Merhaba arkadaşlar,
Görünen o ki burada büyük bir tatsızlık ve akibetin de tartışma çıkmış.
Ancak burası forum sayfası.
Burada bu tip tartışmalara müsama gösteremem.
Tartışmayı çıkaran, tartışmada olan ayırt etmeksizin gözümden düşer.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Gökhan, ben seni böyle tanıdığım için bu isimle hitap ediyorum.
Eğer bu isim sana ait değilse yalancısın demektir.
Keza ben yalanı söylemem, söyleyenle de ne tür muhabbettim olursa olsun keserim.
Çok içli dışlı muhabbetimiz olmasa da büyücüyle beni kesebilen ender insanlardansın.
O yüzden gözümde diğer oyunculardan farklısın.
Fatih ve ya Ogün ile ne tür anlaşmamazlığınız var bilemiyorum ama bu konuda benim yapabileceğim bir şey yok.
Fatih'de sende Ogün'de çocuk değilsiniz.
Konuşarak ve ya ıspatlarla olayı çözebilirsiniz.
Bu mevzu bana yansırsa ve ben devreye girersem 1. olarak Fatih ve Ogün'den taraf olurum.
Objektif yaklaş dersen Gökhan diye tandığım seni yalancı olarak görerek -1 puan geriden sayarım sonuç yine aynı olur.
Konu nedir çözemedim ama hakkında hırsızlık suçlamaları var.
İsmini gizlemen bir nebze olsun bunu doğrular.
Kanıt olmadan tam teşhis koyamam ama dediğim gibi -1 puandasın.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ogün, çok haşır neşir sevimli bir kardeşimsin, dostumsun
Ara sıra luzumsuz konuşmaların var ama bu konu altında tartışmaya yönelik açıklamalarını yapmanı istemem.
Dediğim gibi burası Lonca sayfası.
Bu tür tartışmaları yapabileceğiniz bir çok ortam var.
Lütfen kendinizi bana karşı kötü durumda bırakmayın.
Sizin gibi insanların bu şekil davranmasını istemem.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Fatih, Hakkında kim ne derse desin.
Her daim yanındayım.
Ancak sana da diyorum bu sayfada tartışma çıkmasından hiç hoşnut değilim.
Lütfen bir daha böyle bir olaya ne izin ver ne de teşebbüs et.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Genelleme ve objektif yorumum ;
Bir daha böyle bir tartışma çıkarsa konunun boyutuna bakmaksızın Lonca üye ve yetkililerine ağır ceza verilecektir.
Lonca dışında ki oyuncular ise kara listeme eklenecektir.
Bilinmesini isterim ki kişisel sorun bile olsa bu tartışmalar.
Olayı büyütüp loncalar arası tartışmaya kadar götürürüm.
Taa ki benim verdiğim cezanın aynısını o kişi görene kadar.
Eğer loncaya bağlı değilse oyun içerisin de baskı yaparak bu kişi ve ya kişileri oyundan soğutmaya çalışırız.
Eğer oyunu oyun gibi oynamıyorsanız bizde sizin anladığınız şekilde oyun oynarız.
Lütfen bundan sonra ki yorumlarda daha dikkatli olun.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Karar ;
Nasihat ( Fatih ) kardeşimiz Lonca sayfasında çıkan kavgayı sürüklediği için 1. uyarısını almıştır.
Bu başlık altında her kim olursa olsun tartışma çıkarırsa 100.000.000 (yüz milyon ) para cezası kesilecektir.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Not : Her kim bizi suçlayacak ve ya kınayacak şekilde yorum atarsa atsın asla ve asla yanıt verilmeyecek sıradan muhabbetimize devam edeceğiz. Lonca dışı kişiler kendilerini küçük düşürdüğü gibi sizlerinde o kişilerin aynı seviyeye inmesine istemem. İnen olursa cezayı kabullenerek cevap verecektir.
Karar ;
Nasihat ( Fatih ) kardeşimiz Lonca sayfasında çıkan kavgayı sürüklediği için 1. uyarısını almıştır.
Selamun Aleyküm.
