20 nisan 2011 bil kazan sacmaligi
- onurala
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
20 nisan 2011 bil kazan sacmaligi
ne kadar sacma bir soru ne kadar sacma bir cevap arkadasım soru soruyorsun madem oyunla ilgili sor sorunu nerden bilsin istanbulda oturmayanlar bu soruyu evet net war ama ist. oturanlar 30 sn bizden önce cevaplıyor sorusunu:S
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
Re: 20 nisan 2011 bil kazan sacmaligi
onurala yazdı:ne kadar sacma bir soru ne kadar sacma bir cevap arkadasım soru soruyorsun madem oyunla ilgili sor sorunu nerden bilsin istanbulda oturmayanlar bu soruyu evet net war ama ist. oturanlar 30 sn bizden önce cevaplıyor sorusunu:S
Soru zaten oyunla ilgilidir saçma sapan yorumlar yapmayın Bahçe kapı diyenler google den yani gerçek hayattan diyenlerdir oyuna girip mısır çarşısının etrafını gezersen kapıların üstündeki isimleride okursan benimle aynı kanaata gelirsin diye düşünüyorum

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

20.04.2011 tarihinde yaptığınız bil kazan yarışmasındaki soru şöyleydi ;
Ve arkadaşın verdiği ilk ve doğru cevap ;
Ve sonuçlar açıklanıyor ;
Sorarım size siz nasıl bir İstanbul Kıyamet Vakti oyunu yapıyorsunuz ? Gidin mısır çarşısının(gerçek hayatta) bütün kapılarına bakın yukarda arkadaşın verdiği cevap doğrudur.Bizim yönetimimiz ise kendi kafasından isimler uydurup oyuna katıyor.Yapabileceğiniz en iyi iş bu zaten.Bu oyundaki ayrımlara artık bir son verin :!:
Eminönü'nün yıllanmış Mısır Çarşısı'nın kaç kapısı vardır ve isimleri nelerdir?
Not 1:Giriş yapılan yapılmayan tüm kapılar istenmektedir.
Ve arkadaşın verdiği ilk ve doğru cevap ;
Adem Kaya:
Eminönü kapısı, Balıkpazarı kapısı, Ketenciler kapısı, Çiçekpazarı kapısı, Yeni Camii kapısı ve Bahçe kapı olmak üzere 6 kapıya sahip.
Ve sonuçlar açıklanıyor ;
6 kapı vardır bunlar ;Balık Pazarı,Çiçek Pazarı,Haseki(Bahçe),Ketenciler,Hasırcılar,Yeni Camii Kapısıdır.
Sorarım size siz nasıl bir İstanbul Kıyamet Vakti oyunu yapıyorsunuz ? Gidin mısır çarşısının(gerçek hayatta) bütün kapılarına bakın yukarda arkadaşın verdiği cevap doğrudur.Bizim yönetimimiz ise kendi kafasından isimler uydurup oyuna katıyor.Yapabileceğiniz en iyi iş bu zaten.Bu oyundaki ayrımlara artık bir son verin :!:
Merhaba
Oyun içerisinde mısır çarşısının etrafını dolandığınızda kapıların tek tek belirdiğini ve üstünde belirgin bir şekilde isimlerinin olduğunu göreceksiniz.
Oyun içerisinde mısır çarşısının etrafını dolandığınızda kapıların tek tek belirdiğini ve üstünde belirgin bir şekilde isimlerinin olduğunu göreceksiniz.
atabey yazdı:Merhaba
2009-2013
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

Haha Noldu La Onur
5 hesaptan Yazdın Yınede Kazanamadınmı
Yazıkkk sana
Bu sefer daha fazla hesap aç İstersen
5 hesaptan Yazdın Yınede Kazanamadınmı
Yazıkkk sana
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...

