Bu oyunda hep beraber güldük, ağladık, ama yeri gelelim ki destek takımı çok saf ve kendını bılmez, durduk yere bloke ettıler benı hemde bir sebebi yok 999 gün yanı 3 yıl herkese hakkımı helal ediyorum, ve sizlerden de hakkınızı helal etmenızı beklıyorum.3 yıl sonra çılsa ne olucakkı üstünü soyacaklar destek takımınabaşvursak ne fayda cevap yok, ıkv bir oyuncusunu daha kaybetti, hepiniz kendınıze iyi bakın oyunda tanıdgım herkes Allah a emanet olun oyunda 1 tane tank var Anycraxkerem die o çar bana ait deil.
Goblessyou
Ardabeyxturuba
Mirables
KURTÇEBE
Sonofdevıl
Mens
Kankaxmurat
IPOSEDONI
Ve diğerleri... Allah'a emanet olun hakkınızı helal edın belki gerçek hayatta görüşşmek gibi bir imkanımız olur kım bılır .....
Denedim Emre, ama hiç bir şekilde olumlu sonuç alamadım. Ne deyim ki artık neyse kendinize iyi bakın herkese selamımı ilet Allah'a Emanet olun Zırhını düşürdüğün ilk gün bana söylemeni isterim Sürekli forumda olacağım.
kardesım hayırdır ya ne oluyor nasıl banlamıslar sebeb ne ya ne bıcım oyun anlamıyorum kı yıllarca emek sarfedıyorsun sonra bıgun bı gelıyorsun yılların emegı yok bırının keyfıne gore butun hersey gıtmıs pesını bırakma kardesım gecerlı bı sebeb bulana kadar
biz karakteri 3 kişi kullanıyorduk saten buru ferhattı tanıyorsunuz biride fırattı ama genekl olarak ben gırdım daha evvel 3 gn bloke olmustu zaten gelen e postada aşırı nefret ve agır söz yazıyordu diğer sunucularda olmus bir olay ama ben yapmadım kı
Kerem bu duruma baya üzüldüm. Bu konunun peşine düş desteğe mail felan at bi ara İlhan abiyi susturmuşlardı desteğe bi mailde geri açtırdı sende dene denemkten zarar çıkmaz.. Hakkını helal et benimde hakkım varsa helal olsun..
Öncelikle çok teşşekür ederim hepinize. hakkınızı helala ettığiniz için destek konusuna gelınce denedım ama cevap çıkmadı daha fazla uğraşmak ıstemedım bende bıraktım hakkım varsa helal olsun.
Ama Gelelim ki o çara gmler el koydu onlara hakkım geçmiş sayılır işte o haram deıl.
Bir başka konu neden 3 yıl bizim burada e.ö sunucusunda oynayan bırısıne 2008 tarihide blok attılar çocuk oldu 1 yıl sonra oynadıgı oyalandıgı tekl sey buydu ınanamaslar sa ben e.ö snucusnda sohbet kanalındada duyurdum baksınlar arama motorundan adamın çarı açıldı ama neye yararkı adam öldükten sonra.
Öncelikle geçmiş olsn.
Karakterinin Bloklanma nedenini öğrenemedim dedin sana inş yardımı dokunur ben burdan öğrenmiştir. http://istanbuloyun.com/support.aspx'dan Ceza İtirazı - Bilgilendrmeden Mailini gönder inş. nedenini öğrenir ve yaptıgın bi hata varsa düzeltmeye çalışırsın.
Aramıza Dönme temenliği ile ...