Eğer bir kişi benitahrik etmişseben bunu hertürlü ortamda sonuna kadar giderim çünkübu benim kişiliğim. Sözü edilen kişiismini değiştirerek dostlarımın arasına girersebunu uyarmak benim ilk görevimdir. Çünkü bu olayı bilen aristoklatın haricindeilk ve tekkişi benim. Kanıtlarım olmadığı için ispat edemiyorum. Loncamda bana yaptığım bu davranıştan sonraCeza kesiyorsabunada karşı çıkarım. Şuan eminimki o kişilik'' Sırıtarak Bak bulaştı cezasını aldı dilediğim oldu ''diyordur. Eğer haksızsamhertürlü muameleyide görmeye hazırım. Ayrıca Lonca sayfasında çıkan kavgayı sürüklemek değilde, benim savunmamsadece sizin kafanızda oluşacak soru işaretlerini kaldırmak içindir. Eğer ben gerçekten Loncama sadık değilsem, ve görevimi gerçekten yapamıyorsam değil3-5 ileti sabaha kadar oturur mesaj atardım, Sadece bu konuya değil tüm foruma..! Yapım gereği böyle bir kişiliğe sahibimve her ne olursa olsun haklıysam altta kalmaya dayanamıyorum.
Öncelikle S.a
Bu tartışmayı elbette lonca sayfanıza taşımak istemezdim
Fakat bu konuyu buraya uzatan ben değilim buraya yazıldığı için cevap veriyorum
Verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Amisos Loncası
Konsantrasyon
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü( Fatih ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Rejenarasyon & Lordfactor => Üye( Gökhan )>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye( Hakan )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye( Serdar )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ezdarem => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye( Bilal )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxhayal ß MonarCy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Amisosxxcrayzozz => Üye( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Sanatorian => İzinli Üye( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Yardırcan => İzinli Üye( Fehmi Can )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<AmisosxxDüello => İzinli Üye( Abdul Kerim )
=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
Merak etme Fatih, sana verilen cezanın daha fazlası o kişiye kesilecek.
Eğer kesilmezse gerekeni yapar kişiye oyunu dar ederiz.
Kendisi sadece forum üzerinde kurulmuş bir loncaya mensup olduğu için henüz bir bildirimde bulunmadım.
Ama dediğim gibi sana verilen cezanın çok daha fazlasını vericek.
Bahsettiğin gibi kişi hırsızsa beterin beteri ne demek bunu çok iyi anlayacak
Şimdilik sükut olan taraf biz olalım.
Not : Toplantı gününde kişiye kesilecek olan cezayı Nasihat ( Fatih ) kardeşimiz belirleyecektir.
Kişi veyahut loncası cezayı kabul etmediği takdirde bu mesele 2 lonca arası bir savaşa dönüşecektir !
Yaşadığım sağlık problemi ve iş yerindeki yoğunluktan ötürü Bu gün 14:00 da yapılacak olan toplantı akşam 21:00 sularında yapılacaktır.
Toplantıya katılım serbesttir. Toplantıda ki ana maddelerimiz ;
*Çemberlitaş'a hazırlık.
*Nasihat ( Fatih ) 'in vereceği ceza.
*Üyeler arasında ki dayanışma ve problemler.
Alınan kararlar toplantıya katılmayan arkadaşlara mail yoluyla bildirilecektir.
Fatih sanada diyim Celal abi sanada Bu RebelsxARon denen şahıs sivri adada kp kasarken bizi o yanındaki Deepxistanblue ile kesip dalga geçen insandır. Ne siz bu insana saygı duyun ne ben duyarım. İnsan a laf bir kere söylenir dalma kardeş kp kasıyoruz dedik geldiler kestiler üstüne üstük birde eettikleri laflar cabası . Bu adamın benim gözümdeki değeri 0 dır . Bu arada pardon adam dedim daha adam olamamış.
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.'' Yıldırım Bayezid
CelalYILMAZ yazdı:Yaşadığım sağlık problemi ve iş yerindeki yoğunluktan ötürü Bu gün 14:00 da yapılacak olan toplantı akşam 21:00 sularında yapılacaktır.
Toplantıya katılım serbesttir. Toplantıda ki ana maddelerimiz ;
*Çemberlitaş'a hazırlık.
*Nasihat ( Fatih ) 'in vereceği ceza.
*Üyeler arasında ki dayanışma ve problemler.
Alınan kararlar toplantıya katılmayan arkadaşlara mail yoluyla bildirilecektir.
Hepinizden özür diliyorum.
Ama hepinizi seviyorum
Evdeki olan tadilattan dolayı 21:00 da katılmam imkansız...
14:00 da olsa ınternet cafeden katılacaktım hala da cafedeym
Kusura bakmayın.. :?