JouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Resmini koymak isterdim fakat yasak. Yeni maden ve şaheserlerin simgelerine şuradan bakabilirsiniz; Bilgisayarım :arrow: Yerel Disk C :arrow: Sobee :arrow: Base :arrow: ui :arrow: "userinterface" Sağ alttaki simgeler..
Arkadaşlar resim " dds " uzantılıdır. Windows Resim Görüntüleyici ile görüntülenemiyor.
Program gerekiyor bu resimleri açmak için. Uğraşmanıza gerek yok, görmek isteyen varsa özel mesaj atsın bana. Not : Resimlerin forum içerisinde paylaşımı yasak. O yüzden Özel Mesaj.
Yeni gelecek şaheser üretimlerini yayınlasalar fena olmazdı aslında. Yapılmıyacak bişey de değil, kadim hidra gelmeden aylar önce şu an ki şaheser reçetelerini koymuşlardı mesela. Yine aynı şeklide Grup bölgeleri gelmeden önce de yeni nadide ve şaheserleri yayınlamışlardı. Bu sefer de istiyoruz
O Gördüğünüz Silahlar Şaheser Değil Parayla Satılacak Büyük İhtimal...Tanklık v.b şeylerde yarıyacak.Şaheser Olarak Yeni takı ve zırhlar ayrıca ceket ayak pantalon gelecektir. Örn Şuan (Nucleus)Fiziksel-Buz Var.(??????)Fiziksel+Elektirk Şaheser Yok.O Gelebilir...
BLaDeII yazdı:O Gördüğünüz Silahlar Şaheser Değil Parayla Satılacak Büyük İhtimal...Tanklık v.b şeylerde yarıyacak.Şaheser Olarak Yeni takı ve zırhlar ayrıca ceket ayak pantalon gelecektir. Örn Şuan (Nucleus)Fiziksel-Buz Var.(??????)Fiziksel+Elektirk Şaheser Yok.O Gelebilir...
Buzamana kadar parayla şaheser satıldımı ?
Aksine şaheser üretmenizi kolaylaştırcak şeyler satıldı oyuna teşvik amaçlı .alanda üretti alamayanda zorda olsa üretti.
iHtimalleri tartışmaya açmamanı tavsiye ederim.
daha mantıklı atmasyonların varsa yazabilirsin lakin benim yazdığım kendi yorumum diil gerçeğin ta kendisidir
xxJUN yazdı:Yeni gelcek olan şaheserler(silah[menzilli,menzilsiz]) yetenekler ve zırhların işlevleri iconları ve görünümleri gerçekten çok hoş . ancak şuan ürettiğimiz şaheserler çöp olcak bu bir gerçek bundan kaçış yok.
Bunların gelceğini bile bile maden depolamayan arkadaşları kınıyorum.
Ayriyetten Şuan bulunan madenlerin gerekli olcağı gibi yeni gelcek metaryallerin de gerekli olduğunu unutmayalım.
Son şunu söylemek gerekirse;
bu şaheserlerin madenlerini toplamanız için size uzun bir süre tanıncak . ondan sonra metaryal kaynağı olan boss lar sürülcek oyuna boşuna canınızı sıkmayın. günde 1 saat ayırıp 1 saf bile çekseniz yeter size.
Kolay gelsin iyi forumlar.
[Yeni gelcek büyücü yeteneği hakkında açtığım konu yönetici tarafından yok edilmiştir]
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
BLaDeII yazdı:O Gördüğünüz Silahlar Şaheser Değil Parayla Satılacak Büyük İhtimal...Tanklık v.b şeylerde yarıyacak.Şaheser Olarak Yeni takı ve zırhlar ayrıca ceket ayak pantalon gelecektir. Örn Şuan (Nucleus)Fiziksel-Buz Var.(??????)Fiziksel+Elektirk Şaheser Yok.O Gelebilir...
