Hidra Hk. Düşünceleriniz?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Hidra Hk. Düşünceleriniz?

Mesaj gönderen hakan9648 »

Evet arkadaşlar hidra hidra dediler geldi en sonunda onda (49 lvl gibi :D) Nedense hidra kalkar kalkmaz kesiyoluyor bunu neden solucanda yapmıyoz :?: Solucana gidek diyoruz grub olmuyo ama hidra olduğumu herkes koşa koşa maşallah nazar deymesin (galiba herkse yapmış bi ben yapmamışım ondandr :D) Hey neyse hidra geldi benim açımdan oyunun tadı gene kaçtı :| Hidra gelmeden önce herks eme girerdi şmdi herks hidraya hidranında maşallahı var yani doğdumu kesilyo kiç boş durmuyo :lol: Benim için 49 lvllerin geldiğindede oyunun tadı kaçmıştı şmdide öyle ama o zevk mutlaka gelir bnce :) Hidra için farklı şeyler yapılması lasim idi.Örn:Herkes dalıyo valla 45 lvl altı hatta o vuruyo ona gidiyo artık ne gidiyosa :D (exp'dir) Bide arz lodso giriyo birbirne.Şöyle ayırmaları lasimdi arzlar bi tarafa lodslar bi tarafa klansızlarda bi tarafa :D :D Ama adamlarda haklı hidra görevlerini yapınca adam ecel getiren latif ejder felan üretimi yapcak bide en gıcık olduğum şey (vuran için :D) Hidrayı kaçırmaları milletimiz nede açmş :?: Eee.. hal böyle olucan adam pcyi karıcak kaadar sinirleyine sövüyo ne yapsın (kaçırmayın lem ... :D)Her neyse benden bu kadar biraz fazla yazdım ama olsun içimi boşalttım diğer yorumlarda sizden bu sadece bnim görüşüm herkese kolay gelsin özellikde açlara :D
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Hidra Hk. Düşünceleriniz?

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Hidra sadece geçiştirme olarak öne sürüldü ;) Başka görevlerde var mesala güvercin / kuş / hain kartal... Bu görevler için Şövalye / köylü / kuşcu adam ;) gibi karakterler olması lazım oyunda ama daha tamamlayamadılar veya bunları koymayı düsünmüyolar.. Cünkü bu görevler seri halinde 20 / 42 / 42 diye gidiyo... Yönetim iyi hoş işler yapmaya çalisiyor ama sadece yamakla yetiniyo ... Önemli olan yapmak degil yapıp bakmak ;)
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hidra Hk. Düşünceleriniz?

Mesaj gönderen hakan9648 »

Aynen katılıyorum sana ama şu örn olrak verdiğin görevleri anlamadım :?
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech

“Genel Sohbet” sayfasına dön