Zamanında o epini Ubeydle beraber sattığım için yorum atmak istedim.Öncelikle Arkın senin neden iki türlü konuştuğunu anlamış değilim. Şimdi anlatacak olursak eğer Arkın'a Zena'dan alarak bi epin satmıştık . Arkın 10 dk sonra bize geri dönerek kodun kullanılmış olduğunu söyledi. Biz o zaman bu durumdan Zena'ya bahsetmedik ki Tılsım sunucunda herkesin güvenini kazanmış biri, Arkın bizi dolandırmaya çalışıyodur diye düşündük.
İlerleyen günlerde destek birimine mail attık ve Arkın'dan da mail atmasını istedik. Destek biriminden verilen cevap 27.02.2011 tarihinde bu kodun kullanılmış olduğuydu. Arkın konuşma kayıtlarına bakarsan eğer ( ki baktın ve bize hak verdin ) sana bu epini 29.02.2011 tarihinde sattığımızı görürsün.
Durum böyle olunca Zena'yla konuştuk ve bize " Ben onları bi dosyadan kopyala yapıştır yapıyodum kullanılmış olanı verip , kullanılmamış olanı sildim demek ki " dedi. Bizde ona daha uygun fiyatla bi epin satıp satamayacağını sorduk " Hayır böyle bi hata varsa ben Arkın'a bedava veririm dedi . "
İlerleyen zamanda hatta yakın tarihte ben Zena'ya sordum Arkın'a epini verdin mi diye. O da " her gün msnde görüşüyoruz ama hayır almıyor,sen hırsız değilsin onlar hırsız onlar verecek bana epinimi diyor dedi. ( ki biz Zena'ya hırsız demiyoruz zaten )
Arkın bu konuşmadan sonra seni buluyorum sana sorduğumda "hayır bana vermedi epini ve ben öyle bi şey demedim" diyorsun .
Şimdi ubeyd daha önce ne yapmıştır ne etmiştir bilemem ben sunucuda bir yıldır oynuyorum. Ama BU OLAY YÜZÜNDEN kimse Ubeyde hırsız diyemez. Açıklamamı yaptım aracı olan kişilere atılan bi iftira söz konusuydu ve lütfen bu olayla ilgili 3. şahıslar yorum yapmasın önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur.
SpagettiCanavarı - Nesrinz
EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...
Re: EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...
Knoichi yazdı:Zamanında o epini Ubeydle beraber sattığım için yorum atmak istedim.Öncelikle Arkın senin neden iki türlü konuştuğunu anlamış değilim. Şimdi anlatacak olursak eğer Arkın'a Zena'dan alarak bi epin satmıştık . Arkın 10 dk sonra bize geri dönerek kodun kullanılmış olduğunu söyledi. Biz o zaman bu durumdan Zena'ya bahsetmedik ki Tılsım sunucunda herkesin güvenini kazanmış biri, Arkın bizi dolandırmaya çalışıyodur diye düşündük.
İlerleyen günlerde destek birimine mail attık ve Arkın'dan da mail atmasını istedik. Destek biriminden verilen cevap 27.02.2011 tarihinde bu kodun kullanılmış olduğuydu. Arkın konuşma kayıtlarına bakarsan eğer ( ki baktın ve bize hak verdin ) sana bu epini 29.02.2011 tarihinde sattığımızı görürsün.
Durum böyle olunca Zena'yla konuştuk ve bize " Ben onları bi dosyadan kopyala yapıştır yapıyodum kullanılmış olanı verip , kullanılmamış olanı sildim demek ki " dedi. Bizde ona daha uygun fiyatla bi epin satıp satamayacağını sorduk " Hayır böyle bi hata varsa ben Arkın'a bedava veririm dedi . "
İlerleyen zamanda hatta yakın tarihte ben Zena'ya sordum Arkın'a epini verdin mi diye. O da " her gün msnde görüşüyoruz ama hayır almıyor,sen hırsız değilsin onlar hırsız onlar verecek bana epinimi diyor dedi. ( ki biz Zena'ya hırsız demiyoruz zaten )
Arkın bu konuşmadan sonra seni buluyorum sana sorduğumda "hayır bana vermedi epini ve ben öyle bi şey demedim" diyorsun .
Şimdi ubeyd daha önce ne yapmıştır ne etmiştir bilemem ben sunucuda bir yıldır oynuyorum. Ama BU OLAY YÜZÜNDEN kimse Ubeyde hırsız diyemez. Açıklamamı yaptım aracı olan kişilere atılan bi iftira söz konusuydu ve lütfen bu olayla ilgili 3. şahıslar yorum yapmasın önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur.
