@@@@ Arkadaşlar ve oyun yöneticileri lütfen içeri @@@@

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xintikamx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

@@@@ Arkadaşlar ve oyun yöneticileri lütfen içeri @@@@

Mesaj gönderen Xintikamx »

8-) Arkadaşlar ben 2 gün öncesine kadar bu oyunu rahat rahat oynuyordum fakat herşey dün başladı;
ben dün ikvyi oynuyordum çharım lodos sancaktaydı ve arkadaşlarımla ws yapıyordum sonra bir ara düştüm oyundan ve yaklaşık 30 dk girmedim ve oyuna girdiğimde çharım eminöünde mısırçarşısı önündeydi ve karizmam %60 dı.Ben de düşündüm ve 1 gün önce bir arkadaşımın söyledikleri aklıma geldi arkadaşım bana şunları söyledi "yeraltında kasıyorum ve düştüm ouna tekrar girdiğimde çarım komutanın önündeydi,bende hemen şifeyi deiştirdim"ve bende hemen e-postamı ve şifremi değiştirdim. ;)

Üstte yaılan olay herkeste oldumu yoksa biri bizim çarlarımızımı çaldı???

Arkadaşlar bu olay olduğundan beri ben oyuna girerken şifremi ve ID mi yazıyorum "enter"e basıyorum ve yeniden bir pencere açılıyor :evil: ve orda benden yeniden şifremi ve ID mi ve resimde bir yazı gösteriyor onlrı kutucuğa yazmamı istiyor bu ne oluyor acaba?? :!: :?: :?: hiç anlamadım lütfen YÖNETİCLER VE ARKADAŞLAR YARDIM EDiN LÜTFEN!!! :roll:
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*

ANILİNTİKAM
:*:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam

>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: @@@@ Arkadaşlar ve oyun yöneticileri lütfen içeri @@@@

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Xintikamx yazdı: 8-) Arkadaşlar ben 2 gün öncesine kadar bu oyunu rahat rahat oynuyordum fakat herşey dün başladı;
ben dün ikvyi oynuyordum çharım lodos sancaktaydı ve arkadaşlarımla ws yapıyordum sonra bir ara düştüm oyundan ve yaklaşık 30 dk girmedim ve oyuna girdiğimde çharım eminöünde mısırçarşısı önündeydi ve karizmam %60 dı.Ben de düşündüm ve 1 gün önce bir arkadaşımın söyledikleri aklıma geldi arkadaşım bana şunları söyledi "yeraltında kasıyorum ve düştüm ouna tekrar girdiğimde çarım komutanın önündeydi,bende hemen şifeyi deiştirdim"ve bende hemen e-postamı ve şifremi değiştirdim. ;)

Arkadaşlar bu olay olduğundan beri ben oyuna girerken şifremi ve ID mi yazıyorum "enter"e basıyorum ve yeniden bir pencere açılıyor :evil: ve orda benden yeniden şifremi ve ID mi ve resimde bir yazı gösteriyor onlrı kutucuğa yazmamı istiyor bu ne oluyor acaba?? :!: :?: :?: hiç anlamadım lütfen YÖNETİCLER VE ARKADAŞLAR YARDIM EDiN LÜTFEN!!! :roll:

İlk soruna cevap veriyim,dün oyun sunucuları bi ara kapandı ve oyun geri sardı onun için olmuiş olabilir diye düşünüyorum ama şifreni değiştirmekde iyi yapmıssın..

2. soruna geliyim bellki mynet hesabından giriyosun ve bu hesapdan 5 kere yanlıs girdikten sonra sanırsam 1 gün boyunca şfireyi girdikten sonra onaylamak için yeni bi sayfa açılıyo ve orda doğrulama kodunu ve şifreni tekrardan soruyo onun için o kodlar çıkıyo..

İnşallah yardımcı olabilmişimdir...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Xintikamx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xintikamx »

Kurtlarxjunior yazdı:
Xintikamx yazdı: 8-) Arkadaşlar ben 2 gün öncesine kadar bu oyunu rahat rahat oynuyordum fakat herşey dün başladı;

İlk soruna cevap veriyim,dün oyun sunucuları bi ara kapandı ve oyun geri sardı onun için olmuiş olabilir diye düşünüyorum ama şifreni değiştirmekde iyi yapmıssın..

2. soruna geliyim bellki mynet hesabından giriyosun ve bu hesapdan 5 kere yanlıs girdikten sonra sanırsam 1 gün boyunca şfireyi girdikten sonra onaylamak için yeni bi sayfa açılıyo ve orda doğrulama kodunu ve şifreni tekrardan soruyo onun için o kodlar çıkıyo..

İnşallah yardımcı olabilmişimdir...
çOK SAOL ARKADAŞIM
ŞİMDİ SANIRIM BU OLAYIN NEDEN OLDUĞUNU ANLAYABİLİYORUM SANIRIM BENİM ÇAR ÇALINMIŞTI VE ÇALAN ARKADAŞ ŞİFREYİ HERHALDE 5 DEN FAZLA FELAN GİRDİ VE BÖYLE OLUNCA BENDE BU SORUNLA KARŞILAŞTIM
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*

ANILİNTİKAM
:*:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam

>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

çOK SAOL ARKADAŞIM
ŞİMDİ SANIRIM BU OLAYIN NEDEN OLDUĞUNU ANLAYABİLİYORUM SANIRIM BENİM ÇAR ÇALINMIŞTI VE ÇALAN ARKADAŞ ŞİFREYİ HERHALDE 5 DEN FAZLA FELAN GİRDİ VE BÖYLE OLUNCA BENDE BU SORUNLA KARŞILAŞTIM
Sen şifreyi değiştirdikten sonra çalan kişi oyuna tekrar girmek istemiş olabilir.Tabi şfire değişik oldugu için yanlıs girmiştir sonrasında o kodlar.Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı

“Genel Sohbet” sayfasına dön