E-pin yardım lütfn :(
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
E-pin yardım lütfn :(
arkdşlar ben Sobee üyeliğine qeçtim E-pin alıcam fakat nerden nasıl alıcağım hakknda hiçbi bilqi bulamıorum.. orjinal site üyelikal.com die bi yere yönlendiriyo fakat orda stok yok fln yazıyo.. sayın yönetici yada arkadşlar bu konu hakkında yardımcı olrsanız sevinrm.. tşkler
-
- Salgın Koruyucusu
Re: E-pin yardım lütfn :(
Arkdşlar yöneticller bu konuda kimse bilmiyomu ya hiçbişi ?? :s bi yardımcı olun nasıl nerden alıcam Sobee E-pin i ?
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
üyelikal.com a gir. plus paketini seete ekle ve ödeme seçenekleri gelir. İşine gelen şekilde ödersin

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Sen oyundaki karakter ismini yaz bn sana pme atarım
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
1. üyelikal.com adresine üye olacaksın,
2. Satın al linkinden İKV Sobee Plus paketini sepete ekleyeceksin,
3. Ödeme linkini tıklayıp gerekli yerleri dolduracaksın,
4. Posta ile ödeyeceksen ALICI : Abdullah YAZICI (Hesap No : 5460584) GÖNDEREN : Ad Soyad ve T.C No yazman yeterli.
5. Ücret olarak 12 Tl (oniki türklirası) yazıp yollayacaksın. Masraf olarak 1,5 Tl gidiyor.
6. Bu işlemleri yaptıktan sonra üyelikal.com adresinden hesabına girip SİPARİŞLERİM linkini tıkla ve HAVALE BİLDİR linkini tıkla işlem onaylandıktan sonra sana E-PİN verilecektir.
7. İKV ANA SAYFA sitesini ziyaret et ve E-PİN linkini tıkla, sonra üyelik bilgilerini girip E-PİN kodunu oraya kopyala yapıştır GÖNDER linkini tıkla işlem tamamdır.
2. Satın al linkinden İKV Sobee Plus paketini sepete ekleyeceksin,
3. Ödeme linkini tıklayıp gerekli yerleri dolduracaksın,
4. Posta ile ödeyeceksen ALICI : Abdullah YAZICI (Hesap No : 5460584) GÖNDEREN : Ad Soyad ve T.C No yazman yeterli.
5. Ücret olarak 12 Tl (oniki türklirası) yazıp yollayacaksın. Masraf olarak 1,5 Tl gidiyor.
6. Bu işlemleri yaptıktan sonra üyelikal.com adresinden hesabına girip SİPARİŞLERİM linkini tıkla ve HAVALE BİLDİR linkini tıkla işlem onaylandıktan sonra sana E-PİN verilecektir.
7. İKV ANA SAYFA sitesini ziyaret et ve E-PİN linkini tıkla, sonra üyelik bilgilerini girip E-PİN kodunu oraya kopyala yapıştır GÖNDER linkini tıkla işlem tamamdır.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Merhabalar Plus alımlarınızı:cumalper06 yazdı:arkdşlar ben Sobee üyeliğine qeçtim E-pin alıcam fakat nerden nasıl alıcağım hakknda hiçbi bilqi bulamıorum.. orjinal site üyelikal.com die bi yere yönlendiriyo fakat orda stok yok fln yazıyo.. sayın yönetici yada arkadşlar bu konu hakkında yardımcı olrsanız sevinrm.. tşkler
Sobee için : http://www.uyelikal.com/urun_bilgi.php?id=115&v=3 buradan
TTNET için : http://www.ttnet.com.tr/web/291-1556-1- ... n_alin?v=3
Mynet İçin ise http://market.mynet.com/market/sepet.asp
Bu Adreslerden Ala bilirsiniz.