SpagettiCanavarı - Nesrinz
Alışkın O Anten Millete Hırsız Demeye Kendi Neyse . Köprüden Geçene Kadar Abi Çeker Gerisi Boş .. Sonrada Laf Yapar .
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Arkın gelelim senin konuna;
Ben sana evet epini sattım zenadan alıp bunu sana açıkladım zaten zenada hatta söyledi kendisinin sattğını ama sen yok ubeyd çalmıştır dedin desteğe mail attık cevabını msneden yolladım ama yok halen inanmıyorsan sende şuano sahte sahte dediğin kod varsa zenadan kodu alırken aldığım fotoğrafı atarım.Yenisahralı sana gelince benim bu EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx adlı karakterleri çaldığımı söylüyorsun bu işlen benim alakam olan bir resim koy buraya ben sana en çok sevdiğin ikvde oyunda göremediğin kadar zenginlikler sana vadedeyim ama kanıt bulamazsan,senden birşey istemiyorum sana ihtiyacım yok nede yapacağına sadece çamur atmakan başka birşey yapamazsınız
Bir arkadaşda gözlük dolandırıcılığı yapmışım söylemiş evet yaptım buyrun ben yaptım
ne yapabileceksiniz elinizden ne gelicek gelip beni vurucaksanız yerim yurdum belli buyrun gelin ama yok sadece lafda kalıcaksanız kesin sesinizi eglencenize bakın.
Ben sana evet epini sattım zenadan alıp bunu sana açıkladım zaten zenada hatta söyledi kendisinin sattğını ama sen yok ubeyd çalmıştır dedin desteğe mail attık cevabını msneden yolladım ama yok halen inanmıyorsan sende şuano sahte sahte dediğin kod varsa zenadan kodu alırken aldığım fotoğrafı atarım.Yenisahralı sana gelince benim bu EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx adlı karakterleri çaldığımı söylüyorsun bu işlen benim alakam olan bir resim koy buraya ben sana en çok sevdiğin ikvde oyunda göremediğin kadar zenginlikler sana vadedeyim ama kanıt bulamazsan,senden birşey istemiyorum sana ihtiyacım yok nede yapacağına sadece çamur atmakan başka birşey yapamazsınız
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Sienfeam ölümsüz aşkmı diyelim buna seviyesiz ilişkimi
Benim karakterim blok yedi evet ama bunların kimse ile bir alakası yok gm ile sahsi bir konu yüzünden kapandı hiç pişmanda değilim bu oyunda birşeyler yaparak dahada eglence alabilmek zaten sHarex dediğin nedirki 3 ayda son haline getirdiğim bir karakter benim için zor değil
Sienfeam yanına kızları çok alıyorsun belliki kızlara zaafın var özellikle bana savundugun kanı beş para etmez Melek kız beni nesrine nesrini bana kesti sonra ikimize cepe alıp size bizi kötüledi oda yetmedi ben melek denilen ucubeye laf atmısım halbuki benim bunlardan hiç haberim yok
hem atacak olsamda onun gibi ucubelere atmam
Neyse biz gelelim hırsızlık konumuza safa ne demiştin hırsızlık ben öyle birşey yapsam giderim yeni bir bayan karakter açarım nasılsa kızlara zaafın var çok zor değil 1 ayda seni ele geçiririm ben bu hırsızlığı yapacak olsam yapmadan bir gün önce karakterin olduğu hesaba plus alıp akce alıp yüklemem biraz daha somut soyut kanıtlar ile gelin 
- MonarChy18
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kardeş sen Sharex lere güvenmekle başta hatayı yapmışsın zaten SharexModern(mert) in ne mal olduğu bellidir. çıkıpta bunlara güvenirseniz karşılığında olucağı budur tabi . beyfendi çarının ismini 4 kere deiştirdi artık nedense ... Zaten bu admaın ne mal oldunu bilen bilir bilmeyenlerde öğrensin.Beyazxkatil yazdı:Sifremi Verdiğim kisi Xsharex ama Ona guvenim tamdır Ancak o kardeşine vermiş ve kardeşide beyaz köşkten bi arkadaşına vermiş oda caLmış bunuda itraf etti fotolardan bakabilirsin Sharex in adını soruyorsan ubeyd ama çalınmasıyla kesinlikle alakası yoktur.
