Madenleri Sıfırlamazsak Çarı Sİlip Yenidenmi Kasacağız?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Madenleri Sıfırlamazsak Çarı Sİlip Yenidenmi Kasacağız?

Mesaj gönderen Sitem »

Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum ben Sitem.. Ecel getiren üretmek için bir hayli çaba sarfettik reçeteler değişti yenileri geldi birtakım şeyler oldu hepsini kabullendik ancak gel gelelimki benim çarımın maden ve lokmanını 45 de bırakmıştım yiğenim dayım vermeyi unutmuş diyerek ikisinide eşitlemesindne sonra maden 48 lokmanımda 48 olmuş şimdi bütün materyalleri tamamlasam dahi ben Ecel getireni kullanamayacağım benim gibi eminimki birçok arkadaşım kardeşimde kullanamayacak şimdi bu konuyu açmamdaki sebep herkez birşey söylüyor.Sayın yetkililer buna bir çözüm gelecek mi yoksa çarı silip sıfırdan mı kasalım? Lütfen yetkili bir arkadaş GM yada forum yetkilisi buna bir cevap verebilir mi? Bir kereye mahsus bir makinaya girip madenleri değiştirebilelim veya receteleri 45 seviye yapalım yani birşekilde bizlerin mağduriyetini giderelim.. İkv yi yıllardır oynuyourm ve eminimki bizleri ortada mağdur bırakmayacak bir çözüm üretecektir saygılarımla..
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
lodos06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Tea M

Re: Madenleri Sıfırlamazsak Çarı Sİlip Yenidenmi Kasacağız?

Mesaj gönderen lodos06 »

aynen benımde oyle sımdı ecelı falan uretemıyorum maden ve lokman 48 barı 48 de uretebılseydık daha ıyı olurdu.. :cry:
O ŞiMdi AsKeR. . .

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

Resim
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Üretim çarım var Sİlahtar , Kimyacı , Zırhçı en azından taşınabilirlik olsaydı yine sorunu hallederdik..
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
rizeli53
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen rizeli53 »

Aynısı bana oLmadı Maden im 49 ama olabilirde çok kötü bişey gbm ile sıfırlamak lazım bncede.Hidra eklentisi getiririken düşünülmeliydi bnce .

>>>>>>>>>>>>>>>>Fatihelliüç>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

Beyler MAdenle lokmanın ne alakası var Silahtarı 49 yapın uretin;)
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Konuyu iyice bi okuyun lütfen yorum yaparken!!

Siтєм
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
şaheserler üretmek için uzman puan dağılımı gerekiyormuş bende öyle bir dağılım varki hiç uzmana benzemiyor

ama üretebiliyorum oyuna başladğım ilk karekterde üretim toplama puanalarını gösteriyimde bi bakın çok uzmanca

dağılım değil mi :?:
Resim

ama puanalrın 0 lanamsı yerine reçetelerin 0 seviye veya 1 .seviye olması ulaşımı kolaylaştırabilir veya demirci

Rüsteme şahaser üret seçeneği eklenip çantada meteryal varsa Rüstem üretrbilir veya MyneT , TTneT , Sobee den

herhangi ikisi arasında karekter aktarımı olmuş ise bunlar arası alışverişe şaheser silah alışverişi olabilir.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=5971
Konuyu genel etkileşime taşıdım arkadaşlar lütfen ordan destek olalım.
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Ecel Getiren gibi şahaser silahları üretmek için silahtar olmak gerekmiyor rüstemden reçeteyi alıp üretime koyabilirsiniz Silahtarınız 0 da olsa yinede reçeteyi üretime koyum Silahınızı üretebilirsiniz bu konu hakkında Havadislerden gördüğünüz Hidra eklentisi konusunu tıklarsanız ayrıntılı bilgi vermişler ama ben sizin için bir link bırakim tekrar okuyun bir sorun olmadığını görürsünüz arkadaşlar tüm sınıflar sınıfındaki silafı kendi charına üretebilir bunun için Silahtar olması gerekmiyor

Şaheser eşyaları rahatlıkla üretebilmeniz için Demirci Rüstem'e farklı üretici ve toplayıcı tipleri için 49 seviye Şaheser Eşyaların reçeteleri eklenmiştir. Reçetelerin açıklamalarına dikkat ederek 49 seviye yaptığınız herhangi bir üretim veya toplama yeteneğinize uygun reçeteyi alınız. Reçeteyi öğrendikten sonra Silahtar olmasanız dahi Üretim Pencere'nizin Silahtar bölümüne reçete eklenir ve gerekli materyaller ile üretimi buradan yapabilirsiniz.

Şaheser eşya üretimlerinde sınıflar arası farklılık olmaması için Şaheser reçeteleri değiştirilmiştir. Şu ana kadar topladıklarınızın boşa gitmemesi için, toplanan materyaller eskisi gibi bırakılmış; görev sonlarında gelen göz, diş, pençe gibi parçalar herkes için eşit şekilde düzenlenmiştir:

http://www.istanbuloyun.com/news.htm#46
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Murat sen ne diyorsun kardeşim? Konuyu okumadan yada okuyup yanlış anlamadan ötürü yanlış yorum yapmışsın recetelerin hepsi 49 lvl üretim receteleri bende diyorum 48 maden 48 lokmanda kaldı çar üretime alamıyorum.. İyice bir oku kardeşim..

Siтєм

“Genel Sohbet” sayfasına dön