Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
Şurdaki Açıklamaya bakın.Toplama Puanlarında uzman değilsek birşey yapılamaz ne demektir.
Belki üretim çarı olanları pek fazla etkilmez Zırhçı : (Gelecek olan gerçi ne zman gelceğide meçhul 49 lvl Zırh için 49 yapmıştır) Silahtar( 49 silah için 49 yapmıştır). Peki ya Madenci Sarraf Lokman veya Kimya Bunlara neden 49 puan verelimki neden 4 puanımızı boşa harcıyalım her halükarda Bu oyunda Sağlamca ayakta durabilmek için her puan ve yeteneği en şekilde değerlendirmemiz Gerekir.Şuan En çok kullandığım 2 Savaşçı Çarım var Birisi (Sarraf) 47de Kalıyor Diğeri (Madenci) 45de Oyunu yaklaşık 2-2,5 yıldır oynuorum emek sarf ediyorum.Bu halime gelmemdede Bu çarlar sayesinde oldu Peki Şimdi şaheser silah olarak adlanrılan silahları BU 2 çarımdada kullanamayıp yeni bi çar mı kasacam Nerde var böyle bir mantık.Böyle durumda olan çok mağdur oyuncu var İKV Yönetimi her zman sizin çıkarlarınızı koruruz gibi bir şeyler söylüyorsunuz.Birazda şu söylediğinizi dilde değilde icraatta gösterseniz.Eminim ki bir çok ikv oyuncusuda benle hemfikirdir.
Herkezin 6 Puan fazLası Vardı İşte Buyrun o puanları vermeyenler Şimdi O Şaheserleri üretiyor Kabahat Birazda Bizde 6 puanı Nie Verıyorz ki Bırak dursun dimi Acelemiz ne sanki ama Bu konuda Yönetimi Suclamak Bence Gereksiz..
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Turanadosis yazdı:Herkezin 6 Puan fazLası Vardı İşte Buyrun o puanları vermeyenler Şimdi O Şaheserleri üretiyor Kabahat Birazda Bizde 6 puanı Nie Verıyorz ki Bırak dursun dimi Acelemiz ne sanki ama Bu konuda Yönetimi Suclamak Bence Gereksiz..
Böyle birşey olmasaydı sorun değil.Sonuçta 6 puan onu en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor.Hadi böyle bir şey olacak önceden bilgilendirilseydi O zman gerçekten suçlama hakkımız yoktu.Ancak Son Anda Reçete Değiştiren bir yönetimiz var Gerçi Bu 'Uzman' 49 Üretim veya toplama puanıda son anda yapılmış bi yenilik olsa gerek.Yinede bizim mağdur olmamamz gerekir.
WalTRaN yazdı:arkadaş ben toplamacı çarlarıma 45 45 yaptım 6 puanımı boşta durdurdum şuan birini 49 yapar üretirim istesem
sorun şuki bazıları 48 48 yapmış buda oyuncu hatasırdır 48 pan yapmnıza gerek yokkken yaparsanız bunun suçu nu yönetime atamassınız
Benm çarım Toplama Çarı Sarrafım 45 şuan (En yüksek olan) Böyle bir açıklamadan öncesinde neden 49 lvl yapayım oyunda 49 lvl sarraf madeni mi var ? Yoksa ben mi bilmiorum