Hidra Hk. Düşünceleriniz?
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hidra Hk. Düşünceleriniz?
Evet arkadaşlar hidra hidra dediler geldi en sonunda onda (49 lvl gibi
) Nedense hidra kalkar kalkmaz kesiyoluyor bunu neden solucanda yapmıyoz :?: Solucana gidek diyoruz grub olmuyo ama hidra olduğumu herkes koşa koşa maşallah nazar deymesin (galiba herkse yapmış bi ben yapmamışım ondandr
) Hey neyse hidra geldi benim açımdan oyunun tadı gene kaçtı :| Hidra gelmeden önce herks eme girerdi şmdi herks hidraya hidranında maşallahı var yani doğdumu kesilyo kiç boş durmuyo :lol: Benim için 49 lvllerin geldiğindede oyunun tadı kaçmıştı şmdide öyle ama o zevk mutlaka gelir bnce
Hidra için farklı şeyler yapılması lasim idi.Örn:Herkes dalıyo valla 45 lvl altı hatta o vuruyo ona gidiyo artık ne gidiyosa
(exp'dir) Bide arz lodso giriyo birbirne.Şöyle ayırmaları lasimdi arzlar bi tarafa lodslar bi tarafa klansızlarda bi tarafa
Ama adamlarda haklı hidra görevlerini yapınca adam ecel getiren latif ejder felan üretimi yapcak bide en gıcık olduğum şey (vuran için
) Hidrayı kaçırmaları milletimiz nede açmş :?: Eee.. hal böyle olucan adam pcyi karıcak kaadar sinirleyine sövüyo ne yapsın (kaçırmayın lem ...
)Her neyse benden bu kadar biraz fazla yazdım ama olsun içimi boşalttım diğer yorumlarda sizden bu sadece bnim görüşüm herkese kolay gelsin özellikde açlara 
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
-
SeraxsTyLe
- FareAdam Düşmanı

Re: Hidra Hk. Düşünceleriniz?
Hidra sadece geçiştirme olarak öne sürüldü
Başka görevlerde var mesala güvercin / kuş / hain kartal... Bu görevler için Şövalye / köylü / kuşcu adam
gibi karakterler olması lazım oyunda ama daha tamamlayamadılar veya bunları koymayı düsünmüyolar.. Cünkü bu görevler seri halinde 20 / 42 / 42 diye gidiyo... Yönetim iyi hoş işler yapmaya çalisiyor ama sadece yamakla yetiniyo ... Önemli olan yapmak degil yapıp bakmak 
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hidra Hk. Düşünceleriniz?
Aynen katılıyorum sana ama şu örn olrak verdiğin görevleri anlamadım :?
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech