[Başlık Düzenlendi]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ByPaRDoX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

[Başlık Düzenlendi]

Mesaj gönderen ByPaRDoX »

Yönetici bu küfür edepsizliğine vb. şeylere dur demiyorsunuz bari buna bir çare bulun adam anamıza avradımıza sövmekle kalmıyor ayrıca dinimize Kuran-ı kerim e de sövüyor ALLAH(c.c) affetsin bizi kimse kalkıp dur demedi ama dayanamadım foruma fotoyu koymak istiyorum... Gerekeni yapın...

[Küfürlü içerikli resim kaldırıldı]

Schiller

Yükarıda Sol üst köşede [+] , [-] butonlarından yakınlaştırıp bakabilirsiniz...
Savaşçı=) 49=) Pardox
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
Kullanıcı avatarı
CASHino
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

[Başlık Düzenlendi]

Mesaj gönderen CASHino »

[Küfürlü İçerik Silinmiştir]Forum Hesabınıza 7 gün uzaklaştırma verilmiştir.Ayrıca Bu tip şikayetleriniz için oyun içi ''Şikayet et'' Butonunu kullanınız.

Schiller
Ama yorgun, ama bitik, ama anlamsız, ama eğrelti...

Öykümü Düşledim…

Sonsuz Öyküm…

“Seninle başladım, bitsin seninle… “
Kullanıcı avatarı
CASHino
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

[Başlık Düzenlendi]

Mesaj gönderen CASHino »

Çok mantıklı ve güzel konuşuyorsun bilmiyorum yaşın kaç ama gerçekten konuşman çok hoşuma gitti gösterdiğin hassasiyetten dolayı teşekkür ederim bende elimden geldiğince tanıdığım eski gmlere ve oyunculara ulaşmaya çalışacağım.
Ama yorgun, ama bitik, ama anlamsız, ama eğrelti...

Öykümü Düşledim…

Sonsuz Öyküm…

“Seninle başladım, bitsin seninle… “
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

[Başlık Düzenlendi]

Mesaj gönderen Schiller »

[Tartışmaya zemin hazırlayacak iletiler silinmiştir]

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Ayrıca;
Bu tip yazışmaları oyun içerisinde ''Şikayet ET'' Butonunu kullanarak bize bildiriniz.İlgi ve Alakanız için Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön