Fakat söylediklerin çelişkili
15 günde 2 49 lwl char yapacaksın
Tılsım gibi maden çekmek için bekleyen oyuncusu bol olan bir sunucuda 3 mavi kaya ve 5 akik çekeceksin
Pek inandırıcı gelmiyor
Ben 3*4 Günde Onları Yapabildim . 7 Günde Ejder Asa Üreten Var Ona Ne Diyeceksin Gel Buyur Onlarada Hırsız De Hadi .
Tılsım gibi maden çekmek için bekleyen oyuncusu bol olan bir sunucuda 3 mavi kaya ve 5 akik çekeceksin
Pek inandırıcı gelmiyor
Ben 3*4 Günde Onları Yapabildim . 7 Günde Ejder Asa Üreten Var Ona Ne Diyeceksin Gel Buyur Onlarada Hırsız De Hadi .
Benim onlarla alakam yok
isterse aynı gün üretsin beni pek alakadar etmez
Benim derdim seninle FURKAN
ha sana hırsız demiyorum çünkü önüne koyabileceğim fotoğraf vs. bir şey yok
ama şunu merak ediyorum
ankadaki charına " Furkan ? " diye pm attığımda neden "efendim" dedin
Hadi buna da öyle bir şey yok de
onu yapmadım de
Bende başka yorum yapmayacağım yapan arkadaşlarıda yapmamaları konusunda uyarıcam
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Pek inandırıcı gelmiyor
Benim onlarla alakam yok
isterse aynı gün üretsin beni pek alakadar etmez
Benim derdim seninle FURKAN
ha sana hırsız demiyorum çünkü önüne koyabileceğim fotoğraf vs. bir şey yok
ama şunu merak ediyorum
ankadaki charına " Furkan ? " diye pm attığımda neden "efendim" dedin
Hadi buna da öyle bir şey yok de
onu yapmadım de
Bende başka yorum yapmayacağım yapan arkadaşlarıda yapmamaları konusunda uyarıcam
Hemen Bir Soru Yöneltiyorum : ANKADAKİ KARAKTERİME NE ZAMAN PM ATTIN ?
Sypratan yazdı:tarihi aklımda değil ama son 1-1.5 ay içinde
Başkasına PALAVRA Atmaya Devam Et Bakiyim . Ankadaki Karakterlerimi Sileli Belkide 1 Yıl Oldu Sen Neden Bahsediyorsun Bunuda Oradaki Arkadaşlarımla Kanıtlayabilirim
Sypratan yazdı:tarihi aklımda değil ama son 1-1.5 ay içinde
Başkasına PALAVRA Atmaya Devam Et Bakiyim . Ankadaki Karakterlerimi Sileli Belkide 1 Yıl Oldu Sen Neden Bahsediyorsun Bunuda Oradaki Arkadaşlarımla Kanıtlayabilirim
palavra atmak istesem emin ol daha mantıklı bir tarihle atardım
mesela tılsıma geldiğin tarihden 1- 2 ay önce gibi
merak etme yalancı veya iftiracı değilim ben ne gördüysem onu söylerim
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü( Fatih ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Rejenarasyon & Lordfactor => Üye( Gökhan )>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye( Hakan )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye( Serdar )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ezdarem => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye( Bilal )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Amisosxxhayal ß MonarCy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Amisosxxcrayzozz => Üye( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Sanatorian => İzinli Üye( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Yardırcan => İzinli Üye( Fehmi Can )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<AmisosxxDüello => İzinli Üye( Abdul Kerim )
=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.