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Yıldırım Bayezid
benim kızlara zaafım yok koç.. ben bu oyunu zaten aynı şehri aynı okulu aynı sınıfı ve aynı evi paylaştığım nişanlımla birlikte oynuyorum..sen bi kız çarla gel yakınlaşmaya çalış ağzının payını fazlasıyla alırsın benden.. herkezi kendin gibi sanma beyinsiz çoçuk..Melek de benim ve kız arkadaşımın dostudur..seviyesiz ilişkileri sen çok iyi bilirsin yanına kız arkadaşım diye taktığın insanlarla beraber baskalarının bacılarına analarına nasıl sövdüğünüzü iyi bilirim çocuk.. şunuda bil kimse seni bana kötülemedi sen benim yanımda benim dostarıma sövdün bende seni uyardım kapatın konuları dedim çocukluk yaptın uzattın ana avrat yanındaki BAYANLA beraber sövdün..vs dedin bende belki susarsın diye attım nası çocuksun ya işte yenilince ağladın saymadın..neyse çocuk sen konuş.. ama herkez senin rengini biliyor.. beş para etmez birisin..umarın attığın iftiralar söylediğin yalanlar en yakınındaki insanlardan çıkar..KarargahxParazit yazdı:Sienfeam ölümsüz aşkmı diyelim buna seviyesiz ilişkimiBenim karakterim blok yedi evet ama bunların kimse ile bir alakası yok gm ile sahsi bir konu yüzünden kapandı hiç pişmanda değilim bu oyunda birşeyler yaparak dahada eglence alabilmek zaten sHarex dediğin nedirki 3 ayda son haline getirdiğim bir karakter benim için zor değil
Sienfeam yanına kızları çok alıyorsun belliki kızlara zaafın var özellikle bana savundugun kanı beş para etmez Melek kız beni nesrine nesrini bana kesti sonra ikimize cepe alıp size bizi kötüledi oda yetmedi ben melek denilen ucubeye laf atmısım halbuki benim bunlardan hiç haberim yok
hem atacak olsamda onun gibi ucubelere atmam
Neyse biz gelelim hırsızlık konumuza safa ne demiştin hırsızlık ben öyle birşey yapsam giderim yeni bir bayan karakter açarım nasılsa kızlara zaafın var çok zor değil 1 ayda seni ele geçiririm ben bu hırsızlığı yapacak olsam yapmadan bir gün önce karakterin olduğu hesaba plus alıp akce alıp yüklemem biraz daha somut soyut kanıtlar ile gelin
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Sienfeam kanıt istiyorum kanıt getir koy dediklerin ile alakadar birşey göreyim ben kimsenin anasına bacısınada küfür etmem cünki ben o kadar #@!? degilim zaten yakın dostlarımda bilir küfür etmedğimi aciz insanlar küfür eder tıpkı senin yanında beslediğin melek gibi zaten ben seninlen tartışmayıda gerekli bulmuyorum git kız arkadasınlan melegini al eglencene bak benden uzak Allaha yakın.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bende kanıt var beyler dağılın
:idea:
Sherex kanıtları ben koyarsam ne yapıcanı yazmanı beklerim
Bana özel olarak 
Sherex kanıtları ben koyarsam ne yapıcanı yazmanı beklerim
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Simdi kimse cıkıp kendi arkadasını kendi adamını kötülemez bende öyle birsey yapmam
Yenisahralı bacaksız senin canını ne zaman yaktım aklıma gelmiyor
koy görelim bende merak ediyorum nedense 3 4 defa yorum yapmıssın resim koyucam diye ben sana neyi vadettiğimi söyledim ama sen halen resim var söylüyorsun bunlar yalandan ibaret sienfeamlar sizin melek arkadasınızı ben yanıma almadım kendisi geldi grub istedi bende bir iylik yaptım grub attım zaten ben pek yüz göz olmam kimseyle yani benim ona iftira atmam olanaksız birşey 
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Genç yetenek
Merak etme vardır ama herşeyinde bir yeri zamanı vardır 
Benim canımı yakabilicek delikanlı görmedim daha yiğit varsa öyle Adresimi bir kaç sayfa öncesinde yazmıştım
Yol paran ve istanbul sınırları içinde yiyip içtiğin ne varsa paraları benden diye
Hem bakarsın araştırmalar sonucu daha fazla şeylerde bulurum senin hakkında dimi
Benim canımı yakabilicek delikanlı görmedim daha yiğit varsa öyle Adresimi bir kaç sayfa öncesinde yazmıştım
Yol paran ve istanbul sınırları içinde yiyip içtiğin ne varsa paraları benden diye