Eğlence Loncası
Re: Eğlence Loncası
Yauvvv bizim gonumuz niden geri galıyor yauuvv !!! :twisted: Eğlencemiz nerde ??? Sınavlarım, ödevlerim falan yoğun, önümüzdeki bir-iki hafta boyunca da böyle devam edeceğim daha sonra inşallah daha çok buralarda olacağım. Bu süre içerisinde bu konunun 2. sayfaya düştüğünü duyarsam katliam olur, desterelik yapar doğrarım sizi ! :roll:
Fotih... Küstüm lan sana ! Kanka dedik, bağrımıza bastık, sevdik, gönül verdik partiye çağırmamışsın bile !!! :mrgreen: Yoksa davetiyeyi yolladın da postacı emice bizim evi mi bulamadı ? :lol:

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Ortak sen katılımcımısın lemRescuer yazdı:Yauvvv bizim gonumuz niden geri galıyor yauuvv !!! :twisted: Eğlencemiz nerde ??? Sınavlarım, ödevlerim falan yoğun, önümüzdeki bir-iki hafta boyunca da böyle devam edeceğim daha sonra inşallah daha çok buralarda olacağım. Bu süre içerisinde bu konunun 2. sayfaya düştüğünü duyarsam katliam olur, desterelik yapar doğrarım sizi ! :roll:Fotih... Küstüm lan sana ! Kanka dedik, bağrımıza bastık, sevdik, gönül verdik partiye çağırmamışsın bile !!! :mrgreen: Yoksa davetiyeyi yolladın da postacı emice bizim evi mi bulamadı ? :lol:
![]()
Oyüzden adını yazmadım zaten varsın
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Louster yazdı:Ortak sen katılımcımısın lemRescuer yazdı:Yauvvv bizim gonumuz niden geri galıyor yauuvv !!! :twisted: Eğlencemiz nerde ??? Sınavlarım, ödevlerim falan yoğun, önümüzdeki bir-iki hafta boyunca da böyle devam edeceğim daha sonra inşallah daha çok buralarda olacağım. Bu süre içerisinde bu konunun 2. sayfaya düştüğünü duyarsam katliam olur, desterelik yapar doğrarım sizi ! :roll:Fotih... Küstüm lan sana ! Kanka dedik, bağrımıza bastık, sevdik, gönül verdik partiye çağırmamışsın bile !!! :mrgreen: Yoksa davetiyeyi yolladın da postacı emice bizim evi mi bulamadı ? :lol:
![]()
Parti bittikten sonra ortalığı kim toparlıcak
![]()
Oyüzden adını yazmadım zaten varsın

Tılmesa
Yasin kanka çok çok acil face gel 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Hacı suzanda ortalığı toplamaya gelicek herkes gittikten sonra 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
OuuvvLouster yazdı:Hacı suzanda ortalığı toplamaya gelicek herkes gittikten sonra
Yettim yavrukuş.PARD10 yazdı:Yasin kanka çok çok acil face gel

Tılmesa
Canım sıkıldı
Şeytan diyo sat ahmetin ejder malzemelerini ashab üret
)
Ezük benim büyümle geziyo uyuz oldum
Ayrıca biri bana akçe alsın ''AYI''alacam
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Louster yazdı:Canım sıkıldıŞeytan diyo sat ahmetin ejder malzemelerini ashab üret
)

Tılmesa
Hahaha, Ben evcil ayı istiyorum. Ogün yabani

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Louster yazdı:Hahaha, Ben evcil ayı istiyorum. Ogün yabani![]()

Tılmesa