@ Ateş Loncası @

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: @ Ateş Loncası @

Mesaj gönderen Regedit »

MaSSacHuSeTT yazdı:adam gibi konuşmayacaksan sözcü olma sana şikayetimi bildiriyorum üstelik herkese yaymıyorum sen bana burada kaç char kesiosunuz 10 bin kp falan diyorsun ben söyleyeyim sana kestiğimiz char sayısı 50 ve karizma 90 a indi umarım merakını giderebilmişimdir şimdi düzgünce konuşabileceğim birinin nickini söylersen sevinirim

Yoo Sana Her Hangi Birisine Yönlendirmeyeceğim. Ortada herhangi bir zarar görmüyorum Mağdur'da görmüyorum. Ateş Loncası tarafından herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Üzgünüm Seni Sevindiremedim Sanırım...

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

sizinde mecxlerden farkınız yok anlaşıldı şu sunucuda 1 tane insanla karşılaşayım yaa çok değil 1 tane hepsini böyle olur yaa bundan sonra EhLiKeYfx loncasıylada muhattap olmayın Ateş loncası ok ne alım ne satım hiç bir şey yapmayın

Selametle... ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

MaSSacHuSeTT yazdı:sizinde mecxlerden farkınız yok anlaşıldı şu sunucuda 1 tane insanla karşılaşayım yaa çok değil 1 tane hepsini böyle olur yaa bundan sonra EhLiKeYfx loncasıylada muhattap olmayın Ateş loncası ok ne alım ne satım hiç bir şey yapmayın

Selametle... ;)
adam gibi olunca adam gibi aramaya başlarsın

şimdi selametle
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

MaSSacHuSeTT yazdı:sizinde mecxlerden farkınız yok anlaşıldı şu sunucuda 1 tane insanla karşılaşayım yaa çok değil 1 tane hepsini böyle olur yaa bundan sonra EhLiKeYfx loncasıylada muhattap olmayın Ateş loncası ok ne alım ne satım hiç bir şey yapmayın

Selametle... ;)

Bizim Kimlerle Ne Farkımız yok ne Farkımız var biliyormusun ki böyle saçma dolu şeyler yazıyorsun kaldı ki Ehlikeyfx Loncası ile simdiye kadar bir muhattap karsımıza cıkmadı senide adam yerine koymuyoruz Muhattap almıyoruz.. Simdi Umarım Mutlu Olmuşşundur.

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

MaSSacHuSeTT yazdı:iyi o zaman şikayetimi bildireyim size labirentin önünde kp kasarken bu karakter gelip bizim charımızı kesti bize mal olan 10 bin kp bu durumla ilgilenecek birey benimle irtibata geçerse sevinirim.
Sırf bu yazıyı yazmış olsaydın zararını karşılardım, kendince devam edip bizimle muhattab olmayın demişsin..
Daha da yazma muhattab olma o zaman, ben tembihlerim bizden kimse sizinle alışveriş yapmaz endişen olmasın.Konu kapanmıştır.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Her sunucu içerisinde her lonca içerisinde çekişmeler olabilmektedir ve İKV oyunu içerisinde böyle çekişmeler normaldir ve oyuna zevk getirir.

Lonca konuları içerisinde dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır ki bunlardan birisi tartışma yaratabilecek yorum ve mesajlardan kaçınmaktır.

Konu içerisinde bulunan bazı mesajlar tarafımca silinmiştir. Tekrarı halinde konu içerisinde alıntılarla bunlara yorum yapan ve mesajı yazan kişilere hatta Lonca konunuza moderasyon uygulanabilir.

Lütfen bunu dikkate alarak sayfa içerisinde rahatsızlık veren mesajları raporlayıp cevap vermeyerek bizlere iletiniz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Keyifli oyunlar ve forumlar.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxtuana »

MaSSacHuSeTT yazdı:adam gibi konuşmayacaksan sözcü olma sana şikayetimi bildiriyorum üstelik herkese yaymıyorum sen bana burada kaç char kesiosunuz 10 bin kp falan diyorsun ben söyleyeyim sana kestiğimiz char sayısı 50 ve karizma 90 a indi umarım merakını giderebilmişimdir şimdi düzgünce konuşabileceğim birinin nickini söylersen sevinirim
:idea:
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ulan adamınızın ne dediğine bakmıyorsunuz gelip bana ahkam kesiyorsunuz ne yaptımda bu tepki var bana ?? merak ettim hanginize bir zararım dokunduda gelip loncamızın kp charı kesiliyor anlamış değilim arkadaş düzgünce gelip konunuzda rahatsızlıklığımı dile getiriyorum sizin verdiğiniztepkiye bak yazıklar olsun sizi böyle bilmezdim
Kullanıcı avatarı
zeko
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeko »

nasil bilirdin acaba :?:
ve sunuda solım senın konusma tarzın yanlıss

ve lonca safyasını kırletmessen sevınırımm
AteşZeki AteşŞifa

Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

neresi yanlış bilader anlayamadım :? siz bana şunu söyleyin bnmle olan nusubetiniz nedir ??

“Lonca İletişim” sayfasına dön