MAhŞeRx.... loncası GELİN ARTIK BEYLERR
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: MAhŞeRx.... loncası GELİN ARTIK BEYLERR
Gelin lan hadi ağlarım bak küserim haa 
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
GELİN LAAAAN 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Türk' ler, Çıldırmış Olmalı..
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Free'ymiş :?
Türksen Türkçe Konuş.
Free Takıl Değil Özgür Takıl De. Sizin yüzünüzden ülke ne hale geldi.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
O adam toplumdaki bir çok cahilden ve muhtemelen senden bile fazla vatanına sahip çıkıyor ve vatanını seviyor. cumhuriyet mitinglerine katılıyor yürüyüşlere katılıyor. dilin yozlaşmasını tek bir kişiye bağlı tutman yanlış .Sahxyilan yazdı:Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Türksen Türkçe Konuş.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Haklısın neden senin loncan brothers? neden benim tarayıcım chrome neden tarayıcı değil? neden torbaya poşet diyoruz? nereye gidiyoruzz? ne yazıkkı yabancı kelimeler artık dilimize işledi bazen dönüp bakıyorum nereye gidiyoruz diye facebook'a giriyorum 2 arkadaşlık isteği Qarizmaa Jojuk ne beklersinSahxyilan yazdı:Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Türksen Türkçe Konuş.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Sonuna Kadar Haklısın Kardeşim.ErNeSTo yazdı:Haklısın neden senin loncan brothers? neden benim tarayıcım chrome neden tarayıcı değil? neden torbaya poşet diyoruz? nereye gidiyoruzz? ne yazıkkı yabancı kelimeler artık dilimize işledi bazen dönüp bakıyorum nereye gidiyoruz diye facebook'a giriyorum 2 arkadaşlık isteği Qarizmaa Jojuk ne beklersinSahxyilan yazdı:Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Türksen Türkçe Konuş.
Sen neyden bahsediyorsun.Ben burda Türkçeyi katletmiş birisini uyarıyorum ve Türkçeme sahip çıkıyorum. Free ne kardeşim Free ne. Türk müsün gavur musun ?Canceazi yazdı:O adam toplumdaki bir çok cahilden ve muhtemelen senden bile fazla vatanına sahip çıkıyor ve vatanını seviyor. cumhuriyet mitinglerine katılıyor yürüyüşlere katılıyor. dilin yozlaşmasını tek bir kişiye bağlı tutman yanlış .Sahxyilan yazdı:Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Türksen Türkçe Konuş.
ne yani Türkler free yazamaz mı istediğini yazar seni takmaz eğer çok istiosan robot gibi sen konuş.
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Sahxyilan yazdı:Sonuna Kadar Haklısın Kardeşim.ErNeSTo yazdı:Haklısın neden senin loncan brothers? neden benim tarayıcım chrome neden tarayıcı değil? neden torbaya poşet diyoruz? nereye gidiyoruzz? ne yazıkkı yabancı kelimeler artık dilimize işledi bazen dönüp bakıyorum nereye gidiyoruz diye facebook'a giriyorum 2 arkadaşlık isteği Qarizmaa Jojuk ne beklersinSahxyilan yazdı:Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Türksen Türkçe Konuş.
Sen neyden bahsediyorsun.Ben burda Türkçeyi katletmiş birisini uyarıyorum ve Türkçeme sahip çıkıyorum. Free ne kardeşim Free ne. Türk müsün gavur musun ?Canceazi yazdı:O adam toplumdaki bir çok cahilden ve muhtemelen senden bile fazla vatanına sahip çıkıyor ve vatanını seviyor. cumhuriyet mitinglerine katılıyor yürüyüşlere katılıyor. dilin yozlaşmasını tek bir kişiye bağlı tutman yanlış .Sahxyilan yazdı:Bir Türkçe Katili Daha Geldi İşte..Theanswer3 yazdı:yav rezil etmeyin bari kendinizikurma lonca free takıl işte ne rezil oluyosun boşuna
Türksen Türkçe Konuş.
neden herkes edebiyatçı olmak zorunda ?
BURASI SANAL ALEM
unutmayın !!!!
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Konu kişisel tartışmaya dönüştügünden kapatılmıştır.
Yalçınbey
Yalçınbey