Merhabalar,
Yukarıdaki resimler İKV Sunucuları Eminönü Bölgesi Mısır Çarşısı'nın etrafındaki kapıların üstünden alınmıştır.Resimlerde birtek Haseki Kapısı bulunmamaktadır ki bu kapının üstündede isim yazmamaktadır.Kapının ismini,kapıya sağ tıkladığınız zaman göreceksiniz.Yani doğru cevabı yineliyorum ;Balık Pazarı,Çiçek Pazarı,Haseki(Bahçe),Ketenciler,Hasırcılar,Yeni Camii Kapıları.
Bu resimler ve bilgiler üzerinden sorularınızı yanıtlayayım ;
*Sorulan sorunun İKV ile ne alakası var soruyu sadece İstanbul'da oturanlar mı bilsin diye soruldu haksızlık var !
Yukarıdaki resmin oyun içerisinden alıntı olduğunu söylemek sanırım bu söylemleri asılsız kılmaktadır.
*Benim arkadaşım ilk sırada cevapladı ama ödül alamadı yönetim ne yapıyor amaç ne taraf mı tutuyorsunuz?
-Sorulara verilen cevabı bir kullanıcımız yapıştırmış.Fakat o verilen cevap arasında Hasırcılar Kapısı bulunmamaktadır.Burda da bir taraf tutma veya etkinlik ekibinin yaptığı yanlış görülmüyor.
Lütfen ödül kazanamadığınız için yanlış birşeyler varmış gibi yönetime isyan etmek yerine sadece bir kere kazanan kişileri tebrik edin.
Saygılarımla
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Zuğauça
Heyyyyyyttttt beeeee :mrgreen: :mrgreen:FatiH yazdı:
Merhabalar,
Yukarıdaki resimler İKV Sunucuları Eminönü Bölgesi Mısır Çarşısı'nın etrafındaki kapıların üstünden alınmıştır.Resimlerde birtek Haseki Kapısı bulunmamaktadır ki bu kapının üstündede isim yazmamaktadır.Kapının ismini,kapıya sağ tıkladığınız zaman göreceksiniz.Yani doğru cevabı yineliyorum ;Balık Pazarı,Çiçek Pazarı,Haseki(Bahçe),Ketenciler,Hasırcılar,Yeni Camii Kapıları.
*Sorulan sorunun İKV ile ne alakası var soruyu sadece İstanbul'da oturanlar mı bilsin diye soruldu haksızlık var !
Yukarıdaki resmin oyun içerisinden alıntı olduğunu söylemek sanırım bu söylemleri asılsız kılmaktadır.![]()
*Benim arkadaşım ilk sırada cevapladı ama ödül alamadı yönetim ne yapıyor amaç ne taraf mı tutuyorsunuz?
-Sorulara verilen cevabı bir kullanıcımız yapıştırmış.Fakat o verilen cevap arasında Hasırcılar Kapısı bulunmamaktadır.Burda da bir taraf tutma veya etkinlik ekibinin yaptığı yanlış görülmüyor.
Lütfen ödül kazanamadığınız için yanlış birşeyler varmış gibi yönetime isyan etmek yerine sadece bir kere kazanan kişileri tebrik edin.
Saygılarımla
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
FatiH yazdı:
Merhabalar,
Yukarıdaki resmin oyun içerisinden alıntı olduğunu söylemek sanırım bu söylemleri asılsız kılmaktadır.![]()
Saygılarımla
"Balık Pazarı,Çiçek Pazarı,Haseki(Bahçe),Ketenciler,Hasırcılar,Yeni Camii Kapısıdır." Cevap bu değil mi ?
Benim cevabım :" Eminönü kapısı, Balıkpazarı kapısı, Ketenciler kapısı, Çiçekpazarı kapısı, Yeni Camii kapısı ve Bahçe kapı"
“L” biçimli inşa edilen Mısır Çarşısında Eminönü Kapısı aynı zamanda balıkçıların çokluğundan dolayı Balık Pazarı Kapısı olarak yerleşmiş. Ketenciler Kapısı Tahtakale Kapısı olarak da anılıyor. Bir başka kapı Hasırcılar Kapısı’nın bir ismi de Tahmis Kapısı. Mahmutpaşa tarafına bakan kapı Çiçek Pazarı Kapısı deniyor zira eski dönemlerde çiçekçiler bugünkü Yeni cami tarafında değil Çarşının Mahmutpaşa tarafında faaliyet gösterirlermiş. Yeni Cami kapısına Avlu Kapı’da dendiği oluyor. Bir de Haseki veya Bahçekapı var. Bunlarda Eminönü gibi çarşı’nın en işlek kapılarından sayılıyor.
Ee.. Balıkpazarının ne olduğunu zaten biliyoruz.
Not : 2 Paragraftaki renkler birbirleyile eşleşmekte.
Kaynak :
http://www.sihirlitur.com/haber/misir_c ... index.html
YalnızYolcu