Beni tanıyan okusun (Kurtlarxberkay)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beni tanıyan okusun (Kurtlarxberkay)

Mesaj gönderen serserixemre »

fear ın ne mal oldugunu herkes görsün berkay o gece mısırda dahi seni sonuna kadarbenım karsımd asavundu o kadar nasihat verdi ama sen naptın yine yüzüstü bıraktın berkay kardeşim şöle bi söz vardır zararın neresinden dönersen kardır bırak havlasın dursun
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

bu sayfayı açmamdaki amacım bu şahsın nasıl biri olduğunu göstermektir.bana bile bunu yapıyosa başkasına neler yapmaz.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

Kime ne yapmışım ki? Birkaç börteçine köpeğini eğitmeye çalıştım bana ters davrandın ben de sana ters davrandım. Ben kendime çeki düzen vermeye çalışıorum ama herkes beni buluyor. loncadan atıldım atılalı 3 gün kimseyle tartışmadım millet buluyor beni.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

IIxFeaRxII yazdı:Kime ne yapmışım ki? Birkaç börteçine köpeğini eğitmeye çalıştım bana ters davrandın ben de sana ters davrandım. Ben kendime çeki düzen vermeye çalışıorum ama herkes beni buluyor. loncadan atıldım atılalı 3 gün kimseyle tartışmadım millet buluyor beni.

Lan Yunusmusun Nesin Yemınle Çok Olmaya Başladın sen Açtırma Ağzımı Suçlusun Otur Aşağı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Bu olmadı...
Bu kimseye yakışmadı !..

Tamam Yunus (Fear) tutamamıştır kendini, hatta tutamıyordur, küfrediyordur, gençliğin verdiği fevri hareketler içerisindedir. Bunun savunulacak bir yanı yok, lafım olmaz. Haylazlık eder lazım olmaz. Savunamam...
Ancak bu yapılan, bu yapılan onun yaptığından da kötü !!!
Çoğunuz bilir heralde, boşa konuşmam. Böyle davranan bir kişiyi bu tarzda dışlamak doğru mu ? Böyle konuşarak, böyle davranarak, onu daha fazla kışkırtarak onun düzelmesini bekleyebilir misiniz ? DAYAKLA HAYVAN USLANIR ! Sizin yapmanız gereken konuşmak, özrünü kabul etmek, dışlamamak ve onu içinizde barındırarak doğruları öğrenmesini sağlamak değil midir ? Ya da yakışan bu değil midir ? Ya da büyüklük bu değil midir ? Düşünün bakalım gerçek hayatı, hangi dışlanan çocuk sevgiyle büyümüş ? Herkesin birden bir kişiye yüklenmesi gerçekten ayıp, bir o kadar vahim ve acı bir durum. Dilerim farkına varacaksınız.
Yunus dilerim sen de yorumsuz kalırsın bu konuya... Hatalarının farkında olduğunu biliyorum. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın benim seninle olan muhabbetim devam edecek ve dilerim ki, umut ederim ki bu huyundan vazgeçeceksin.

İyi forumlar dostlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen serserixemre »

köpek egitiyoru demişsin ya inan köpek biri varsa o da sensin densizliğin her halinden belli seni gören adam sanar ama hiç belli olmuyo tanıyıca inan soakktaki leşten başka farkın
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Hiç bir Börteçine üyesi bu konuya ileti yazmasın bu kesin emirdir. Küçük bir çocuğun dilinde sakız olmak onun utancına ortak olmaktır.

Arif yaman

Börteçine loncası yönetim kurulu başkanı.
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Kurtlar berkay kardeşim bu konuyu kilitlettir. Kurtlar loncası içinde negatif ortam oluşturuyor bu şekil tartışmak. Bir atasözümüz vardır, it ürür kervan yürür. Sen murat kardeşimin yokluğunda kurtlar loncasının dinamik durmasını sağlamakla meşgul ol. Terbiye alacak akıl, terbiye vereni düşman göremez.
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]

“Genel Sohbet” sayfasına dön