Simgelerde gördükleriniz (eğer baktıysanız) Çemberlitaş ile gelecek olan şaheserlerdir.
Gorgar yazdı:Çok sayıda cezbedici eşya, materyal ve reçete Çemberlitaş eklentisi ile beraber oyuna eklenecektir.
Daha güçlü şaheserler, mor efsunlu eşyalar, farklı materyaller ve çok iyi reçeteler bunlardan bazılarıdır.
Çemberlitaş Eklentisi gelince şu anda kullandığımız şaheserlerin güçleri düşecek mi?
Gorgar yazdı:Çemberlitaş ile birlikte seviye sınırı artmayacaktır.
Şu an oyuncuların kullandığı eşyalar, seviye sınırı artmadığından, güçlerini koruyacaktır.
Buzamana kadar parayla şaheser satıldımı ?
Aksine şaheser üretmenizi kolaylaştırcak şeyler satıldı oyuna teşvik amaçlı .alanda üretti alamayanda zorda olsa üretti.
iHtimalleri tartışmaya açmamanı tavsiye ederim.
daha mantıklı atmasyonların varsa yazabilirsin lakin benim yazdığım kendi yorumum diil gerçeğin ta kendisidir
xxJUN yazdı:Yeni gelcek olan şaheserler(silah[menzilli,menzilsiz]) yetenekler ve zırhların işlevleri iconları ve görünümleri gerçekten çok hoş . ancak şuan ürettiğimiz şaheserler çöp olcak bu bir gerçek bundan kaçış yok.
Bunların gelceğini bile bile maden depolamayan arkadaşları kınıyorum.
Ayriyetten Şuan bulunan madenlerin gerekli olcağı gibi yeni gelcek metaryallerin de gerekli olduğunu unutmayalım.
Son şunu söylemek gerekirse;
bu şaheserlerin madenlerini toplamanız için size uzun bir süre tanıncak . ondan sonra metaryal kaynağı olan boss lar sürülcek oyuna boşuna canınızı sıkmayın. günde 1 saat ayırıp 1 saf bile çekseniz yeter size.
Kolay gelsin iyi forumlar.
[Yeni gelcek büyücü yeteneği hakkında açtığım konu yönetici tarafından yok edilmiştir]
Parayla Satılır Yazmadım..Dikkatlı Okuduysan Ve Onlar Şaheser İlla Olucak Diye Birşey yok.Benim Kastemek İstediğim O Silahların Hepsi Parayla Satılabilir Çünkü Price İngilizcede Fiyat Demek O Eşyaların Hepsinin Sabit Bir Fiyatı Var Farkettiysen.Ve Şuanki Şaheserlerden Daha Güçlüleri Gelemez.(Ejder,Ecel,Ashab,Latif) Fakat Takı ve Zırh Tiplileri Gelicektir. Yeni Gelicek Madenler İse Boss Yaratıklar Sonunda Düşecektir Veya Bir Görev Sonunda Bize Verilebilir.Örn Liderlik Sembölü Gibi.
Arkadaşlar benim düşüncem ejder asa-ecel getiren-ashab gibi şaheserler yine çemberlitaşta en önemli silahlar olucaktır ama onun dışında da GB lerinden düşen mor asa ve silahlardan daha üst modelleri mutlaka düşücektir kaanatındeyım.Çemberlitaş İKV Oyuncularının merakla bekledığı bölge olduğu için orda yeni akçe sattırmaya yönelik bir şeylerde DÜKKAN da yerini alıcaktır Birde Ejder Ashap ve Latif tarzı sılahların son kral çıkacakları sahne Çemberlitaş olur.Çemberlitaştan sonra gelecek lvl artışı veya başka bir bölge ile Ejder Asa ve Diğer şaheserler özellıgını yıtırecektır Daha Yüksek Şaheserler oyun hayatındakı yerını alıcaktır O nedenle Çemberlitaş bölgesinde Ejder Asayı doya doya Kullanın