Yorum atma (Sadece görüşüm)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Yorum atma (Sadece görüşüm)

Mesaj gönderen Cantanem »

PARD10 yazdı:Sanırım bende Artislik taslamışım Mesut, Çoğul konuştunda :)[/b]
Hacı benım lafım yerını BUlmustur Bosşver :D
Dboy yazdı:CanTanesi burdan item yansıtılıyo mu :D hayır o dizdiğin şifayı burdan da yansıt :D
öldüğümde sövmekten ıyıdır ..Ölürüm ıtem ynsıtırım Bunda benım özellığim sövmekdense yansıtmak ıyıdır .. dimi??
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu
Dboy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dboy »

ne kirletiyosun kanki yazışma kanallarını :D zaten ölüyosan itemlerin çöptür dimi dimi dimi zaten iyiysen item yansıtmana bile gerek kalmaz :D kime neyi ispatlamaya calısıyon :D
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Allah'ın selamı üzerinize olsun,

İKV oyun içerisind kurallarından biri:
'Klan savaşlarında her zaman gelecek olan saldırıya hazır olunmalıdır. Her Klan üyesi ölmeyede, öldürmeyede mahkumdur.' deniliyor fakat bizim sunucuda bir çok kişi bunu abartıyor!

Tamam, Klandayız fakat her zaman savaşacak değiliz. Özellikle, Maden çeken ve Görevlere giden arkadaşlara kasten dalmak insan dışıdır. Oyun kişiliğimi göstermez denilsede, az biraz insanlığı gösterir.

Klan'a sadece karizma satmak, Klan kanalından alış-veriş yapmak için giriyorum yoksa bilindiği gibi Klan denildiğinde akla; Küfür, düşmanlık, kin geliyor. Kimi kesersen küfür eder yada sana düşman kesilir...

Not: Kendi görüşlerimdir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cantanem »

Dboy yazdı:ne kirletiyosun kanki yazışma kanallarını :D zaten ölüyosan itemlerin çöptür dimi dimi dimi zaten iyiysen item yansıtmana bile gerek kalmaz :D kime neyi ispatlamaya calısıyon :D
Aslında Kıtlesel bir mesaj verıyorum hacı 8-)
Esadullah yazdı:Allah'ın selamı üzerinize olsun,

'Klan savaşlarında her zaman gelecek olan saldırıya hazır olunmalıdır. Her Klan üyesi ölmeyede, öldürmeyede mahkumdur.' deniliyor fakat bizim sunucuda bir çok kişi bunu abartıyor!

Tamam, Klandayız fakat her zaman savaşacak değiliz. Özellikle, Maden çeken ve Görevlere giden arkadaşlara kasten dalmak insan dışıdır. Oyun kişiliğimi göstermez denilsede, az biraz insanlığı gösterir.

Klan'a sadece karizma satmak, Klan kanalından alış-veriş yapmak için giriyorum yoksa bilindiği gibi Klan denildiğinde akla; Küfür, düşmanlık, kin geliyor. Kimi kesersen küfür eder yada sana düşman kesilir...

++++
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Esadullah yazdı:Allah'ın selamı üzerinize olsun,

Anlatmak istediğimde buydu Bazılarının ise oyundan gözü dönmüş ki insanlıktan çıkıyolar
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Dboy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dboy »

kankişşş o itemler sade sende yok herkes her itemini yansıtsa o egonuzu tatmin edecek her 5 dk da bir gir çık yapsanız dahi yazdığınız asler görünmez ;) :D
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kaswa yazdı:Anlatmak istediğimde buydu Bazılarının ise oyundan gözü dönmüş ki insanlıktan çıkıyolar
Bir bilgisayar oyunu için kimsenin kalbini kırmaya değmez. Evet, 'gözü dönmüş' diyorsun buna %100 katılıyorum. İKV Plus Paket kutucuklarında +15 yaş sınırı belirtiyor fakat oyun içerisine bakacak olursak çocuğumuz yaşında çocuklarla ya tartışıyoruz yada bir kaç kp için kovalamaca oynuyoruz :)

Bu tür durumlara hazırlıklı olmamız gerek, normal görmemiz gerek. Karşıdan gelen tepkiye sessiz (küfürlü olan hariç) kalmak gerek. Kısacası; Asiller edebinden susar, reziller susturdum sanar.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Bir bilgisayar oyunu için kimsenin kalbini kırmaya değmez. Evet, 'gözü dönmüş' diyorsun buna %100 katılıyorum. İKV Plus Paket kutucuklarında +15 yaş sınırı belirtiyor fakat oyun içerisine bakacak olursak çocuğumuz yaşında çocuklarla ya tartışıyoruz yada bir kaç kp için kovalamaca oynuyoruz :)

Bu tür durumlara hazırlıklı olmamız gerek, normal görmemiz gerek. Karşıdan gelen tepkiye sessiz (küfürlü olan hariç) kalmak gerek. Kısacası; Asiller edebinden susar, reziller susturdum sanar.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
[/quote]
Helal güzel anlatmışsın katılıyorum dediklerine :)
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

TurkxxYekTaneM yazdı:Bir bilgisayar oyunu için kimsenin kalbini kırmaya değmez. Evet, 'gözü dönmüş' diyorsun buna %100 katılıyorum. İKV Plus Paket kutucuklarında +15 yaş sınırı belirtiyor fakat oyun içerisine bakacak olursak çocuğumuz yaşında çocuklarla ya tartışıyoruz yada bir kaç kp için kovalamaca oynuyoruz :)

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
Ulen +15 Yaş Sınırı Diyorsun 50 Yaşındasın Sanki . Hala Baba Parası Yiyorsun Ne Konuşuyorsun Boşuna ? Çokmu Büyüksün Çokmu Biliyorsun Herşeyi ? Siz 2 Kişi 1 Kişiyi Keserken Sancağa Sokarken İyi , Biz Size Dalınca Kesince Sorun Olsun Öylemi. CELAL Bırak Uğraşma Şunlarla Değmez ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
MonarChy18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MonarChy18 »

PARD10 yazdı:''Klana girmiş bir oyuncu ne olursa olsun karşıdan gelecek saldırılara açıktır''
Haa bu arada oyunun neresini geziyorsun ?
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid

“Genel Sohbet” sayfasına dön