KP KASMA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: KP KASMA

Mesaj gönderen Nostalgie »

xSagopaKajmerx yazdı:ben kendım her 2 saat boyunca sürekli karızma satıyorum kendımımı satıyorum yanı cok saçma bi düşünce.Ben geçimimi böyle sağlıyorum.

O zaman maden çekerek geçimini sağlayanlar hamal mı oluyor ?
Kendini satıyosun elbet sen ne sATTIGINI ZANNEDİYOSUN ?? 12 karakterim var kp satsam ihya olurum satmam satana saygı duyuyorum ama satılmıyomuş gibi davranmayın en azından
Kullanıcı avatarı
ankarali796
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ankarali796 »

millet gelip gercek para ödeyip kac saat maden cıkacak diye basında bekleyecek cıkaramayacak adam en dandiğinden plus alcak carlarıyla günde kac para kascak sonra bu haksızlık karsısında ben bişey yapmıcam bende kp aldım ben kurtuldum bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgıyla kp alanı görürsem helede büyücüsüyse dalarım
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Redstrom »

Sanırım Son Nokta Şudur.İsteyen Karizmasını Dilediğince Satar Ama Karizma Satan Bir Kişiye Hoşgörü Göstermek veya Göstermemek Kişilerin Tercihine Bağlıdır...
Redstrom
Kullanıcı avatarı
AsSasSiN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsSasSiN »

YorgunDemokrat yazdı:Her türlü kim olursa olsun gördüğüm yerde saldırma yetkisini ikv bana verdiye bunu sorgulamak kimseye düşmez.Saldırdıgımız adam ya maden çekıyor ya kp alıor yada başka bişey yapıor.Oh ne ala memleket ben kp alıom bana dalma ben madene çekıom bana dalma kusra bakmasın kımse kp alıyorsan dikkatlı al etrafına bak maden çekıyorsanda git klandan çık öle çek.AYrıca ben kestim diye okadar laf eden oluyor senı rezıl edecem vs. hiç biriniz ama hiç biriniz umurumda degilsiniz.Hırsız yazın karaktersiz yazın ben oyunumu oynar geçerim kimsede umrumda degil açıkcası
YorgunDemokrat; Sana kesinlikle katılıyorum olayı olabildiğince açık ve net olarak belirtmişsin.
Bu Durumda anlayana sivri sinek saz anlamayana Dalmak büyük haz...

İyi forumlar..
Benmi;) KP Kasanı Rahatsız Eden kişi...
Savasin zevkini almak isteyen Benimle savasmalidir.
Özgürlük Savaşılarak Kazanılır.
Savaşın Zevkini Almak İsteyen Benimle Savaşmalıdır.
Resim
Kullanıcı avatarı
AsSasSiN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

alveras yazdı:saçma bi konu bence bu boşatn yere tartişmayın adamlar oyunun ürünlerini satmak için kp artırcı die bişi getirmiş millet rütbe ugruna karzmada alır da satarda bunlar olunca oyun kazanıyor adam rütbe yapmak için ne yapmiş kutu allmiş kimin işne gelmiş oyunun kendısıne oyunu geliştirmek için artık herşey ücretli ileride inanıyorum ki oyunumuz daha güzel hatta dünyadaki en iyi oyunlar arsında yer alacaktır kalite bakımından buda ülkemızdekı oyun dünyası için çok güzel bi olay kalit yükselecek kalite bu oyunda herşey ikv camiasi oyuncuları için kp kasmak bana ters diyenlere seslenıyorum adam fziksel mor gözlügü 3 günde alsın sende 2 ay ugraş 2 ay daha ezik geziver ne olacak benım zamanın-m kıymetlı ugraşamam savasarak gözlük almak oyunda dikkat edersenız iyi bilen kişler devamli ihtyatlılardır yeni sailah ürün varsa 1 haftada üretirler HERKESE KOLAY GELE ((;
alveras;Anlaşılan konuyu anlamadın sen.
Ben bu konuyu açarken KP alan satan kişilerin bana ve benim gibi düşünenlere verdiği rahatsızlığı dile getirdim
Ben kimse karizma almasın demedim alan alır satan satar herkezin ÖZGÜR iradesi.
Benim ÖZGÜR irademse KP alanda olsa KP kasabilmem için kişileri kesmem..

İyi forumlar..
Savasin zevkini almak isteyen Benimle savasmalidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen alveras »

AsSasSiN yazdı:
alveras yazdı:saçma bi konu bence bu boşatn yere tartişmayın adamlar oyunun ürünlerini satmak için kp artırcı die bişi getirmiş millet rütbe ugruna karzmada alır da satarda bunlar olunca oyun kazanıyor adam rütbe yapmak için ne yapmiş kutu allmiş kimin işne gelmiş oyunun kendısıne oyunu geliştirmek için artık herşey ücretli ileride inanıyorum ki oyunumuz daha güzel hatta dünyadaki en iyi oyunlar arsında yer alacaktır kalite bakımından buda ülkemızdekı oyun dünyası için çok güzel bi olay kalit yükselecek kalite bu oyunda herşey ikv camiasi oyuncuları için kp kasmak bana ters diyenlere seslenıyorum adam fziksel mor gözlügü 3 günde alsın sende 2 ay ugraş 2 ay daha ezik geziver ne olacak benım zamanın-m kıymetlı ugraşamam savasarak gözlük almak oyunda dikkat edersenız iyi bilen kişler devamli ihtyatlılardır yeni sailah ürün varsa 1 haftada üretirler HERKESE KOLAY GELE ((;
alveras;Anlaşılan konuyu anlamadın sen.
Ben bu konuyu açarken KP alan satan kişilerin bana ve benim gibi düşünenlere verdiği rahatsızlığı dile getirdim
Ben kimse karizma almasın demedim alan alır satan satar herkezin ÖZGÜR iradesi.
Benim ÖZGÜR irademse KP alanda olsa KP kasabilmem için kişileri kesmem..

İyi forumlar..
Savasin zevkini almak isteyen Benimle savasmalidir.[

istedgine dal oyunda istyen karzma satan dal istersen küfür et sana klmiş bişli ben bunlari yapma demııyorum kı sana sen olsan karzma alırkene biri seni kesse ne dersin önce bunu düşün adam oyunda karızmasi gidnce 2 saat beklıyor şahsen ben bana karişana ben 10 misli bir şekilde cevap verıyorum.yolunu BİL su YATAGINI bulur...
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
Atabeyxdoktor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Atabeyxdoktor »

e.ö sizde saygı insanlık yok [içerik silinmiştir]

Forum hesabınızı 1 ay süreliğine kapatıyorum.

TATLISU
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Atabeyxdoktor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Atabeyxdoktor »

[Küfürlü içerikli mesaj silindi]Forum hesabınız 1 ay uzaklaştırıldı.

Schiller
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mantego12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mantego12 »

agalar sıze bır sey paylaşmak istiyorum şimdi bi adam maden çekiodu adamı kestım küfürü bastı karşılık verdım oyundan dustum bıda gırdım adam hala küfür yazıo ben de konuscam susturuldunuz dıo ne ıs lan bu adam bıze küfür basıo bız ise mal gibi susturuluoruz :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
AsSasSiN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

mantego12 yazdı:agalar sıze bır sey paylaşmak istiyorum şimdi bi adam maden çekiodu adamı kestım küfürü bastı karşılık verdım oyundan dustum bıda gırdım adam hala küfür yazıo ben de konuscam susturuldunuz dıo ne ıs lan bu adam bıze küfür basıo bız ise mal gibi susturuluoruz :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
mantego12 ;Bu konu ile ilgili desteğe yazarsan arkadaşlar seninle ilgilenecektir...
Tabiki eğer kp kasma amaçlı maden çekeni kestin ve oda sana küfretti ise tepkini belli etmek için bu konuya yazdıysan amenna...
Eğer sende aynı konuda muzdaribsen alışman lazım yada savaşman ;)

İyi forumlar..
Savaşin zevkini almak isteyen Benimle savaşmalidir.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön