

Açıkçası oynun hikayesini okursanız Kadim hidranın 1 tek başını agah , ismet, handan zor almış iken bizim kesmemiz saç bile daha güçlü olması lazımmm
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

dalgamı geçiyonuz yaratık tek atıyor resmen kükrüyor deprem yapıyor bunukesmek için bir sürü USER lazım

bu hidra ilk günlerde zor kesiliyo ya daha snraki günlerde nasıl kescez o zamnlar USER sayısı düşcek ve kimse bu görevi ypmıcak

yapanlarsa ecel alıcak millet hırsızlıga bşlıcak ecel için bence çok saçma canı düşsün.

yada etkinlik ypcaklar ismet le handanı ora dikcekler ayda muhafızları belirli saat aralıgı la yaratıga dalıncak

nymiş balyoz nazım boş hikaye ya hikaye gerçekleştrmeleri içim ismet bey le handan hanımı ora koymaları ve ilk başlarda yardım etmeleri yada GM kndisi gelip yardım etmeli bu böle giderse ilerleyen ayalrda hidra görevleri olmcak,

21.01.2020 da yeşil hidayı kmse kesemedi akşam saatlerden bile katim nasıl kesilcek allah aşkına ya
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Açıkcası ben daha zor beklerim küçüçük bombacı 30 bin vuruyosa vay hidraya bide oyundaki en heybetli en büyük yaratık kesinlikle daha zor olmalı 1-2-3 grupla değil 7-8 grupla kesilmeli daha önce okumuştum bazı düşmanlar üzerinda haftalarda uğraşacaksınız sanırım ne olduğı anlaşıldı kesinlikle hidranın daha zor olması lazım düşünün koskoca eminönü birleşiyor ve yaratığın sadece 1 kafası gidiyo 2 grupla biz bu görevi yapıyorsak hidra ne demek. zeus keseriz bence yaratığın gücü arttırılmalı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön