Bu konuyu açma amacım Akçe alamayan ve almak icin oyunda arayarak ceza yiyen biri olmak istemedigim icin aciyorum..
Herkes bilir bu oyunu sadece Türkiyede degil Vatandaslarimizin bulundugu heryerde oynuyorlar..
Ben bir Kuzey Kıbrıslı olarak akçe alamıyorum.. ama Survivor'a Nihat dogan gibi şaklaban bir adami desteklemek icin SMS kullanma hakkina tabii tutuluyorum..
Konuyu burda acarak dogrumu yaptim bilmiyorum ama hata yaptigimida dusunmuyorum, sadece bu akçe alma işini Kuzey Kıbrıs hatlarınada verseler?
Bizde Turkcell telsim(Vodafone) kullanan bireyleriz..
SIlahimi gelistirmek icin susturma almak zorundamiyim?
bence benim gibi bi cok arkadas bulunmaktadir, belki bu konu bi tesvik olur ve bunun icin calismalar baslatilir..
Nihat dogana oy kullanmak icin sms atabiliyorsam (yapacagim son seydir tabii bu) IKV'de akce almak icinde SMS gonderme hakkina sahip olmaliyim bence..
Herkese keyifli oyunlar. belki bi faydasi dokunur..
Akçe ile ilgili..
- MkaHerakLeSs
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Akçe ile ilgili..
Katiliyim her gecenin, Katiliyim HainLerin..
ve bekçisiyim.
Mustafa KEMAL'in!
* MkaHerakLeSs * MkaMuaMMa * MkaQueenOfPain *
AsKnowAs * KANLIBELA *
ve bekçisiyim.
Mustafa KEMAL'in!
* MkaHerakLeSs * MkaMuaMMa * MkaQueenOfPain *
AsKnowAs * KANLIBELA *
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Re: Akçe ile ilgili..
Canım Nihat Doğan'ın kulakları çınlıyormuş
Şaka bir yana güzel bir konuya değindin, ben şu an Türkiyedeyim Kıbrıs'da olduğum dönemlerde akçe alamıyorum ki kötü bir durum. Ben en azından silah yükseltme falan yapabiliyorum burda, yurt dışındaki Türk arkadaşlara yardım edebilirlerse iyi olur. Örneğin plus paket gibi akçe de internet üzerinden kredi kartı ile satılabilir ( Cep Telefonuna İhtiyaç Duyulmadan ).
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
3pay'ı boşamı getirdiler.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
3Pay kullandınız mı hiç? Bu sistemde telefona bağlı...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
-
- İskele Babası
Remzi Abi çok güzel bir konuya deyindin.Bizde Kıbrıs'tan oynuyoruz Akce alımlarımız çok zor oluyor birilerinden yardım almak zorunda kalıyoruz.Oyunda da satımı yasak 'CEZA' almakdan korkuyoruz.Kıbrıs'ta da var bızde kulanıyoruz saydığın hatları en azından yabdılarda yabdılar bari tam yapsınlar ... 
Kardeşliğimizin farzı, güzel yaşam tarzı; güzellikleri koruyup kollamak ise ''MKA'' tarzı!
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR